Türkiye Kupası'nda harika bi maç çıkardık ve güzel bi galibiyet elde ettik..
Özellikle attığım 3. gol harika bi takım oyunu sonunda geldi
Buraya tıklayarak maç özetini bilgisayarınıza indirebilirsiniz..
![]()
Beşiktaş ile devam etmeliyim
Artık başka bir takıma geçmenin zamanı geldi
Kariyeri tamamen sonlandırmalıyım
Türkiye Kupası'nda harika bi maç çıkardık ve güzel bi galibiyet elde ettik..
Özellikle attığım 3. gol harika bi takım oyunu sonunda geldi
Buraya tıklayarak maç özetini bilgisayarınıza indirebilirsiniz..
![]()
Süper Lig'de galibiyet serimiz son hızıyla devam ediyor
Hadi beyler biraz yorum alıyım hiç mi merak etmiyosunuz takımdaki gençleri falan
![]()
Çok iyiyiz hocam![]()
Bırakta biraz rakipler sevinsin.
Daniel Bryan'ın sakalının kılıyız !
[quote=erebosss;1540016]Tabi kardeşim birazdan ekliyorum Alex Teixeria'nın resmini
.
.
.
teşekkr ederim.bekliyorum![]()
.
Açık konuşayım fark yerim diye gitmiştim maça..Beklediğim gibi de başladı , gol yedik üstüne gol attık..Ofsayttan gol yedik ama sanırım maçın kırılma anı 3. golü attığımız andı..Daha fazla karşı koyamadı Roma ve taktiğini bozup full hücuma geçtiler , tabii ki Delgado böyle bi boşluğu affetmedi
Gecenin starı Eren Albayrak , 2 muhteşem gol ve 1 asistle şu dünyada Juventus'la birlikte en gıcık olduğum takım olan Roma'yı İtalya'ya gömdü !!
Maçın son 15 dakikası belki 20 kere durdurdum oyunu..Oruç olmasam yarım paket sigara gitmişti ne beter bişeymiş yaaa
ÇEYREK FİNALDEYİZ...
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Alex pek fena sayılmaz
![]()
Last edited by erebosss : 02.Eylül.2009 at 17:51 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
Teşekkür ederim tekrardan.Kariyerine devam etmende sevindirdi beni![]()
Roma'yı elemem sanırım şok etkisi yarattı![]()
Şoke olduk.
Daniel Bryan'ın sakalının kılıyız !
Abi Roma'yı elemen süper heleki 4-3 lük maç
hocam roma macı guzel olmus artık kupayı alıp istifa edersin![]()
Ligde son derece rahatız..As kadro önemli maçları silip süpürürken yedek ağırlıklı kadrolarımız da zayıf rakipleri karşısında puan kaybı yaşamadan iyi maçlar çıkarıyor..Fakat kalecim malesef antremanda sakatlandı ve Milan maçlarına yedek kaleciyle çıkmak zorundayım![]()
Hep galibiyet hep galibiyetYeni bir heyecan gerek
![]()
Bekleyin len
Manu'da Rafa Benitez'in durumu insecure
anladınız siz onuuuu .........![]()
Bence Manu'yu da boşve hocamDandik bir takım al
![]()
Bakın şimdi güzel kardeşlerim , bu ss hepiniz için tamam mı ??
Yemin ederim maç kadrolarını gördüğümde ben bu Milan'ı 4-1 yenerim dedim içimden , harbiden de harika oynadık kimi oyuna aldıysam harika oynadı ve İtalyan'ları evine gözü yaşlı gönderdik
![]()
hocam super olmus tebrikler![]()
Helal olsun hocam![]()
Süper Lig'de 17 maçlık galibiyet serimiz
![]()
hocam helal olsun sezon sonuna kadar devam eder ins![]()
Kardeşim vallahi taktiğin tamamen oturmasından mıdır nedir bilmiyorum ama takımdan kimi satıp yerine kimi aldıysam hiç sırıtmıyor ya..
Soner diye bi orta saha oyuncusu almıştım hatırlarsanız , o kadar güzel oynuyolarki Albaek'le birlikte resmen şiir gibiler ya...Bi de Allah var kornerlerden çok ekmek yedim bütün kariyer boyunca , burdan hakkını teslim etmek isterim nannar abimizin önerdiği bi korner taktiğini denedim ve zamanla kendi çapımda bazı eklentiler yaptım..böyle bişey yok kornerden yağmur gibi gol atıyoruz![]()
Katılıyorum Soner Aydogdu Gerçekten İyi Bir OyuncuAyrıca Çok İyi Gidiyosun
![]()