Berabere biter düşüncesindeyim...
Arjantin Alır İnşallah
Brezilya alır diye düşünüyorum. Bu düşüncemin sebebi ise Arjantin in baskı altında olacak olmasıdır. Ne bileyim içime doğdu birden. A.Santos, Elano sapına kadar başarılı olurlar inşallah..
Arjantin zorlansada kazanacaktır...
Messi çok iyi oynayacaktır...
Maç oldukça geç saatteymiş yahu
Sahur için biraz erken kalkarım. Maçı bitirip yatarım![]()
arjantin kazansın ama messi santosu ezmesin karsılıklı oynayacaklar büyük ihtimal bizim santosun işi zor
"İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly
Maç iddaa programından çıkartılmış, hayırdır acaba.
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"
ben dün oynamıştım programda vardı.Çıkartıldı ise benim oynadıgım ne olacak acaba
"İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly
yarın ntv sporda 12:10 ve 20:10 da tekrarı var.ben o saatlerde izlemeyi düşünüyorum.
favorim brezilya ama umarım arjantin kazanır.brezilyanın fizik üstünlüğü var bence.birde heinze oynarsa brezilya için büyük avantaj olur.
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
ARJANTIN: Mariano Andújar; Javier Zanetti, Sebastián Domínguez, Nicolás Otamendi, Gabriel Heinze; Maximiliano Rodríguez, Juan Sebastián Verón, Javier Mascherano, Jesús Dátolo; Messi , Tevez
BREZILYA: Julio César; Maicon, Lucio, Juan , André Santos; Ramires , Gilberto Silva, Felipe Melo , Kaká; Robinho,Luis Fabiano
Last edited by Lionel Andres Messi : 05.Eylül.2009 at 21:37 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
ben bügün oynadım ya cıkarılmamıs sanırım....brezilya daha iyi takım ama arjantin zor durumda kazanırlar
Brezilya'nın galibiyete daha yakın olduğunu düşünüyorum.Arjantin'de eksikler var ama kendi sahalarında oynuyorlar bu onlar için avantaj.Umarım zevkli bir maç olur ve de inş. Santos gol atar![]()
Güzel bir sahur gecesi olacak...
Her zaman olduğu gibi Arjantin favorim...
arjantini destekliyorum bende ama defans hattını begenmedim maradonanın daha ii olabilirdi sanki
şifre koyacaklarmı acaba?
Andre Santos sol bek oynarmı sorusuna en güzel cevabı alıcaktır Fenerbahçe taraftarı. Maxi Rodriguez'i karşılar sanırım Santos.
Türk FutboLunda yer aLan iki oyuncunun böyLesine bir maçta yer aLması gurur verici..
Ayırca Dos Santos'un iLk 11 oynayacak oLması bizim için ek bir gurur tabLosu
Karşısında Messi oynayacak umarım bu maçtan sonra demoraLize oLmaz
Maça geLirsekde BreziLyanın kazanacağını umuyorum
20 Ocak 1989 - Onların formaları vardı , Taraftarları için terlettikleri.
inşallah ilk yarı 0 ikinci yarı 2 olur![]()
Brezilya'nın kazanacağını düşünüyorum.Güzel bir maç olacaktır mutlaka..
Bankoların bankosu Arjantin.Maçın 3 gün öncesinden bilet almak için kuyruklarda sabahlayan taraftarını üzmeyecektir Arjantin.Arjantin 3-1 kazanır.Brezilya'yı Estonya maçında fazla beğenmedim.Tabi ki Arjantin'in kazanma zorunluluğu da bir artı Arjantin için.Bu maçtan çıkacak aksi sonuç Maradona'nın kredisini azaltır.
20alex20...
Hayattan canlı ölüm, günahtan baskın rahmet;
Beyoğlu tepinirken ağlar Karacaahmet...
Necip Fazıl Kısakurek
Bu ne ya uydu aldık normal tv antenleri çekmiyor diye şifreden maç seyredemiyoruzİnşallah şifre falan koymazlar avrupa kupasını bile kahvede seyrettik varmı bundan ötesi
Zorla D-Smart aldıracaklar
İspanaya ligi bile şifrede.Ama bu maçı şifresiz yayınlarlar herhalde.Maç için yorumum ise Arjantin kazanır diyorum.İnşallah Elano oynar 2. yarıda
Şifre konulmaz arkadaslar rahat olun.Arjantin ligini izlerken şifre görüyor muydunuz?
Aynı yayıncı kuruluştan sağlanıyor büyük ihtimalle...
Bi kaç arkadaşında söylediği gibi defans hattında Demichelis,Garay,Rodriguez gibi daha önce oynayan adamlar yok...
İlk kez Milli olacak Dominguez ve 21 yaşındaki Otomandi var defansın ortasında...
Burdisso ve Coloccini kadroda olmasına rağmen 11de yoklar..
Zaten Maradona 36lık Schiavi,34lük Veron,35lük Palermo yu kadroya çağırarak herkesi şaşırttı....
Last edited by Professeur : 06.Eylül.2009 at 06:29 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
20alex20...
Hayattan canlı ölüm, günahtan baskın rahmet;
Beyoğlu tepinirken ağlar Karacaahmet...
Necip Fazıl Kısakurek
Evet ikisi de Velez'den
solda da Papa'yı da oynatsaydı 3lü bir Velez savunma hattı olabilirdi...
Ama yine de Coloccini ve Burdisso gibi oyuncular varken Velezli oyuncuları oynatmak risk...Tabi uyumlarına güveniyordur...
Ne Velez miş arkadas![]()
Nush İle Uslanmayanı Etmeli TekdirTekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir
İlkyarı bitti şimdi. Brezilya 2-0 önde
Goller ?...
Nush İle Uslanmayanı Etmeli TekdirTekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir
Elano frikikten ortaladı Luisao 1-0 yaptı.
Elano frikikten şut çekti barajdan sekip ceza sahası içine girdi Kaka çizgiden çevirdi birisi vurdu kaleciden döndü son Luis Fabiano tamamladı.
İki golde de payı var Elano'nun![]()