Quote Originally Posted by yunusgs View Post
Tebrikler Kaan abi.Bu kadar büyük başarılardan sonra tebrik kelimesi küçük kalıyor.Efsane Baba Hamdi ŞL yolculuğuna çıkıyor
Bakalım abisi umarım Avrupa'da iyi mücadele etmemizi sağlayacak oyuncular bu sefer bize gelirler,listemdeki scoutların son anda buldukları da dahil 62 oyuncunun kapısını tek tek çalacağım

Quote Originally Posted by mehmetocal View Post
Süper Bir Bitiricilik Örneği Göstermişsin Hocam Ayakta Alkışlanır Bu Başarı Yıllarca Önüne Gelen Takımlardan Fark Yiyen Büyüklerin Oyuncağı Olan Kulübe Bu Başarı Süper Oldu Bu Bir Haykırış ve Başkaldırı Sayın Hocam Şimdi Artık Zeytin'in Ne Olduğunu Anladılar Senin Sayende

Bu Arada Hocam Tarihi Fenerium Bozgununda 7-2'lik Zaferin Baş Mimarı Hakem Selçuk Dereli Olmuş O Hakem Maç Yönetiyorsa Farklara Alış Hocam
Beni bir seven oysa abisi her maçıma gelsin o zaman Çok teşekkür ederim tüm yazdıkların için,artık oyuncular bizim kapımızda sıraya girerler umarım,kasada 10 milyon euro oldu,eğer istediğim oyuncuları en ucuza kapatabilirsem kulubun o parayı tesisleşmede harcamasını talep edeceğim ,bana 500 bin euro versinler kafi

Quote Originally Posted by steal View Post
hocam gercekten tebrikleri hakkedıyorsun mukemmel bır karıyer bızlerle paylastıgın ıcın tesekkur ediyorum sana saygılar...
Çok teşekkür ederim abisi. Şu an bazı durumlardan ötürü o kadar hızlı ilerleyemiyorum ama kaldığım yerden devam edeceğim.

Quote Originally Posted by King_Theoden View Post
Kankacım bu ne yahu seneye o kadro ile ŞL ye gitmeye utanmıyormusun, o kadar yatırım yapan GS,FB,BJK ye yazık deil mi ayıp ettin onlara bak
İnanılmaz bir başarı kulübün efsaneleri arasına girdin mi?
Toplamda 10 oyuncuya para harcamayıp 2 oyuncuya 220 bin euro vererek çok para saçarak başarı geldi kankacım yani Orası yeni sezon açılışında güncelleniyoe kankacım,efsane TD'ler arasına girdim ama şu an sadece gözüken Kemal Yıldırım var,başka takıma gitsem beni anında koyarlar ama, başkanın güveni ibreleri falan maksimuma ulaştı

Quote Originally Posted by THEFM View Post
Abartmışsın abi
Seneye de ünvanımızı bırakmamak için burdayız abisi

Quote Originally Posted by eXcitinG View Post
Ne diyeceğimi biLemedim vaLLa.
Şarkı falan söyleseydin minik kankacım,illa bi şey demene gerek yok

Quote Originally Posted by galatasaray12 View Post
Şampiyonlar Liginde ne yapacagını merak ediyorum abi . Bu arada tebrikler gerçekten büyük başarı.
Tek temennim eğer istediğim oyuncular olmazsa kelek bir takım gelsin de 3. torbadan bari Uefaya kalayım abisi Şampiyonlar Ligi şu an için bizi aşar

Quote Originally Posted by Notts County96 View Post
Abi hafiften çüş sesleri burayı inletmeden kaçayım ben .
Etrafta efektçiler mi dolanıyor abisi