6.Hafta ==> Gaziantepspor ; 1 Samsunspor ; 1
Bu sezonki ilk puan kaybımızı yaşıyoruz ama şuda bir gerçek zor bir maraton içindeyiz.Avrupa lig hepsi bir arada bunlar normal
7.Hafta ==> Samsunspor ; 2 Trabzonspor ; 0
Karadeniz derbisinde rakibimize acımıyoruz.Yeniyoruz ve hak ederek üstün oynayarak yeniyoruz puan farkınıda açıyoruz
Ve Ligde oLuşan puan durumu iyiyiz daha iyi oLacağız
20 Ocak 1989 - Onların formaları vardı , Taraftarları için terlettikleri.
Genoa Karşısındayız ve bekLenmedik bir maç var sahada
Şuanda bu maçı oynuyorum şov var sahada üstüne üstük İtalyadayız
3-1 yenmişsindir Genoa'yı Turgut abi![]()
Gelirken ne getirilir ki giderken ne götürülür?
3 farkla bizim bu maç![]()
Ligde iyisin ama Avrupada benim dediğim gibi kötüsün![]()
Andre Dos Santos
ben geldim sen gittin heralde cevap yazmadığına göre![]()
Andre Dos Santos
Burdayım burdageLdin yine hiç çekiLmezsin neyseki keyfim yerinde
![]()
Tamam ya anladık kazandın Samsun'u![]()
Andre Dos Santos
Avrupada ilk defa bir maçta bu kadar etkili olabildik.
Evet bu maça çok iyi başladık.Rakip 3 defans 3 forvet oynuyor.Maça fırtına gibi başladık ve peş peşe goller bulduk sonra 1-2 tanede net pozisyon kaçırdık.2 yarıya girerken tüm ikazları yaptık oyuncularımıza çünkü bu maçı kazanmamız durumunda puan durumu karışacakdı ipler elimize geçecekdi.Ama olmadı.İsmaiL Köybaşı'nın saçma penaltısı sonucu beraberliğe itti fakat Avrupada ilk defa puan aldık bunun sevincini yaşıyoruz.
Genoa ; 3 Samsunspor ; 3
Ve grupta oluşan puan durumu eğer biz yenseydik çok süper olacakdı.Daha evimizde Genoa ve Dortmund maçları var ve onlardan 6 puan için saldırabilirdik.Ama halen daha çıkma ihtimalimiz var bırakmadık savaşacağız.
zor gözüküyo 3te 3 lazım ama imkansız değil başarabiliriz![]()
Takımımız ve Şehrimiz Hakkında GeneL bir biLgi ;
SamsunSpor Tarihçesi
Samsunspor Kulübü 1965 yılında Samsun’da bulunan beş amatör mahalli lig takımının birleşmesi neticesinde oluşmuştur.Bu amatör lig takımları şunlardır; 19 Mayıs, Fener Gençlik, Akınspor, Samsunspor,Samsunspor galatasaray.Böylece Samsunspor Kulübü kurularak profesyonel futbol faaliyetlerine başlamış oldu.
Kuruluşunda Samsunspor’ un renkleri Kırmızı Beyaz olarak kabul edildi. Kulübün amblemi ise Atatürk’ün Samsun’a ayak bastığı “ilk adım”ı ve “19 Mayıs” ı temsilen Atatürk’ün at üzerinde şahlanmış heykelinden gelmektedir. Bu da Samsunspor’ u Türkiye’de çok özel bir konuma getirmiştir. Diğer bir değişle, Samsunspor Türkiye’de formasında Atatürk’ü taşıyan tek profesyonel futbol takımıdır.
Samsunspor kulübü 1965-1990 yılları arasında bir çok geçici tesislerde faaliyetlerini sürdürmüştür.
1990 yılından itibaren kulüp Samsun Büyükşehir Belediyesince kulübümüze tahsis edilen otogar karşısındaki dolgu sahasında kurulu bulunan modern tesislerinde sportif faaliyetlerine devam etmektedir.
Samsunspor kuruluşundan bu güne kadar 2.ligde 6 defa şampiyon olup 1.lige yükselmiştir.1992-1993 yılından beri birinci ligde ilk on takım arasında sezon kapatarak 35 yılını geride bırakmıştır. Samsunspor andolu takımları arasında BALKAN KUPASI ŞAMPİYONU olan tek takım olma onurunu hala taşımaktadır.Uzun yıllar Süper Ligde yer almış olan Samsunspor, halen 2.Lig-A da mücadelesini en iyi şekilde sürdürmektedir.
Samsun Mustafa Kemal Atatürk'ün 19 Mayıs 1919'da milli mücadeleyi başlatmak üzere ilk adımı attığı yer olarak tarihimizdeki önemli yerini almıştır.
Karadeniz'in Tek Büyükşehir Belediye Olarak Anılan Bir Şehridir..
Tartışmasız Karadeniz'in İncisi ve En GeLişmiş İlidir.
Maalesef bu Şehrin Takımı Bank Asya'ya Layik değiLdir işte bizde bunun için buradayız
Okudum ve kabul ettim ; http://forum.turksportal.net/vb/showthread.php?t=69954
Basarılar dilerim Turgut![]()
TariboWest
Başarılar dilerim Turgut abi.
Gelirken ne getirilir ki giderken ne götürülür?
kariyerinde başarılar............
Başarılar Turgut Abi
basarılar hocam![]()
isyan bu haykırış.. =) ... başarılar kardşim..
başarılar
bende bir ara fm 2006'da Samsun'la oynuyordum o zamanlar süper ligdeydi.
Turgut yeni gelişmeleri bekliyorum![]()
TariboWest
Listelere hızlı girdin Turgut abi 2 günde 2 kariyer![]()
Dönüşü muhteşem yap Turgut'um.![]()
TeşşekürLer sağoLun
GeLecek Ümit bugün biraz banka işLerim vardı en kısa zamanda buradayım
Dönüş iyi oLacak SerhatSizLeride Bank Asya'da görmek isteriz
Bende böyLe oLmasını istemezedim ama diğer kariyere daha önceden başLamıştım maçLarı ekLeyemedim o yüzden bu kariyere başLadım
Başarılar hocam![]()
Başarılar.
Samsunda Kırmızı Beyaz'ın çok yoğun oLacağı günLer..
Samsunspor Sezon AçıLışına Herkes DavetLidir..
Takımın Başına yeni geLen genç teknik adam'ın sezon açıLışı iLe iLgiLi açıkLamaLarı ;
Takımımın başına geçeLi henüz 1-2 gün oLdu.Daha oyuncuLarımı tam manasında tanımıyorum ama içLerinde yetenekLi oyuncuLarın oLduğunu biLiyorum.ParasaL sıkıntıLardan doLayı transfer yapamayabiLiriz geneLde bonservisi eLinde oLan oyuncuLara yöneLeceğiz.Bizim asıL amacımız bu takımı eski günLerine geri götürmek.Bu bizim için başarı sayıLacaktır.
Çünkü Samsunspor bir markadır Samsunspor bir Lokomotiftir.