1 ile 6 arası toplam 6 sonuç

Konu: Ferdi Elmas Ada'ya!

Talking Ferdi Elmas Ada'ya!

Ferdi Elmas Ada'ya!

Galatasaray'da Hollandalı teknik direktör Frank Rijkaard'ın kadroda düşünmediği ve Haziran ayında sözleşmesi feshedilen Ferdi Elmas'a Ada yolu gözüktü. İngiltere 3. Ligi takımlarından Burton Albion 24 yaşındaki orta saha oyuncusunu kadrosuna katmak istiyor.
    Burton'un patronu Paul Peschisolido Ferdi Elmas'ın transferinde umutlu. Takımın 36 yaşındaki veteran orta saha oyuncusu Marc Edworthy'ye yeni sözleşme önerilmemesinden sonra Burton orta saha için yeni isimler arayışına girmişti. Ferdi'nin önümüzdeki günlerdeki Burton Albion yedek takımıyla bir maça çıkacağı ve deneneceği ifade ediliyor.

Hollanda doğumlu Ferdi Elmas Ajax'ta başlayan kariyeriyle birlikte Hollanda U17 takımlarında forma giyerken, Türkiye U21 formasını da sırtına geçirmişti. Galatasarayla sözleşmesi feshedilen genç ismin bonservisi elinde bulunuyor.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Bence çokta yeteneksiz bir futbolcu degil. Rize formasıyla Fener'e attıgı golü hala hatırlıyorum çok net..

Nesil
    2007
    Yer
    Bursa

Ajax'tan yetişmiş nasıl yeteneksiz olabilir ki sadece fizigi kötüydü.
    Nush İle Uslanmayanı Etmeli Tekdir
    Tekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

o lige göre iyi tranfer sayılır

Nesil
    2007
    Yer
    Kayseri

Quote Originally Posted by galatasaray12 View Post
    Bence çokta yeteneksiz bir futbolcu degil. Rize formasıyla Fener'e attıgı golü hala hatırlıyorum çok net..
    Ben sadece o golünü biliyorum zaten başka olumlu bir hareketini görmedim hayrılı olsun diyelim

Carrusca'yı da harcamışlardı, yada bilemiyorum Carrusca çok beceriksizdi, ki oynadığı maçlara bakılırsa hiç sanmıyorum.Arda, Kewell, Keita, Aydın ve Caner gibi formda isimlerin olduğu bir kadroda şansı yoktu Ferdi'nin.Umarım gönlünce olur.

Mesaj Yetkileri