1 ile 30 arası toplam 983 sonuç

Konu: CL Şampiyonu Zeytinburnuspor A ve B Takımı 6. Sezon/ Gana Dünya Kupası Macerası

Hybrid View

Nesil
    2007
    Yer
    Zonguldak

Abi süpersin maçlara nasıl gazla çıkıyosun banada söyle :d

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Notts County96 View Post
    Bunun üstüne ben bir tek Amin derim abi .
    Cemaat biraz rahat durun yahu

Quote Originally Posted by Emirhan Cihad View Post
    İnşallah abi yoksa maç bile oynamadan eleniriz:d
    Bencede ,bende asistana bırakır kaçarım o fark yesin abisi Bu arada kayıt dosyası 93 megabyte olmuş.

Quote Originally Posted by bugra 1905 View Post
    Özellikle Liverpool Maçı Müthiş Olmuş Abi
    Evet abisi ,çok iyi başladık sonra skoru korumak istedik,çünkü Liverpool bir anda 4 atabilecek bir takım,en azından onlar kadar pozisyon bulduk.

Quote Originally Posted by thehell61 View Post
    Abi süpersin maçlara nasıl gazla çıkıyosun banada söyle :d
    Gerekli motivasyonu hep ramazan sonrası faaliyet olarak verdim ama yerine getiremeyeceğimi idrak edinceye kadar ben kaçarım abisi

Ligin en güzel maçlarından biriydi Kayseri deplasmanı.Geçen sene 2-2 bu senede 3-3 bitti.Yenileceğimizi tahmin ediyordum çünkü göbekte 2 sakat 1 cezalı vardı.1 ağır,1 genç ve bir bekten bozma defans ile çıktık,Morales yoktu ama hücum hattımız İskender Kalu ikilisiyle de güzel, son saniyede talihsiz bir gol yemesek maçtan galip de ayrılabilirdik ama Mustafa Denizli gibi bende maç öncesi defterime beraberlik yazmışım

.
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Türkiye kupası grup kuraları çekildi,çok ilginç bir gruba düştük,bu grup bitmez

Last edited by Melekovic : 12.Eylül.2009 at 17:49 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

Mesaj Yetkileri