Sayfa 21 / 33 İlkİlk ... 11192021222331 ... SonSon
601 ile 630 arası toplam 983 sonuç

Konu: CL Şampiyonu Zeytinburnuspor A ve B Takımı 6. Sezon/ Gana Dünya Kupası Macerası

Nesil
    2007
    Yer
    .

Şampiyon Zeytinburnuspor

Baba Hamdi'nin teknik direktörlüğünü yaptığı Zeytinburnuspor alt liglerden şampiyon olarak çok çabuk bir biçimde Süper Lig'e yükselmişti. Lig başlarken Zeytinburnuspor'un geldiği gibi gideceği düşünülüyordu.. Ancak Baba Hamdi kararlıydı, yedek kulübesinin üstünde oturttuğu ve uğur getirdiğini düşündüğü
    Horozu ile birlikte mucizye gerçekleştirdi ve şampiyon oldu.. Federasyonun tüm oyunlarına rağmen şampiyon olan Zeytinburnuspor'u kutlar, Baba Hamdi'nin Zeytinburnu'na heykelinin dikileceğini bildirmekten onur duyar, başarılarının devamını dileriz.. Hedef Şampiyonlar Ligi Şampiyonluğu
    Kıyamet kopacak da olsa bırakınız adalet yerini bulsun....

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Son maçların öyküsü:

Eskişehir spor maçından galip gelerek son 4 haftaya girerken
    rahat bir nefes aldık:

Trabzonspor maçına biraz da eksikle çıktık kanatlarımız yoktu ve 2 oyuncuyu kupa maçı için dinlendirdik 3-1 öndeydik ama Erkan'ın üst üste yaptığı hatalı hareketler maçı 3-3'e götürüyor ve Galatasaray ile puan farkı 3'e iniyordu

Kupa finalinde nispeten güçsüz bir takımla çıkıyorduk Antep karşısına ve son dakikaya kadar golü bulamayıp kupa gidiyor derken Morales'in golü bizi ipten alıyor ve penaltılarla kupanın sahibi oluyorduk

Morales Türkiye Kupası'nın en iyi golcüsü ve en iyi 2. oyuncusu seçiliyordu.

Tekrar lige dönüyorduk,rakip Manisa idi.Sahamızda yine net skorla ayrılarak son iki haftaya 3 puan önde giriyorduk

33. Haftada Adana deplasmanındaydık.Güçsüz rakibimiz karşısında 2-0 öne geçtiğimiz maçta laubaliliğin kurbanı olduk,meğerse oyuncular Trabzon'dan gelen gol haberiyle sermişler ve bu sonuçla şampiyon oluyorduk,son hafta Beşiktaş maçı sadece formaliteydi

Sonunda kupanın sahibi oluyorduk ama yılı yanlış yazmışlar düzelttiririz

.
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Şimdi ödüllerimiz:

3 sene üst üste fair play ödülünü almaktan gururluyuz

Ligin gol kralı Kalu oluyordu :

En iyi teknik direktörlüğe açık ara ben seçiliyordum:

Yılın en iyi yabancısı Miller, ikincisi ise Kalu oluyordu:

Yılın en iyi gencinde Bora 3. sırada yer alıyordu:

Yılın 11'inde ise yılın 2 yabancısı vardı : Miller ve Kalu

Last edited by Melekovic : 10.Eylül.2009 at 01:52 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Tebrikler Kaan abi.Bu kadar büyük başarılardan sonra tebrik kelimesi küçük kalıyor.Efsane Baba Hamdi ŞL yolculuğuna çıkıyor
    Gelirken ne getirilir ki giderken ne götürülür?

Süper Bir Bitiricilik Örneği Göstermişsin Hocam Ayakta Alkışlanır Bu Başarı Yıllarca Önüne Gelen Takımlardan Fark Yiyen Büyüklerin Oyuncağı Olan Kulübe Bu Başarı Süper Oldu Bu Bir Haykırış ve Başkaldırı Sayın Hocam Şimdi Artık Zeytin'in Ne Olduğunu Anladılar Senin Sayende

Bu Arada Hocam Tarihi Fenerium Bozgununda 7-2'lik Zaferin Baş Mimarı Hakem Selçuk Dereli Olmuş O Hakem Maç Yönetiyorsa Farklara Alış Hocam

En Tehlikeli İnsan Az Anlayıp Çok İnanandır. "A.Çehov"

Nesil
    2009
    Yer
    Denizli

hocam gercekten tebrikleri hakkedıyorsun mukemmel bır karıyer bızlerle paylastıgın ıcın tesekkur ediyorum sana saygılar...

Nesil
    2006
    Yer
    Arap Şükrü / Bursa

Kankacım bu ne yahu seneye o kadro ile ŞL ye gitmeye utanmıyormusun, o kadar yatırım yapan GS,FB,BJK ye yazık deil mi ayıp ettin onlara bak
    İnanılmaz bir başarı kulübün efsaneleri arasına girdin mi?

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Abartmışsın abi

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

Ne diyeceğimi biLemedim vaLLa.
    ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Şampiyonlar Liginde ne yapacagını merak ediyorum abi . Bu arada tebrikler gerçekten büyük başarı.

Nesil
    2008
    Yer
    Denizli - İzmir

Abi hafiften çüş sesleri burayı inletmeden kaçayım ben .
    Daniel Bryan'ın sakalının kılıyız !

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by yunusgs View Post
    Tebrikler Kaan abi.Bu kadar büyük başarılardan sonra tebrik kelimesi küçük kalıyor.Efsane Baba Hamdi ŞL yolculuğuna çıkıyor
    Bakalım abisi umarım Avrupa'da iyi mücadele etmemizi sağlayacak oyuncular bu sefer bize gelirler,listemdeki scoutların son anda buldukları da dahil 62 oyuncunun kapısını tek tek çalacağım

Quote Originally Posted by mehmetocal View Post
    Süper Bir Bitiricilik Örneği Göstermişsin Hocam Ayakta Alkışlanır Bu Başarı Yıllarca Önüne Gelen Takımlardan Fark Yiyen Büyüklerin Oyuncağı Olan Kulübe Bu Başarı Süper Oldu Bu Bir Haykırış ve Başkaldırı Sayın Hocam Şimdi Artık Zeytin'in Ne Olduğunu Anladılar Senin Sayende

Bu Arada Hocam Tarihi Fenerium Bozgununda 7-2'lik Zaferin Baş Mimarı Hakem Selçuk Dereli Olmuş O Hakem Maç Yönetiyorsa Farklara Alış Hocam
    Beni bir seven oysa abisi her maçıma gelsin o zaman Çok teşekkür ederim tüm yazdıkların için,artık oyuncular bizim kapımızda sıraya girerler umarım,kasada 10 milyon euro oldu,eğer istediğim oyuncuları en ucuza kapatabilirsem kulubun o parayı tesisleşmede harcamasını talep edeceğim ,bana 500 bin euro versinler kafi

Quote Originally Posted by steal View Post
    hocam gercekten tebrikleri hakkedıyorsun mukemmel bır karıyer bızlerle paylastıgın ıcın tesekkur ediyorum sana saygılar...
    Çok teşekkür ederim abisi. Şu an bazı durumlardan ötürü o kadar hızlı ilerleyemiyorum ama kaldığım yerden devam edeceğim.

Quote Originally Posted by King_Theoden View Post
    Kankacım bu ne yahu seneye o kadro ile ŞL ye gitmeye utanmıyormusun, o kadar yatırım yapan GS,FB,BJK ye yazık deil mi ayıp ettin onlara bak
    İnanılmaz bir başarı kulübün efsaneleri arasına girdin mi?
    Toplamda 10 oyuncuya para harcamayıp 2 oyuncuya 220 bin euro vererek çok para saçarak başarı geldi kankacım yani Orası yeni sezon açılışında güncelleniyoe kankacım,efsane TD'ler arasına girdim ama şu an sadece gözüken Kemal Yıldırım var,başka takıma gitsem beni anında koyarlar ama, başkanın güveni ibreleri falan maksimuma ulaştı

Quote Originally Posted by THEFM View Post
    Abartmışsın abi
    Seneye de ünvanımızı bırakmamak için burdayız abisi

Quote Originally Posted by eXcitinG View Post
    Ne diyeceğimi biLemedim vaLLa.
    Şarkı falan söyleseydin minik kankacım,illa bi şey demene gerek yok

Quote Originally Posted by galatasaray12 View Post
    Şampiyonlar Liginde ne yapacagını merak ediyorum abi . Bu arada tebrikler gerçekten büyük başarı.
    Tek temennim eğer istediğim oyuncular olmazsa kelek bir takım gelsin de 3. torbadan bari Uefaya kalayım abisi Şampiyonlar Ligi şu an için bizi aşar

Quote Originally Posted by Notts County96 View Post
    Abi hafiften çüş sesleri burayı inletmeden kaçayım ben .
    Etrafta efektçiler mi dolanıyor abisi

sakary Ali Misafir

tebrikler abi normal ya şampiyonluk

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Bakalım abisi ,kulubü yapılandıralım da şampiyonluğumuz tesadüf kalmasın Murat Ceylan beni ayar etti satacağım, kulupte geleceğini göremiyormuş ,iki kere satılmak istedi evet dedim kulupler almadı ben ne yapayım,otursun paşa paşa düşünsün ya da kulup ahengini bozan kim olursa olsun satacağım

Nesil
    2008
    Yer
    SİVAS

Tebrikler Kaan Abi 2 Kupayıda Almışsın

Nesil
    2008
    Yer
    Denizli - İzmir

Kaan abi msnde açık mısın .

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by bugra 1905 View Post
    Tebrikler Kaan Abi 2 Kupayıda Almışsın
    Çok teşekkür ederim Buğracım, Türkiye kupası biraz tesadüftü abisi bir Fener ile karşılaştım,Galatasaray Beşiktaş ve Trabzon benle çeyrek finalden itibaren karşılaşamadan elendi, özellikle bu seneki Galatasaray'ı çekseydim kupa çok zordu,bazen talih de gerekiyor

Quote Originally Posted by Notts County96 View Post
    Kaan abi msnde açık mısın .
    Ben msn'de açığım sanıyodum abisi

İşin garip yanı düşünmemek için aklımı başka yere kanalize etmek adına bu kadar kurcalamasaydım oyunu pek o kadar başarılı olacağımı sanmıyorum, hep inceleye inceleye gittim çünkü.

Nesil
    2006
    Yer
    Mersin

Helal sana bu yollar

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Teşekkürler abisi

Son transferimizi de yaptık artık bu sezonki gelen giden listesi ve transferlere yakından bakış kısmına geçebiliriz

Kimler geldi kimler geçti bu sene bakılm bu kulüpten

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

AL-İhLaL e oyuncu satmışsın. ArapLara biraz daha pahaLıya satsaydınya abi nasıL oLsa petroL var para var huzur var.
    ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...

Nesil
    2006
    Yer
    Arap Şükrü / Bursa

Transferler güzel, Felipe şu Udinesedeki adam değil mi ? DC den başka birde AMFRC Felipe vardı Udinesede eğer o ise turnayı gözünden vurmuşsun kankacım PA sı 170 den aşağı değildir. Spollide iyi transfer aldığın yerli sağ ben bence çok iyi olacak zaten vitesş 5 e attınca onu durduracak adam yoktur TSL de

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by TuRGuT BaŞ View Post
    Sefa orta sahada göbekde yardımcı oLacakdır =) yedekten oyuna girdiğinde benden bir tavsiye sana sert şut vurmasını söyLe fayda sağLarsın
    Sefa'yı alırken Selçuk gelmez diye düşündüm abisi ,şimdi bir anda o bölgedeki 5. adam durumuna düştü ama sesini çıkarmaz,her hafta göbeği değiştirerek oynuyorum çünkü,en güçlüleri Miller ve Bora ama Selçuk'un da tecrübesi var onlardan daha fazla,bir hafta Miller Bora oynayıp biri ya da ikisi sonradan giriyor,öbür haftada Selçuk ile Fatih . 3 kulvarda yarışacağımız için en önemli bölgeyi yormadan oynatmayı düşünüyorum,sonra da yetiştirdiğim 3 oyuncudan birini satabilirim,şu anda Miller için gözden çıkarılan para 15 milyon euro ama kasamız dolu öncelikle bir Avrupa'yı görelim sonra Ocak ayında gerekirse satarız diyoruz çnükü bu göbek lig için lüks

Quote Originally Posted by webcagri View Post
    Murat Sözgelmez defansın sigortası,Selçuk orta sahanın dinamosu,diğer elemanda forvetin kazması kralı olur bence
    Valla abisi Kalu'dan vazgeçip satmayı düşünüyodum gol kralı olmasına rağmen,içimden bir ses dur dedi,duruma göre Ocak yında satarsın,hatta Ocak ayında iyi bir forvetle anlaştım, o zamana kadar Kalu'nun bu formu devam ederse bir 6 ay yedeği olarak oturur ne yapalım

Quote Originally Posted by eXcitinG View Post
    AL-İhLaL e oyuncu satmışsın. ArapLara biraz daha pahaLıya satsaydınya abi nasıL oLsa petroL var para var huzur var.
    Zaten FM'de mimlediğim 3. oyuncu. Hakan Albayrak paragözdü iyi takıma gitmedi para için Frederikstad'a gitti,İbrahim Akın desen öyle, Murat Ceylan ise transfer olmak istiyorum kariyerim için uygun takım olmalı diyodu tüm maçlar oynamasına rağmen, İtalyan,Fransız kulupleri,Brugge ve Racing teklif yaptı maaş için Araplara gitti, valla abisi bazı şeyler paradan önemlidir,huzursuzluk çıkarıyodu şimdi o gübünce takımda kendini buldu

Quote Originally Posted by King_Theoden View Post
    Transferler güzel, Felipe şu Udinesedeki adam değil mi ? DC den başka birde AMFRC Felipe vardı Udinesede eğer o ise turnayı gözünden vurmuşsun kankacım PA sı 170 den aşağı değildir. Spollide iyi transfer aldığın yerli sağ ben bence çok iyi olacak zaten vitesş 5 e attınca onu durduracak adam yoktur TSL de
    Evet kankacım aynı Felipe.Biraz hızlı adamlara ihtiyaç duydum çünkü dünya çapındaki forvetlere karşı oynayacağız iyi gidip gelmeliyiz.

Şu anki ideal 11'imiz:

Kalede Ufuk Ceylan
    Defansta Murat Sözgelmez Yasin Çakmak Spolli
    Bekler Schneider,Emre Ballı
    Orta saha Selçuk (Fatih) Miller(Bora)
    Oyun kurucu Felipe(Sercan)
    Forvet Morales Kalu (İskender)

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Kalu'nun profilini merak ettim dogrusu. Transferlerinde iyi abi

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Çok fazla yeni oyuncumuz var diye alışma evresindeyiz,geçen senede başlarken formumuzu 5. haftadan sonra tutturmuştuk bu sefer o süreyi dişimize göre takımlarla geçtik bu açıdan sevindirici.

Süper kupa maçında Anteple karşılaştık,ve tarih tekerrürden ibaret oldu, gene öne geçtiler ve ilginç bir şekilde 90. dakikanın son anında Spolli'nin serbest vuruştan attığı golle beraberliği sağladık maç uzadı,uzatma dakikasının son saniyesinde ise Kalu sahneye çıktı ve işi penaltılara bırakmadı, Antep teknik direktörü yenecekseniz doğru düzgün yenin dedi ,çok öfkeliydi,basın toplantısını ise soruları yanıtlamayarak terketti

3. kupamızı müzemize götürdük eğer 2. lig ve Bank Asya kupalarını sayarsak 4. senede 5. kupamız

Ligin açılış maçları en zorlu maçlardır rakip kim olursa olsun. Rakibimiz Dadanelspor'du. Tam form bulamadığımızın belli olduğu karşılaşmada golcümüz Kalu kaldığı yerden devam etti

ve kasamıza giren 4.4 milyon Euro ile birlikte artık biz de Şampiyonlar Ligne girip, The championssssssss dı dı dıt şarkısını dinleyebiliyorduk en yakından Kuralar çekildiğinde diğer 2 takımı görmezden gelirsek Uefa'ya gitmek için en iyi 3. torba takımını seçtiğimizi anladık

Ligin 2. haftasında Altay deplasmanındaydık, rahat bir galibiyet alıp Milli maç arasını iyi değerlendiririz diye düşünürken ,Spolli'nin hafif sakatlığından dolayı pişsin diye genç Ferdi'yi tercih ettik, çok iyi başladığımız maçta bir anda Yasin'in sapıtmasıyla sanki Altay'a değil Yasin'e karşı oynuyorduk , ama Morales'in çabaları ve Bora'nın güzel golü gereksiz puan kaybına izin vermedi

Nesil
    2007
    Yer
    Zonguldak

Kaan abi geçen sezon için seni tebrik ederim.Bu sezon kupa ile başlamak güzel olmuş.Ş.L gurubu zorlu olmuş ancak oradan kopenhagı geçerek Uefa yoluna devam edebilirsin.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Kalu'nun profilini merak ettim dogrusu. Transferlerinde iyi abi
    Çok teşekkür ederim Eralpcim. Abisi şu linkte var Kalu'nun profili,geçen sezon koymuştum onu.Artan özellikleri bitiricilik 16 oldu,soğukkanlılık 9'a yükseldi.Top sürme 15,takım çalışması 10,çalışma oranı 12'ye çıktı ek olarak.

http://forum.turksportal.net/vb/show...&postcount=325

.
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Quote Originally Posted by thehell61 View Post
    Kaan abi geçen sezon için seni tebrik ederim.Bu sezon kupa ile başlamak güzel olmuş.Ş.L gurubu zorlu olmuş ancak oradan kopenhagı geçerek Uefa yoluna devam edebilirsin.
    Çok teşekkür ederim Mustafacım.Zaten mantıklı düşünce 2 galibiyet 4 mağlubiyet diyor abisi ama belki sahamızda bir surpriz olur,neden olmasın Ama zor maç tecrübesi kazandıkça bir iki sene sonra eğer kadroyu bu şekilde koruyabilirsem ki artık kolayca sözleşme yenilemeye başladılar, her alanda çok can yakacak olan bir takımın iskeleti oturdu.
    Last edited by Melekovic : 11.Eylül.2009 at 15:44 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

Nesil
    2007
    Yer
    Zonguldak

Güzel haber abi bende senin yaptığını yapmaya çalışıyorum

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Kalu'nun profili rezilmiş ya nasıl gol kralı oldu

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by thehell61 View Post
    Güzel haber abi bende senin yaptığını yapmaya çalışıyorum
    Gördüm abisi başarıyosunda çok güzel gidiyorsun.

Kalu'nun profili rezilmiş ya nasıl gol kralı oldu
    Eralpcim zaten hızlı kaçan dengeli forvet ve bitiriciliği üst düzeyde olduğu için kaleciyle karşı karşıya bıraktığımız her pozisyonun gol olma ihtimali yüksek oluyor,zaten bazı düşük özellikleri yüksek olsa bizde değil Real Madrid'de oynar abisi Şu an sistem için en iyi forvet.Çok iyi bir forvet alırsın sisteme uymaz durur. Geçen seneki başarılarına devam ederse duracak ,devam edemezse ya yedek bekleyecek ya da Ocak ayında satacağım.Ukranyalı yolda çünkü Aralık sonunda kulubümüze katılıyor

Nesil
    2008
    Yer
    Denizli - İzmir

Eralp psko golcüler var Ojeda'nın profile baksan fiziksel dışında hiç bir yeteneği yok ama adam deli .Kaan baba her zaman ki gibi çoşuyosun .

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Çok teşekkür ederim abisi.Bu arada Kalu'yu örneklemek istersek çakma Takayuki Moritomo diyebiliriz Bir gün gerçeği de gelir dilerim

Sayfa 21 / 33 İlkİlk ... 11192021222331 ... SonSon

Mesaj Yetkileri