"sözlük dili" ekolünün yayılmasını rahatsız edici bulanların aksine olumlu görüyorum ben,dilegim gerceklesti, hakem konusulmuyor ama bunun nedeni mustafa denizli ve rustunun 1 ve 2 numarayi almis olmalari. Keske bu sekilde degilde, hakemin adil mac yonetesini ve hata yapmamasini dileseydim.
bkz.leo franconun butun sahayi ceza sahasinin ici sanmasi(kirmizi)
bkz.mustafa sarpin hafizasini kaybedip tabata ile street fighter oynadigini sanmasi(kirmizi)
tabii ki biraz daha yaratıcı espriler ile okuması da daha hoş olurdu, aslında. herneyse.
biraz daha objektif olmaya çalışarak pozisyon tekrarlarını izlediğinizde göreceksiniz ki,
-leo franco' nun çizgi üstünde -ve devamında çizginin dışına taşan- el ile müdahalesinden hemen önce, aynı topa; Ernst' in inkar edilemeyecek kadar açık bir el ile müdahalesi var.
-Mustafa Sarp' ın çıldırdığı pozisyondaysa, Tabata' nın kasti bir hamlesi var ki Mustafa Sarp' ın ayağının kırılması ile sonuçlanması işten bile değildi. Ardından bir anda, Tabata labut gibi devrilip bacaklarını kollarının arasına çekiyor ve açıyor ağzını çenesi el verdiğince. Canının yandığını düşünmemiz lazım heralde bu noktada. Sarp onu görünce, sinirleniyor. Yerden kafası ile bir hamle yapıyor tabata' ya doğru. Sonra da eli ile vurma tehdidi savuruyor yumruğunu göstererek yerde anıran Tabata' ya. Ardından Ferrari gelip itiyor Sarp' ı. Yere düşürüyor. Düşerken Sarp' ın ayağının yerde halen yatan Tabata' nın kafasına geldiğini görüyoruz. Bu durumda Mustafa ve Rodrigo 'nun kırmızı, Ferrari' nin sarı kart haketmesi makuldur. Hakemin 3 sarısından ikisi kırmızı olmalıydı.
Şimdi tekrar edelim, "hakem iki takıma da eşit uzaklıktaydı" .