1 ile 30 arası toplam 116 sonuç

Konu: Yenilmez Armada Olmak İstiyorsanız Buyrun İçeri(Yenilmez Armada Taktik Paketi)

Threaded View

Nesil
    2008
    Yer
    Karabük

Quote Originally Posted by Chinatown View Post
    yenilmez armada taktiği gaye güzel, baskılı bir futbol var ve defansif anlamda kusursuz, ancak aynısını forvette söyleyemeyeceğim, gol atmakta zaman zaman sıkıntı yaşadım bu taktikle, kalemde isabetli şut görmeyip, 30 a yakın şut atıp gol atamadığım maçlar oldu, ama denemeye devam ediyorum, sezon sonunda bir kaç takviye yapacağım, benim gibi 5 ortasaha tek forvet oyuncu ile oynayanlar için ideal bir taktik

ha birde değinmeden gecemeyeceğim kornerler gercekten güzel calısılmış, egemen'le bile deli gibi boğuşuyorum rakip kalede, oraya sağlam bir topcu alacağım, sağlam gol bekliyorum
    Vallaha bazı maçlarda benimde başıma geliyo 20-30 şuta gol bulamamak.Ama 6-7 maçta olan bir durum oluyor bu bende.Gol yollarına takivye yaparsan sorunun düzeleceğine inanıyorum.
    Kornerlerde bende çok gol buldum.Sadece hava toplarında iyi stoperlerin olursa uçarsın gibime geliyo.
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Quote Originally Posted by burakurhan View Post
    Rica ederim, ve cift forveti denemeni kesinlikle tavsiye ederim.Yani klasik 4-4-2 baklava dizilisi.Takim resmen iyi futbol oynuyor.Ileride is bitirici adamlariniz varsa da inanilmaz bir oran tutturuyosunuz.Su anda ileride Adriano ve Zarate ile gol sov yapiyorum resmen.Arkalarinda Gourcuff.Oturup sadece izliyorum.Ilk yarida isi bitirip 2.yari genclerimi oyuna suruyorum bu kadar.
    Evet çift forveti oyunu açınca deneyeceğim.İş bitirici adam varsa zaten sorun da yok.İlk yarı asları oynatıp 2.yarı gençleri alman takımdaki huzursuzluğuda kaldırır
    Last edited by KaRaBükLü KraL : 10.Eylül.2009 at 03:08 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

Mesaj Yetkileri