ben 2 kez oyuna başladım ve resign yapıp oyunu kendi kendine ilerlettim, oyun bayaa bir 10-15 gün kendince devir yaptı, ama sonra baktığımda 2044-2045 sezonunun transfer dönemi başında 1 temmuzda takıldığını gördüm, bir önceki save i yükledim yine aynısı oldu, son save'm de Barcelonadaki Jeffren Fenerbahçe'nin teknik direktörüydü ama lig sıralamaları acaip bozulmuş kazakistandan şampiyonlar ligi gruplarına kalan takımlar oluşmuştu..

ben birebir tamamen Trabzonspor ile 2022 yılına kadar oynadım, onda da Cannavaro Galatasaray'ın başına geçmişti, ve Cristiano Ronaldoyu 33 yaşında transfer edip 4 yıl oynatmıştım 37 yasında emekli oluyordu kendileri

ama cidden bir süre sonra cok sıkıcı oluyor oyun, 2021 de bir şampiyonlar ligi maçında Juventus la oynadığım maçı hatırlarım, Juventus ta tek bir tana db den oyuncu kalmamıştı, hepsi sonradan yaratılan oyunculardı, hiç bir tadı olmuyordu..

ve son olarak 2015 den falan sora orta alan oyuncusu bulmak zorlaşıyor, eski toprak nerde diye soruyor insan kendi kendine..