Last edited by *(DEFOE)* : 02.Eylül.2009 at 05:11 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
bekliyoruz sahur a daha cok var ya nasip
Upload işlemi bittiğinde ben güncellemeyi yeni konu olarak foruma sunucam ondan sonra forum yöneticilerinin forumun hesabına yükledikten sonra konu onaylanıp açılacak sizlerde ordan yararlanabileceksiniz.
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Eğer oyunun kurulduğu veritabanıyla belgelerime atmış olduğun veritabanı uyuşuyosa böyle bir sorun vermemesi lazım ama sende uyuştuğunu söylüosun tam olarak yardımcı olabileceğim birşey maalesef yok bu durumda.
Fakat uyarıda "tamam" butonuna bastığında oyunu açması gerektiğini biliorum.
Sende ne oluo?
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Eyvallah güzel yorumun için. Sizlerden beklediğim tek şey sadece emeğe saygı ki onuda çoğu kişi gösteriyor. Arada istisnalar çıksada keyfimizi bozamıyolar çünkü emeğin ne demek oluğunu bilmeyen onlar.
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Saolasın...
Last edited by *(DEFOE)* : 02.Eylül.2009 at 05:20 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
çok teşekkürler yaptığınız gerçekten emek gerektiren bir şey
fakat bir sorum olacak
acaba bu database hangi versiyona ait
Diğer arkadaşlardan ricam VERSİYON 3 te BURSASPOR da arkadaşın bahsetmiş olduğu bu transferlerin hepsi mevcut değil mi lütfen bir göz atarmısınız?
Mevzu beğenilip beğenilmemek değil mevzu emeğe saygı göstermek.
Güncellemelerin tanıtımlarını iyi oku orda anlatmak istediğim daha açık bir dille izah edilmiştir, sadece güncellemenin linkini aramak için göz atma bende sana tavsiye!!!
Bende kendimce güncellemeler yapıyordum bank asya daki eksiklikleri düzelttim çıkanlar düşenler sonra oyuna girdim türkiye silinmiş durumda türkiye ligleri yok eski halline getirdim gene düzelmedi.Açıkcası bi iş yapalım dedim yüzümüze gözümüze bulaştırdık Defoe misler gibi yapmıştır eminim şimdiden emeyine sağlık bende 4 gözle sahur a kadar bekliyorum.
Saolasın. Şu sunum işlemleride bitse bende bir kariyer yapıcam Allahın izniyle.
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Güzel yorumun için çok teşekkürler.
Hatadan dolayı şuada upload yüzde 56 da.
Estağfurullah ne demek helal olsun.
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
fena gerçekten biraz önce göz atım konuyu 56 kişi takip ediyordu. Şaşırtıcı bir rakkam.
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Benim işlem herhangi bir sorun daha olmazsa 2.30 gibi biter fakat yöneticilere kalan işlem için herhangi bir şey diyemiycem.
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Eyvallah kardeş güzel yorumun için.
Son gün konuyu takip eden bütün arkadaşların hepsinin emeği var bana yardımcı oldular her gelişmeden haberdar ettiler saolsunlar.
Çok teşekkür ederim herkese.
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Bende bekliorum
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Aynen katılıyorum sana.
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Hiç sanmıyorum![]()
Last edited by *(DEFOE)* : 02.Eylül.2009 at 05:35 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
Eyvallah. Olunca tam olsun okadar emek ettik hepimiz.
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Valla sen söylemeseydin o transfer es geçilirdi.
Resmitiyet kazanmış mı?
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Şuanda yüzde 66 dayız beklioruz.
Last edited by *(DEFOE)* : 02.Eylül.2009 at 05:38 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
hakikaten çok uğraşmışsındır sağol emeğin için
Son safhasında sanırım![]()
Kazanmış..
http://www.bursaspor.org.tr/haberdet..._haber_id=9208
Resmi sitelerinde açıklamışlar...
Last edited by *(DEFOE)* : 02.Eylül.2009 at 05:44 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
uykun gelmesin diye soru sorarak ayakta tutuyoruz senidefoe
uyanık bi mod olur insallah upload sonu konuyu onaylamak icin
Defeo bir şey sorabilir miyim?
Lincolnu ne yaptın bir yere yolladın mı yoksa yasak felan mi getirdin ?
Fm 2009-2010 güncelleştirmesi V3'te Bursaspor'da Zapo,Batalla ve Ergiç transferleri mevcut.
Lincol bildiğimiz gibi Galatasarayın hala futbolcusu lisans çıkarılmasada 2011 e kadar Galatasaray' ın malı. Sözleşmesi fest edilmesine rağmen Galatasaray lincoln e gerekli ödemeleri yapmaya dewam edecekmiş. Resmi siteyede baktığımda futbol takımında mevcut gösteriliyor sadece numara verilmemiş.
Bende aynı şekilde Galatasaray' a aktardım numarasız bir şekilde aynı kontrat maddeleriyle.
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Eyvallah...
Last edited by *(DEFOE)* : 02.Eylül.2009 at 05:51 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
Çok saol kardeşim göz attıp bilgilendirdiğin için.
kert00 V3 konusunda böyle bir durumun olmadığından şikayet etmişti bizde burda diğer arkadaşlarla göz attık ve arkadaşın belirtmiş olduğu durumun yanlış olduğu ortaya çıktı.
Lütfen biraz dikkatli olalım bundan sonra!!!
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Beyler ben birmolası vericem...
10 dk mola.
Güncelleme yüzde 85 te.
Last edited by *(DEFOE)* : 02.Eylül.2009 at 05:56 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
Last edited by Quantin : 02.Eylül.2009 at 06:14 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)