kupayı almadan gelme![]()
kupayı almadan gelme![]()
32.Hafta
Maç boyunca yerime oturamadım gerçekten muthiş bir heyecandı kkaybediceğimi sandım ama penaltıların hepsini gole çevirip kazandık
33.Hafta
34.Hafta
102 maçtır yenilmiyoruz ligde daha ne olsun
33 maçlık da bi nacizane galibiyet serimiz var
Şampiyonlar Ligi ne katılacak takım sayısına bakarmısınz?bizim ufak bi katkımız olmustur ona heraldeD:
IMG]http://www.paylaskiresim.com/8365/a8cg9f1oh3.png[/IMG]
Keirrisonun oynadığı maç sayısına bakarsanız ne kadar onemli bi basarı sağladığını anlamıs olursunuz
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Chelsea teklif yaptı ama kabul etmicem gibi
Last edited by doru_mann : 06.Eylül.2009 at 15:09 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
Takıp Önerilerinizi bekliyorum herhangi bir takım olabilir çok guclu olmasın![]()
man city tekrar teklif ederse gidebilirsin
ayrıca kariyerin güzel...takipcinim
Uzun zamandır istedğim teklifler geldi cevabım çok net oldu
Efsane Teknik Direktor Yuvasında
Beşiktaş ın eski teknik direktoru 3 senede alınmadık kupa bırakmayarak gorevinden ayrılmıstıİlk gunden beri Milli Takımın basına geçmek istediğini belirten Dorukhan takıma alısmam uzun surmez yarısı eski öğrencim dedi
hocam tebrikler kupaları toplamıssın yerinde olsam m.utd veya Chelsea'ye giderdim![]()
Man City'de başarılar![]()
Hocam benim için Federico Laurito'yu al![]()
Takım zengin olunca centilmenlik hat safhaya ulaşıyo![]()
Maxwell'i alabilirsen al hocam sol bek'e![]()
noldu hocam transfer mevzusu ? Yalan oldu di mi alamadın![]()
Geçtiğimiz aylarda Beşiktaş tan istifa eden Celepoğlu Milli Takım dan sonra bir de kulup çalıstırmak istedi. Gelen onlarca teklifin içinden en cazibinin Man city olduğunu açıklayan efsane menejer en çok kazanan menejerler arasına da girmiş oldu
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
İspanya ile maçımız var kader maçlarından biri
Last edited by doru_mann : 07.Eylül.2009 at 16:49 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
3.ön eleme turunda rakip porto
Hazırlık Kampı
Sadece Athletico madrid maçına ben girdim esas 11 le oynadık ve de epey bi ustun oynadığımız maçı farklı kazandık
Transferler
Çok adam sattık çunku gereksiz epey bi adam vardı bi tek silva ya fazla odediğimi dusunuyorum o da çoğunluk taksit ile ve de hakkını verecektir maçlarda
Muhtemel 11 imiz
Sampiyonlar Ligi elemesi öncesi çok kotu bi problem yasadım. Kadromdaki 11 oyuncu çouğu ilk 11 milli takıma gitti ve Porta ilk maçı yedeklerle oynadık sonuc bu yuzden boyle
3.Öneleme 1. maç
Avrupa Şampiyonası Elemeleri
Güçlu rakiimiz karsısında iyi mucadele ettik ama yenildik
1.Hafta
2.Hafta
Ön eleme 2. maç
Heyt City geliyo City![]()
Asıl Türkiye geliyor Türkiye![]()
3.Hafta
4.Hafta
Şampiyonlar Ligi Grup
Barcelona