Fenerbahçe'nin renklerine bağladığı tecrübeli futbolcu Tümer Metin konusunda Beşiktaş Kulübü'nden ilk açıklama 2. Başkan Murat Aksu'dan geldi.
Konu ile ilgili açıklamada bulunan 2. Başkan Murat Aksu, Tümer Metin'in Beşiktaş'a yanlış yaptığını belirterek, "Kendisi bizden bir süre istemişti, biz de kendisine bu süreyi verdik. Bugün gelip bizimle masaya oturacaktı. Nitekim geldi. Ben kendisine 'Tümer bu gazetelerde seninle ilgili yazılanlar doğru mu?' dedim, kendisi de bana 'Evet abi doğru Fenerbahçe ile görüştüm' dedi. Ben de kendisine 'Fenerbahçe ile masaya oturan Beşiktaş kaptanı ile benim işim olmaz' dedim, kendisiyle para pul hiçbir şey konuşmadım. Beşiktaş'ın Tümer'e hiçbir teklifi olmamıştır. Tümer'e teklif yapmadım, kovdum, gitti" ifadelerini kullandı.
İHA
buda tümerin fbtv ye konuşması: 3 yıllığına Fenerbahçe'ye imza atan Tümer Metin Fenerbahçe TV'ye konuk oldu. Programda yönetici İlhan Ekşioğlu da hazır bulundu. İşte haberin ayrıntıları...
3 yıllığına Fenerbahçe'ye imza atan Tümer Metin Fenerbahçe TV'ye konuk oldu. Programda yönetici İlhan Ekşioğlu da hazır bulundu. Tümer Metin taraftarın huzuruna çıkmak için çok sabırsız olduğunu söyledi. Tümer ayrıca askerlik sorunun çözülmesi için yetkililerden anlayış beklediğini ifade etti. İşte Tümer'in transferle ilgili sözleri:
"Aziz Yıldırım bana kendisi için askerlik sorunu ile ilgili gerekli yasal girişimlerin yapılacağını ancak garanti veremeceyeğini söyledi. Ben de sorunun düzenlenmesi için ben de yetkililerden anlayış bekliyorum.
SABIRSIZLIKLA BEKLİYOR
Şu anda çok heyecanlıyım. Hedefleri olan Fenerbahçe'de 100. yılında o kadronun içinde yer almak istiyorum. Tecrübelerimi sahaya aktarmak istiyorum. Stadı zaten biliyordum. Stada çıkmayı sabırsızlıkla bekliyorum. Orada rakip olarak oynadığımız dönemde güzel atmosfer var. Seyirci profilini de tanıyorum. Onlar da beni bekliyor. Sahaya bir an önce çıkmak istiyorum. Kaliteli kadromuz var. Appiah'ı beğeniyorum. Alex çok yetenekli, Anelka'yı da beğeniyorum. Tek tek ayıramam hepsi birbirinden yetenekli. sahaay bir ancönçce saha çıkmak istiyorum.
AMCASI ÇOK UĞRAŞMIŞ
Eşimle çok uzun süre konuştuk. Yakın çevremden etkilendiğim olabilir. Amcamın etkisi vardır. Çok büyük Fenerbahçelidir. Bu trafikte beni yalnız bırakmadılar. Aydın Sabah'ın bu transferde payı büyük. Benim tercihimdir yaptığımdan pişmanlık duymadım. İki taraf için hayırlı olsun."
Tümer Beşiktaş camiasından helallik istedi ve Demirören'in kendisini Beşiktaş'a transfer ederken büyük emek harcadığını ve onların hakkını ödeyemeyeceğini söyledi. Tümer bu sözlerinin ardından duygulanarak konuşmasına devam edemedi.
çözemedim niye devam edemiyor bu kadar yap ondan sonra duygulan komedi ya