Bakalım abisi umarım Avrupa'da iyi mücadele etmemizi sağlayacak oyuncular bu sefer bize gelirler,listemdeki scoutların son anda buldukları da dahil 62 oyuncunun kapısını tek tek çalacağım![]()
![]()
Beni bir seven oysa abisi her maçıma gelsin o zaman![]()
Çok teşekkür ederim tüm yazdıkların için,artık oyuncular bizim kapımızda sıraya girerler umarım,kasada 10 milyon euro oldu,eğer istediğim oyuncuları en ucuza kapatabilirsem kulubun o parayı tesisleşmede harcamasını talep edeceğim ,bana 500 bin euro versinler kafi
![]()
![]()
Çok teşekkür ederim abisi. Şu an bazı durumlardan ötürü o kadar hızlı ilerleyemiyorum ama kaldığım yerden devam edeceğim.
Toplamda 10 oyuncuya para harcamayıp 2 oyuncuya 220 bin euro vererek çok para saçarak başarı geldi kankacım yani![]()
Orası yeni sezon açılışında güncelleniyoe kankacım,efsane TD'ler arasına girdim ama şu an sadece gözüken Kemal Yıldırım var,başka takıma gitsem beni anında koyarlar ama, başkanın güveni ibreleri falan maksimuma ulaştı
![]()
![]()
Seneye de ünvanımızı bırakmamak için burdayız abisi![]()
![]()
Şarkı falan söyleseydin minik kankacım,illa bi şey demene gerek yok![]()
![]()
Tek temennim eğer istediğim oyuncular olmazsa kelek bir takım gelsin de 3. torbadan bari Uefaya kalayım abisi![]()
Şampiyonlar Ligi şu an için bizi aşar
![]()
![]()
Etrafta efektçiler mi dolanıyor abisi![]()
![]()
![]()

Yıllarca Önüne Gelen Takımlardan Fark Yiyen Büyüklerin Oyuncağı Olan Kulübe Bu Başarı Süper Oldu