Originally Posted by crane1994 Kanka transferlerini beğendim.Arda Turan ve o regen süper.Ama bişi sorcam hepsi taksit mi Yok Kanka Hepsi Peşin
Originally Posted by FreeStyLR Yok Kanka Hepsi Peşin Pardon kanka sattıklarından gelen parayı görmemişimBi de bütçe 26 mn iken 56 felan harcayınca dedim batırcak bu ES-ES'i
Originally Posted by crane1994 Pardon kanka sattıklarından gelen parayı görmemişimBi de bütçe 26 mn iken 56 felan harcayınca dedim batırcak bu ES-ES'i Bütçeyi Bitirmedik Bile Kanka Es-Es'e Geldiğimden Beri Hiç Taksit Transfer Yapmadım Finansımızda Hiçbir Sorun Yok
Originally Posted by FreeStyLR Bütçeyi Bitirmedik Bile Kanka Es-Es'e Geldiğimden Beri Hiç Taksit Transfer Yapmadım Finansımızda Hiçbir Sorun Yok Finans S.O.S vermiyosa NO PROBLEMBu arada bütçe bitmediyse kendine araba al
Originally Posted by crane1994 Finans S.O.S vermiyosa NO PROBLEMBu arada bütçe bitmediyse kendine araba al Araba Değilde Emre Balak Yerine Gökhan Gönül Düşünüyorum Ugur Uçar Tuzlu Çıktı
Originally Posted by FreeStyLR Araba Değilde Emre Balak Yerine Gökhan Gönül Düşünüyorum Ugur Uçar Tuzlu Çıktı Ucuzsa kaçırma kanka iyidir onlar
Son Olarak Emre Balak 4.5 Mn £ - Ahmet Ari 3.5 Mn £ Satılmıştır.Gökhan Gönül 6 Mn £ Fenerbahçeden Transfer Edilmiştir...Takım Kaptanlığına İse Arda Turan Getirilmiştir
Forum Rules