![]()
![]()
2. olduk abisi ama GS berabere bile kalmıyor. 11 galibiyet 1 mağlubiyet o da bana
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
2. olduk abisi ama GS berabere bile kalmıyor. 11 galibiyet 1 mağlubiyet o da bana
![]()
![]()
![]()
Devreye Serkan abiyi sok... O Skibbe'yi Arap Şükrü'ye falan götürür halleder işi...
Tabii kaldıysa Skibbe))
Kıyamet kopacak da olsa bırakınız adalet yerini bulsun....
Skibbe hala abisi. Skibbe'nin zihinsel özellikleriyle oynamış GS'yi yapanlar, o yüzden takım uçuyor demek ki![]()
![]()
![]()
Olsun Serkan abi GS bizden.Sende mükemmel gidiyorsun ee daha ne olsun![]()
Gelirken ne getirilir ki giderken ne götürülür?
3 yıl kaldı sana rakip olmama Zeytinburnu.Ünye ile hazırlık maçı yap abi.
Daniel Bryan'ın sakalının kılıyız !
0 derece.Kaan abim ısıtmıştır etrafı
.
Kaan abi yukarıya Skibbe yazınca benimde ağzımdan Serkan kaçmış özür dilerimMaça gelirsek soğuk hava seni etkilemez abi
![]()
Hakemleri de yanımıza almaya başladık abisi,hemen çaktılar kırmızıyı.![]()
![]()
Trabzon ile sahamızda oynayacağız ilk maçı abisi.Rakip bize ters , yine 2 avans verirsek geri döner miyiz bilemiyorum![]()
![]()
Akşam kariyere devam edeceğim turnuvada olmadığım zamanlarda.
Sivas Maçı Süper Olmuş Kaan Abi
Çok Çok İyiyiz Allah Nazardan Saklasın![]()
Çok teşekkürler Buğracım . Neden böyle kazanabildiğimizi hala çözebilmiş değilim abisi, özellikle sahamızda macerayı seviyoruz![]()
![]()
![]()
Abi tutamıcaz seni![]()
kralsın sen! aslansın sen! kaplansın sen! bu gazla Trabzon'u yener gelirsin sen ağbi![]()
Kula bela gelmez Hak yazmadıkça,
Hak bela yazmaz kul azmadıkça.
Sağolasın Kasımcım ,ilk yarı maçlarını tamamladım da koyacağım fırsat olmadı,şu şıralar evde bir hareketlilik var ,düzene sokmaya bakıyoruz abisi![]()
![]()
Wawe sanada çok teşekkür ederim abisi.
Trabzon'u 1-0 , Manisa'yı deplasmanda 2-1,kupada Karşıyaka'yı 2-1,Ligde Adana'yı 1-0 mağlup ettik. 17. hafta maçı diğer yarı ile birleştiğinden daha yapmaya vakit var. Önce Beşiktaş ile kupa maçı kendi sahamızda,sonra Beşiktaş ile 17. hafta lig maçı deplasmanda.
Beşiktaşıda yenersin şampiyon olursun abi.
Beşiktaş maçı 1-1 biter abi![]()
Kaan Abi,
Al Ligi, Kupayı CL'yi,
Çıldırt bizleri.
Kaan Abi,
Kralısın Zeytinburnu'nun,
İdolüsün onun ve bunun.
Kaan Abi,
Götür bizi diskoya,
Şampiyon olalım doya doya.
![]()
![]()
Abi süper bi kariyer.... tebrik ederim..
takipçinim bundan sonra
Akıyosun abi akıyosunn![]()
Abi bilgisayar diye üzme diğer takımları,onların da duyguları var![]()
Yendik abisi ama nasıl yendik abisi,az sonra![]()
![]()
Zeytinburnu oyun bug'u mudur nedir ,o maçta ben pek bi şey yapmadım
![]()
![]()
Neyseki Galatasaray'da daha büyük bir bug var, 3. şampiyonluğuna koşuyor,böyle giderse puanları 4'er 4'er toplasam bile yetişemem
![]()
![]()
Bitemedi abisi![]()
: D
Sezon sonuna saklayalım marşları abisi,takım genç ,havaya girmesin![]()
![]()
Çok teşekkür ederim abisi.
Öyle abisi ,bakalım pilimiz nerde bitecek![]()
![]()
Evet abisi ,bir ara küstü zaten açılıp kapanır igbi oldu geri geldi,bak gierim he diye mesaj verdi![]()
![]()
Bu aralar bazı nedenlerden dolayı tek tek koyamıyorum maçları.Ama görüntüleri biriktirdim.Geceleri müsait olduğum zamanlarda buraya ekleyeceğim.Sonra görüşmek üzere.
Abi bu gaz marşı, kupa alalım birde kupa marşı yazacağız.![]()
Hazır müsaitken yapılan maçları anlatayım:
Ligin güçlü takımlarından Trabzonspor'u konuk ettik. Yine karşılıklı ataklar şeklinde geçen maçta kalecinin yumrukladığı topun Bora'nın kafasına çarpmasıyla biraz da şansla olsa da galip gelmesini bildik![]()
![]()
Manisa deplasmanında çok iyi başlayan golü de bulan bir Manisa vardı ama tek bir şeyi hesaplayamamışlardı: Kalu faktörünü![]()
![]()
Kendi sahamızda Adanasporla yaptığımız maçta forvetlerimiz keyifsiz bir günündeydi, işi serbest vuruştan gelen topa kafası çakan Pablo bitirdi,kafasına sağlık diyoruz![]()
![]()
Sırasıyla Karşıyaka,Ankaragücü ve Beşiktaş ile yaptığımız kupa maçlarından istediğimiz skorlarla dönerek 8 puan ve averajla Beşiktaşın arkasından 2. sırada yer alıyor ve Ankarasporla eşleşiyorduk çeyrek finalde, ne diyelim Gaziantep,Galatasaray,Fenerbahçe,Trabzonspor gibi güçlü takımlar varken ballıyız![]()
![]()
Çeyrek finalde ilk maç Ankaraspor ile sahamızdaydı.10 kişi kalmamıza rağmen avantajlı bir skorlar gideceğiz derken son dakikada yediğimiz 1 golle rakibimizi avantajlı hale soktuk.
Beşiktaş deplasmanındaydık.Beşiktaş 75. dakikaya kadar 2-0 öndeydi ve tribünlerden oley oley sesleri yükseliyordu. Unuttukları tek bir şey vardı,Rakip Zeytinburnu isre maç 90 dakikadır![]()
![]()
Ankaraspor Çeyrek final 2. maçta,avantajlı olduğunu sanan rakibimiz erken saldırının kurbanı oldu ve böylece yarı finale yükseldik,rakibimiz Fenerbahce,Trabzon ya da Galatasaray'ı eleyen Gaziantep olacak![]()
![]()
Kayseri deplasmanı çok zorluydu,sahasında pek kaybetmeyen bir ekip,maç tahminlerinin aksine çok iyi oynadık ama Kaué çift sarıdan atılmayı sonmaçlarda adet haline getirince bu sefer Ankara maçındaki gibi dayanamadık,sağlık olsun![]()
![]()
Bu arada kulübümüz sahada ayaklarından çok çenesi çalışan İbrahim Akın'ı Kayseri Erciyesspor'a 550 bin euro karşılığında satıp, yerine genç yetenek Sercan Temizyürek'i 250 bin Euro karşılığında Sivasspor'dan transfer etmiştir. Kendisine başarılar diliyoruz.
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Böyle gaza alınan sonuçlar ortada. O yüzden gaz vermeye devam sevgili kardeşlerim![]()
![]()
![]()
Last edited by Melekovic : 06.Eylül.2009 at 00:49 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
Son Maçlar Süper Ötesi Bişey Olmuş Abicim Böyle Devam Et![]()
Puan durumunu görmek istiyoruz Kaan abim![]()
2.lik bizim için gayet iyi olur Kaan abi.Hatta mucizevi bir başarı olur.Adın altın harflerle Zeytinburnu'ya kazınırRica etsem Kulüp Güveni bölümünü koyarmısın Kaan abi?
Zeytinburnuspor'a başarılar![]()
ben bu kariyeri nasıl görmemişimbir zeytinburnulu olarak.süpersin kaan abi.abi alt yapıya bak belki taha vardır.![]()