1 ile 30 arası toplam 322 sonuç

Konu: Neredeyse Fm2010 => Fm2009-2010 Güncelleştirmesi V4

Hybrid View

Nesil
    2005
    Yer
    kaybedenler kumsalı

Quote Originally Posted by Sekopej View Post
    Verdiğiniz emek çok büyük, paylaşım için teşekkürler.
    önceki konu kilitlendiği için yazamadım
    sabırsızlığımızdan ötürü vermiş olduğumuz bilinçsiz tepkiden ötürü kendi adıma özür dilerim
    sizlerde insansınız ve tek işiniz bu değil.
    kesinlikle kırıcı ya da kötü bir uslüple yazmadım önceki konudaki mesajımı
    anlayışınız ve ilginziden ötürü teşekkürler
    sağlıcakla..

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Quote Originally Posted by anlatmaliymis_meger View Post
    önceki konu kilitlendiği için yazamadım
    sabırsızlığımızdan ötürü vermiş olduğumuz bilinçsiz tepkiden ötürü kendi adıma özür dilerim
    sizlerde insansınız ve tek işiniz bu değil.
    kesinlikle kırıcı ya da kötü bir uslüple yazmadım önceki konudaki mesajımı
    anlayışınız ve ilginziden ötürü teşekkürler
    sağlıcakla..
    Önemli değil, benim ki de anlık parlamaydı, unuttum gitti.

Belgelerim içerisine attığında oyunda göremeyenler, oyunun kurulu olduğu klasörde data içersinde bulunan db'ye dosyayı atarak da denesinler. Bu şekilde de olabiliyor.
    "YÜCE ATATÜRK"

Pardon serkan kardeş bi anlık gafletle öyle konuştuk.Millet olarak sabırsız bi milletiz kusura bakma

Defoe,çalışma müthiş kardeşim bazı ufak hatalar var tabi mesela Lincoln olayı ya da İspanya kral kupasında eski düzendeki gibi Valencia-Real Madrid maçı oynanması gibi.Ama yinede eline sağlık gerçekten Fm 2010 öncesi iyi oldu bu çalışma.

Quote Originally Posted by ForeverFener View Post
    Pardon serkan kardeş bi anlık gafletle öyle konuştuk.Millet olarak sabırsız bi milletiz kusura bakma

Defoe,çalışma müthiş kardeşim bazı ufak hatalar var tabi mesela Lincoln olayı ya da İspanya kral kupasında eski düzendeki gibi Valencia-Real Madrid maçı oynanması gibi.Ama yinede eline sağlık gerçekten Fm 2010 öncesi iyi oldu bu çalışma.
    lincoln gs nın bonservisli futbolcusu degıl mı nedir yanlıs olan

Quote Originally Posted by tubilicino View Post
    lincoln gs nın bonservisli futbolcusu degıl mı nedir yanlıs olan
    Şu anda gs de oynayabilcek konumda mı lincoln ? hem frankfurta veya herhangi bir takıma kiralık verilecegi söylenmişti.Bu olmasa bile Lincoln Yok durumunda gösterilebilirdi diye düşünüyorum.Sonuçta oyuncu gs kulübüne adımını atmadı ne zamandır.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Saolasın.
    Bende sana bir soru sorıyım;
    Lincoln herhangi bir takıma gittiğinde Galatasaray para kazanıcak mı sence?

Quote Originally Posted by *(DEFOE)* View Post
    Saolasın.
    Bende sana bir soru sorıyım;
    Lincoln herhangi bir takıma gittiğinde Galatasaray para kazanıcak mı sence?
    Lincoln'ün görüştüğü takımlardan biriyle anlaşması halinde, kendilerinin bu kulüple görüşeceklerini kaydeden Sezgin, ''Anlaşamadığı taktirde biz zaten gerekli müracaatları yaptık. Sözleşmesinin tek taraflı feshi ve tazminat talebimiz aynen geçerli. Bu konuda her türlü tedbiri aldık'' dedi.

Bence kazanamaz çünkü para vermezler
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Quote Originally Posted by alabi10 View Post
    db de görmüyor neden acaba diğer dosyalar var ama bunu göstermiyor cache sildim yine göstermedi inc. de bazı dosyalar eksik ondan kaynaklanıyor olabilir mi sürüm 9.03 bnde
    klasorun sonundaki V4 yazısını sileceksin.
    Last edited by ForeverFener : 04.Eylül.2009 at 06:11 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

klasorun sonundaki V4 yazısını sileceksin.[/quote]

Saol Kardes Valla Yarım Saatir Ne Yapıtysam Gozukmemısdı

Önemli degil.Aslında defoe konunun başına eklesen daha iyi olacak gibi sanırım

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Lincoln'ün görüştüğü takımlardan biriyle anlaşması halinde, kendilerinin bu kulüple görüşeceklerini kaydeden Sezgin, ''Anlaşamadığı taktirde biz zaten gerekli müracaatları yaptık. Sözleşmesinin tek taraflı feshi ve tazminat talebimiz aynen geçerli. Bu konuda her türlü tedbiri aldık'' dedi.

Bence kazanamaz çünkü para vermezler

Galatasaray lincol ün sözleşmesi fest etti ama oyuncuyu FIFA ya şikayet etti ve disiplinsiz davranışlarından ötürü sözleşmesini fest etti hakkını Fıfa da arıycağını belirtti. Şuanda lincol ün alacağı ücretler taksitler halında TFF ye yatırılıyor yarın öbür gün herhangi bir takıma transfer olduğunda galatasaray dan bedelli bir şekilde transfer olması yerine bedelsiz bir transfer olması engellenmiş oluyor. Kısaca 2. bir ribery vakkasının önü kesilmiş oluyor.

Mesaj Yetkileri