1 ile 30 arası toplam 2373 sonuç

Konu: Fenerbahçe Transfer Haberleri

Hybrid View

Fotosporda Fener haberleri:
    1) Nilmar iddiası
    2) Cannavaro için Bilgiç takipte
    3)Scolari imzayı attı.. (TD)
    4)Sol Campell ptesi geliyor.
    5)İntere takas teklifi TUNCAY+ANELKA= Adriano+para
    6) Arsenele takas teklifi Tuncay= Gilberto+para
    7) Newcastle a takas teklifi Anelka= Emre

Fenerde herhalde 2 anelka ve tuncay var

bide fatih tekke iddiası varmış onu atlamışım etti 8

Nesil
    2005
    Yer
    Ankara

FATİH F.BAHÇE YOLUNDA

FATİH TEKKE: "FENERBAHÇE İLE ANLAŞTIM"Milli yıldız, "F.Bahçe'den gelen teklif, Wigan ve Everton'dan çok daha cazipti. Yerimde kim olsa bu öneriyi kabul ederdi. Kulübüm de izin verirse Fener'e gideceğim" dedi.. En iyi teklif Fenerbahçe'den
    Trabzonspor'un süper forveti Fatih Tekke, sonunda sessizliğini bozdu ve "F.Bahçe ile anlaştım" dedi. Fatih, ara transfer döneminde Wigan ve Everton'dan da transfer teklifleri aldığının altını çizerek, "Ancak F.Bahçe'den öylesine cazip bir öneri geldi ki, yerimde kim olsa bu teklifi kabul ederdi. Ben de F.Bahçe
    ile şartlarda anlaştım. Kulübümle bir yıllık daha sözleşmem var. Eğer yönetim kurulumuz da gitmeme izin verirse, yeni sezonda F.Bahçe formasını giyerim" dedi.
    Albayrak da sıcak bakıyor
    Fatih Tekke'nin, Milli Takım'la birlikte gittiği Almanya'da da yakın çevresindekilere Fenerbahçe ile ön protokol anlaşması yaptığını söylediği öğrenildi. Trabzonspor Başkanı Nuri Albayrak ise dün yaptığı açıklamada "Fatih Tekke ile F.Bahçe'nin ilgilendiği doğrudur. Fatih konusunda kulübün menfaatleri doğrultusunda hareket edeceğiz. Yönetim kurulumuz bu futbolcumuzun gitmesine izin verirse, Fatih de gitmek isterse, bu transfer gerçekleşir" ifadesini kullandı.
    FOTOMAÇ

Mesaj Yetkileri