1 ile 30 arası toplam 842 sonuç

Konu: Football Manager 2009 Oyuncu Tartışma Platformu

Hybrid View

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

Evet Fenerbahçe'yim. Vukcevic'i 14m a satınca elime para geçti. AML için Fleck,Balotelli,Caner,Alexis Sanchez'e teklif yaptım.Buo..natte iççin 11M euro istediler. Diğerleri caner dışında kabul edilmedi.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by uLtimatoM View Post
    Evet Fenerbahçe'yim. Vukcevic'i 14m a satınca elime para geçti. AML için Fleck,Balotelli,Caner,Alexis Sanchez'e teklif yaptım.Buo..natte iççin 11M euro istediler. Diğerleri caner dışında kabul edilmedi.
    Caner'i al valla tavsiye ederim, Galatasaray'da ikinci sezonumda alırdım, Arda sağa Caner sola alır oynatırdım.. ALır götürür takımı Caner.. Çok kritik freekickleri de var..

Quote Originally Posted by hakan sükürü View Post
    Caner'i al valla tavsiye ederim, Galatasaray'da ikinci sezonumda alırdım, Arda sağa Caner sola alır oynatırdım.. ALır götürür takımı Caner.. Çok kritik freekickleri de var..
    bjk kariyerimde 2. sezonda almıştım süper lig için normal bi oyuncu da şampiyonlar liginde çok top kaybetti asist yapamadı onun yerine 2. yarıda Daniel Aquino aldım çok iyi bi oyuncuydu
    yani caner bana göre normal bi oyuncu.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by T Peezy View Post
    bjk kariyerimde 2. sezonda almıştım süper lig için normal bi oyuncu da şampiyonlar liginde çok top kaybetti asist yapamadı onun yerine 2. yarıda Daniel Aquino aldım çok iyi bi oyuncuydu
    yani caner bana göre normal bi oyuncu.
    Valla ne yalan söyliyeyim benim de o kariyerimdeyken orta saha ve forvetim;
    -------Laurito------Bojan----------
    Caner---M.Topal---Vukcevic--Arda-

Valla hiç sırıtmıyodu

Mesaj Yetkileri