O niyetle ilerliyoruz bakalimAyrica taktigin hakkinda bir kac ekleme daha yapmak istiyorum.En azindan benim basima gelen birsey.Ilk senemde Guiza ligde toplam 15 gol atti ve sadece 6 sini 2. yarida yani senin taktigine gectigimde.Simdi de Adriano ve Zarate gol sikintisi cekiyorlar.Ama inanilmaz bir sekilde forvet arkasindaki ve kanatlardaki oyunculari besliyorlar.Pozisyon uretiyorlar ama kendileri atmiyor,attiriyorlar.Kanat oyuncularim da cok atletik,suratli ve yetenekli olduklarindan geri cevirmiyor bu firsatlari.Zarate ve Adriano'nun ligde 15 macta toplam 9 golleri var.Ama takimimin 36 golu var.2 kanat ve forvet arkasinda oynayan oyuncularim ise toplam 20 gol atti.
Sende nasildi bu durum? Santrafor oynayan oyuncunun gol ortalamasi falan?
Vallahi bende durum değişik gibi.Bende de forvet arkası oyuncum coştu.Riquelme'yi oynatıyorum.Önünde Milevskiy var tek.Adam ilk yarı kötü oynamasına rağmen 2.yarı süper oynadı.Gol krallığını kılpayı kaçırdı.Milevskiy ve Riquelme'nin istatistikleri söyle
Milevskiy:40 maç 22 gol 10 asist
Riquelme:48 maç 22 gol 28 asist
Açıklayıcı olmuştur umarım
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Kazandığım bir başarı daha sizlerle.Real Zaragoza'yı ilk sezon 3.yaptım.Şampiyonluk 2 puanla kaçtı
![]()
Last edited by KaRaBükLü KraL : 10.Eylül.2009 at 07:34 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
Milevskiy favori oyuncularimdan biridir.Uzun boyuna ragmen dribbling yetenegi ust duzeyde.Gectigimiz sezon Alex ligde 28 macta 16 gol 17 asist ile oynadi.Ilk yarida ise Alex 13 macta oynayabildi sadece ve 5 gol 7 asisti vardi.Guiza da 15 gol atti dedigim gibi.
Devre arasi Tuncay'i aldim.Sol acikta oynattim ve 8 gol atti.Sag tarafta ise Ozer ve Mehmet Topuz toplam 10 gol attilar. Yani anlayacagin AMC,MR ve ML olarak toplarm 34 gole ulastilar.Bence inanilmaz bir oran bu.Bu sene de ayni sekilde geciyor.Adriano ve Zarate asist yapiyor surekli![]()