AL-İhLaL e oyuncu satmışsın. ArapLara biraz daha pahaLıya satsaydınya abi nasıL oLsa petroL var para var huzur var.
AL-İhLaL e oyuncu satmışsın. ArapLara biraz daha pahaLıya satsaydınya abi nasıL oLsa petroL var para var huzur var.
ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...
Transferler güzel, Felipe şu Udinesedeki adam değil mi ? DC den başka birde AMFRC Felipe vardı Udinesede eğer o ise turnayı gözünden vurmuşsun kankacım PA sı 170 den aşağı değildir. Spollide iyi transfer aldığın yerli sağ ben bence çok iyi olacak zaten vitesş 5 e attınca onu durduracak adam yoktur TSL de![]()
Sefa'yı alırken Selçuk gelmez diye düşündüm abisi ,şimdi bir anda o bölgedeki 5. adam durumuna düştü ama sesini çıkarmaz,her hafta göbeği değiştirerek oynuyorum çünkü,en güçlüleri Miller ve Bora ama Selçuk'un da tecrübesi var onlardan daha fazla,bir hafta Miller Bora oynayıp biri ya da ikisi sonradan giriyor,öbür haftada Selçuk ile Fatih . 3 kulvarda yarışacağımız için en önemli bölgeyi yormadan oynatmayı düşünüyorum,sonra da yetiştirdiğim 3 oyuncudan birini satabilirim,şu anda Miller için gözden çıkarılan para 15 milyon euro ama kasamız dolu öncelikle bir Avrupa'yı görelim sonra Ocak ayında gerekirse satarız diyoruz çnükü bu göbek lig için lüks![]()
![]()
Valla abisi Kalu'dan vazgeçip satmayı düşünüyodum gol kralı olmasına rağmen,içimden bir ses dur dedi,duruma göre Ocak yında satarsın,hatta Ocak ayında iyi bir forvetle anlaştım, o zamana kadar Kalu'nun bu formu devam ederse bir 6 ay yedeği olarak oturur ne yapalım![]()
![]()
Zaten FM'de mimlediğim 3. oyuncu. Hakan Albayrak paragözdü iyi takıma gitmedi para için Frederikstad'a gitti,İbrahim Akın desen öyle, Murat Ceylan ise transfer olmak istiyorum kariyerim için uygun takım olmalı diyodu tüm maçlar oynamasına rağmen, İtalyan,Fransız kulupleri,Brugge ve Racing teklif yaptı maaş için Araplara gitti, valla abisi bazı şeyler paradan önemlidir,huzursuzluk çıkarıyodu şimdi o gübünce takımda kendini buldu![]()
![]()
Evet kankacım aynı Felipe.Biraz hızlı adamlara ihtiyaç duydum çünkü dünya çapındaki forvetlere karşı oynayacağız iyi gidip gelmeliyiz.![]()
![]()
Şu anki ideal 11'imiz:
Kalede Ufuk Ceylan
Defansta Murat Sözgelmez Yasin Çakmak Spolli
Bekler Schneider,Emre Ballı
Orta saha Selçuk (Fatih) Miller(Bora)
Oyun kurucu Felipe(Sercan)
Forvet Morales Kalu (İskender)
Çok fazla yeni oyuncumuz var diye alışma evresindeyiz,geçen senede başlarken formumuzu 5. haftadan sonra tutturmuştuk bu sefer o süreyi dişimize göre takımlarla geçtik bu açıdan sevindirici.
Süper kupa maçında Anteple karşılaştık,ve tarih tekerrürden ibaret oldu, gene öne geçtiler ve ilginç bir şekilde 90. dakikanın son anında Spolli'nin serbest vuruştan attığı golle beraberliği sağladık maç uzadı,uzatma dakikasının son saniyesinde ise Kalu sahneye çıktı ve işi penaltılara bırakmadı, Antep teknik direktörü yenecekseniz doğru düzgün yenin dedi ,çok öfkeliydi,basın toplantısını ise soruları yanıtlamayarak terketti![]()
![]()
3. kupamızı müzemize götürdük eğer 2. lig ve Bank Asya kupalarını sayarsak 4. senede 5. kupamız![]()
![]()
Ligin açılış maçları en zorlu maçlardır rakip kim olursa olsun. Rakibimiz Dadanelspor'du. Tam form bulamadığımızın belli olduğu karşılaşmada golcümüz Kalu kaldığı yerden devam etti![]()
![]()
ve kasamıza giren 4.4 milyon Euro ile birlikte artık biz de Şampiyonlar Ligne girip, The championssssssss dı dı dıt şarkısını dinleyebiliyorduk en yakından![]()
![]()
Kuralar çekildiğinde diğer 2 takımı görmezden gelirsek Uefa'ya gitmek için en iyi 3. torba takımını seçtiğimizi anladık
![]()
![]()
Ligin 2. haftasında Altay deplasmanındaydık, rahat bir galibiyet alıp Milli maç arasını iyi değerlendiririz diye düşünürken ,Spolli'nin hafif sakatlığından dolayı pişsin diye genç Ferdi'yi tercih ettik, çok iyi başladığımız maçta bir anda Yasin'in sapıtmasıyla sanki Altay'a değil Yasin'e karşı oynuyorduk , ama Morales'in çabaları ve Bora'nın güzel golü gereksiz puan kaybına izin vermedi![]()
![]()