1 ile 30 arası toplam 983 sonuç

Konu: CL Şampiyonu Zeytinburnuspor A ve B Takımı 6. Sezon/ Gana Dünya Kupası Macerası

Hybrid View

sakary Ali Misafir

oo çok iyi durumdayız kaan abi.

2.lik harika bir sonuç olur sen genelde böyle düşük hedefler söylerdin şimdide 2.lik diyip şampiyon mu olmak istiyorsun yoksa

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by yunusgs View Post
    2.lik bizim için gayet iyi olur Kaan abi.Hatta mucizevi bir başarı olur.Adın altın harflerle Zeytinburnu'ya kazınır Rica etsem Kulüp Güveni bölümünü koyarmısın Kaan abi?
    Tabi koyarım abisi.Bir görüntüsünü alıp eklerim bir dahaki eklememde. Bencede 2. lik iyi ama aldığımız sonuçları görünce şampiyonluk olursa bu sezon olmalı diyoruz

Quote Originally Posted by webcagri View Post
    Zeytinburnuspor'a başarılar
    Sağolasın Çağrıcım. B igazladınız bak takım ne hale geldi

Quote Originally Posted by tahatto93 View Post
    ben bu kariyeri nasıl görmemişimbir zeytinburnulu olarak.süpersin kaan abi.abi alt yapıya bak belki taha vardır.
    Yok abisi Taha, tanınmamak için ismini değiştirmiş olabilir

Çok teşekkür ederim abisi.

Quote Originally Posted by sakaryaligocmen View Post
    oo çok iyi durumdayız kaan abi.

2.lik harika bir sonuç olur sen genelde böyle düşük hedefler söylerdin şimdide 2.lik diyip şampiyon mu olmak istiyorsun yoksa
    Valla abisi 3-1'den 5-2 Sivas maçı, 2-0'dan 3-2 Galatasaray maçı, 2-0'dan 3-2 Beşiktaş maçı ve bir de aşağıdaki 2-0'dan 7-2 Fenerbahçe maçlarını bu takımla gördükten sonra 2.lik bizi kesmiyor

İlk maçta Ankaraspor deplasmanındaydık. Maç berabere bitecek derken genç oyuncu Sercan yerinde transfer olduğunu attığı son dakika golüyle kanıtladı ve evimize şen döndük

Evimizde kutlamalar vardı çünkü Zeytinburnu ile 100. maçıma çıkıyordum.Sahadaki gösteriler bir anda 2-0 geriye düşmemizle yerini şoka bıraktı. Morales'in golü ilk yarının skorunu tayin etti. İkinci yarıda ise bambaşka bir Zeytinburnuspor vardı. Hatta bir ara 4-2 iken riski almayıp takımı geri çekip rakibin atağına izin vermeseydim skor ne olurdu bilemem ama bir anda yeniden eski haline döndürdüm takımı ve bu muhteşem skor ve muhteşem geri dönüş meydana geldi ve şimdiden gönüllerin şampiyonu olduk

Mesaj Yetkileri