benim db dosyam belgelerimde hiç yok kendim oluşturdum içine dosyayıda koydm v4 dü de sildm ama olmuyor napmam gerek acil cvp alabilirmiym:/
benim db dosyam belgelerimde hiç yok kendim oluşturdum içine dosyayıda koydm v4 dü de sildm ama olmuyor napmam gerek acil cvp alabilirmiym:/
Belgeler-Sports Interactive-Football Manager 2009
içinde db klasörü mutlaka wardırr..olmaması imkansız.
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
tam link turksportal'ın anasayfasında mewcutt yada bu konunun ilk mesajında link warr.linkten açılan sayfada beklersen indirme yapmaz.ilk önce turksportal.net ' e e-posta adresinle giriş yapıcaksın.sonra dosyayı indir e tıkladın mı seni bi sayfaya yönlendirir orda açılan sayfada dosyanın rapidshareden indirileceği yazarr..oranın 3-5 satır altında mavi yazıyla İndir yazarr.oraya tıkladın mı da seni rapidshare sayfasına aktarır we indirme işlemi başlamış olurr ;d
Last edited by atukya : 02.Eylül.2009 at 23:42 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
[quote=atukya;1540769]Belgeler-Sports Interactive-Football Manager 2009
içinde db klasörü mutlaka wardırr..olmaması imkansız.
.
.
.
yok bilader gerçekten yok kendim oluşturdm ve içine birtek siteden indirdğim dosyayı v4 süz birşekilde attm ama acılmyr ...
ölede olmuyor sanırm bi çok defa denedm ama:S
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
turksportal ın yüklü olması bunu etkilermi acaba ? ?
Last edited by arin91 : 03.Eylül.2009 at 01:29 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)