Anket Sonuçlarını Görüntüle: Sonuç ne olur

Voters
51. You may not vote on this poll
  • Galatasaray kazanır

31 60.78%
  • Berabere biter

10 19.61%
  • Beşiktaş kazanır

10 19.61%
Sayfa 8 / 9 İlkİlk ... 6789 SonSon
211 ile 240 arası toplam 259 sonuç

Konu: Galatasaray - Beşiktaş [TSL 5.Hafta ]

Nesil
    2006
    Yer
    Pizzacı

Quote Originally Posted by TuRGuT BaŞ View Post
    Katılmamak elde bile değil.
    Milyonların saygı duyduğu bir insana topluca küfür edilmesi nasıl bir tepki görmeli?

Nesil
    2005
    Yer
    Samsun

Quote Originally Posted by gerrrard View Post

Milyonların saygı duyduğu bir insana topluca küfür edilmesi nasıl bir tepki görmeli?
    Ben burda Beşiktaş taraftarının yanlış yaptığını belirtmek istedim..

Demek istediğimde Burak'ın yazısına katılıyorum.Kimse duyarlı değildir demiş ve bende buna katılıyorum dedim.Sadece sözde yani bu duyarlıyız diyen insanlar buna katıldığımı söyledim.
    20 Ocak 1989 - Onların formaları vardı , Taraftarları için terlettikleri.

Nesil
    2006
    Yer
    Pizzacı

Kusura bakma ama ben hiçbir G.Saray'lı yada F.Bahçe'li taraftarının İnönü Stadı'nda İsmet Paşa'ya küfür ettiğini görmedim.

Nesil
    2005
    Yer
    Samsun

Kusura bakma ama ben hiçbir G.Saray'lı yada F.Bahçe'li taraftarının İnönü Stadı'nda İsmet Paşa'ya küfür ettiğini görmedim.
    Bak halen daha yanlış anlıyorsun beni.

Ben diyorumki Beşiktaş taraftarı yanlış yaptı.Ama onlara sorsan en duyarlı taraftarlar fakat bu kısmı işin hikayesi.Duyarlı olan adam Anneler gününde pankart açıp ertesi gün ooo fener galatatasray ... ... diye bağırmaz.

Yani bu duyarlılık taraftarlar arasına yok.

Kısacası senLe aynı görüşteyiz ama anLaşamıyoruz =)

Nesil
    2006
    Yer
    Pizzacı

Sen tüm takım taraftarlarının duyarsız olduğunu söylüyorsun tamam kabul. Fakat hiçbir takım taraftarı Beşiktaş taraftarı gibi herkesin saygı duyduğu bir insana küfür edecek kadar düşmedi.

Nesil
    2005
    Yer
    Samsun

Sen tüm takım taraftarlarının duyarsız olduğunu söylüyorsun tamam kabul. Fakat hiçbir takım taraftarı Beşiktaş taraftarı gibi herkesin saygı duyduğu bir insana küfür edecek kadar düşmedi.
    Anlaşıyoruz bu konuda Ama ben bu kadar açık dile getirmiyorum çünkü açık diLe getirine bir anda ittifak oluşuyor ortada Mesajlara alıntılar falan filan.

Ben bunu tee ne zaman söylemiştim ama kimse kabul etmemişti o yüzden sana katılıyorum fakat senin yazdığını yazmıyorum

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Nedir bu seni ilk defa küfür edilmişcesine şaşırtan.Küfür olayı tribünde herzaman olmuştur,olacaktır malesef.Tamam ayıp edilmiş böyle bir kişiye küfür edilerek ama bu kadar şaşmamak gerekir.Hepiniz bilmemne çocuğusunuz,sahaya ineriz bilmemne yaparız,futbolcunun annesine küfretmeler.Bunlar istisnansız her derbi maçında olan şeyler.Ki bunlar Ali Sami Yen'e küfredilmesinden daha vahimdir bana göre...

Nesil
    2005
    Yer
    Samsun

Küfür olacakdır.Gerek Ali Samiyen'e.Gerek SarçoğLuna.Gerekse İsmet Paşa'ya.Gerek Futbolcu annelerine bacılarına sevgililerine.

Bunun önüne Allah'ın kulu geçemez.Sende ediyorsun bende ediyorum herkes ediyor.Etmiyorum diyen varsa çıksın ortaya.

Onun için boş yere şimdi ellerimizi yormaya gerek yok.

Fakat atıp tutmayada gerek yok.Hiçbir taraftar grubu duyarlı değildir.Al birini vur ötekine.

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

Quote Originally Posted by LaigLeNoiR View Post
    Maçta bir iki saçma hakem kararı vardı ve beni çileden çıkardı.

1.si Mustafa Sarp'ın Tabata'yı dövmesi, yumruk falan gösterip yere düşerkende kafasına tekme atması. Posizyon sonunda ikisinin de sarı kart görmesi saçmalıktı.
    2.si ise Franco'nun ceza sahası dışında topu elle çıkarması. Kırmızı kart + gole giden bir posizyondu.

Her ne kadar çileden çıkarsada bu posizyonlar iyi değildik. Serdar'ı çok beğendim bugün her ne kadar gol kaçırsada. Nihat,Bobo,Holosko,Yusuf hikayeydi. Ekrem'i ise özlemişiz.

Tebrikler Galatasaray'lı arkadaşlar
    1- tekme kasıtlı değildi
    2- O el posizyonundan önce zaten Beşiktaş elle müdahale yaparak atapı başlattı. Hakemde madem ona vermedim bunada vermiyim diye düşündü sanırım

Beşiktaş taraftarı çok kötüydü dün. Maç başında Alisamiyen e , Metin oktaya , Haldun Üstünele ağıza alınmayacak küfürler ettiler.

Quote Originally Posted by tarikko View Post
    Beşiktaşlı taraftarlar Galatasaray'lı taraftarların ''Yıldırım Demirören Yeter '' ve ''Mustafa Denzili Şampiyon Yap Bizi'' gibi yaptıkları şakayla karışık tezahüratlara sinirlenip küfür ettiğini düşünüyorum Tabii yenilginin verdiği sinirle de olabilir...
    Yanılıyorsun. O küfürler daha maç başlamadan edildi. Daha futbolcular ısınırken.

Ayrıca bizim dediğimiz "Yıldırım Demirören Yeter" Tezahuratını geçen sene Samiyende Beşiktaş Taraftarı söylüyordu

Quote Originally Posted by THEFM View Post
    Ernst in pozisyonuna düzeltme denemez yapmayın arkadaşlar. Resmen çarptı top..
    Çarptı marptı topu önüne aldımı aldı. Topun yönünü değiştirdimi değiştirdi. O atağı golle bitirebilirlermiydi bitirebilirlerdi.

Bu arada 2 şey dikkatimi çekti.

1. si Eski Açığa Amigo kulesi yapmışlar süper olmuş Maça ayrı bi hava kattı.

2. si uA gruplarının çoğunun Eski Açığa geçmesi bence kötü oldu. Dün Kapalı ile "Cimbombomum benim - Biricik Sevgilim" Yapmaya çalıştık 2-3 kişi karşılık verdi. Sonra Numaralıya döndük Numaralının yarısı Tazahurata katıldı.
    Bir Derbi olmasına Rağmen Kapalı çok suskundu. Bağırdığındada kendi kafasına göre bağırıyor 2 tribünün tezahuratları karışıyor. Kareografiyide güzel bir şekilde yapamadılar zaten

Maça gelirsek. Sabri Dün Hayatının en güzel futbolunu oynadı Dahada önemlisi hiç şut çekmedi
    Aynı Şekilde Keita da çok güzel oynadı. Arda yorgundu çıkarıldı zaten.

Klübeden birisi çıkıp ısınan nondayı çağırdı. Büyük bir ihtimalle baros çıkıcaktı. Tam o sırada Baros ardarda 2 gol atınca oyunda kaldı
    ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !

Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved

Nesil
    2006
    Yer
    Pizzacı

Quote Originally Posted by anilton View Post
    Nedir bu seni ilk defa küfür edilmişcesine şaşırtan.Küfür olayı tribünde herzaman olmuştur,olacaktır malesef.Tamam ayıp edilmiş böyle bir kişiye küfür edilerek ama bu kadar şaşmamak gerekir.Hepiniz bilmemne çocuğusunuz,sahaya ineriz bilmemne yaparız,futbolcunun annesine küfretmeler.Bunlar istisnansız her derbi maçında olan şeyler.Ki bunlar Ali Sami Yen'e küfredilmesinden daha vahimdir bana göre...
    Katılmıyorum sana. Hepiniz bilmemne çocuğusunuz, sahaya ineriz bilmemne yaparız,futbolcunun annesine küfür etmeler falan bunların önüne geçemezsin zaten.

Fakat Ali Sami Yen'e, Metin Oktay'a, Alpaslan Erdem'e küfür etmekte neyin nesi? G.Saray taraftarıda İnönü'de Baba Hakkı'ya Ahmet Fetgeri'ye Vedat Okyar'a küfür mü etsin?

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Katılmıyorum sana. Hepiniz bilmemne çocuğusunuz, sahaya ineriz bilmemne yaparız,futbolcunun annesine küfür etmeler falan bunların önüne geçemezsin zaten.

Fakat Ali Sami Yen'e, Metin Oktay'a, Alpaslan Erdem'e küfür etmekte neyin nesi? G.Saray taraftarıda İnönü'de Baba Hakkı'ya Ahmet Fetgeri'ye Vedat Okyar'a küfür mü etsin?
    Benim için Sabri'nin,Rüştü'nün vs annesine küfretmek ile Ali Sami Yen'e,Baba Hakkı'ya küfretmekle eş değerdir,hiçbir farkı yoktur.Küfür küfürdür.Ona edilince "olur" öbürüne edilince "olmaz" diye birşey yok...

"Musalla taşı"nın bir yerimize monte ediyor adam daha neyi tartışıyoruz....

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Alakası yok Anıl. Sanki ilk defa demişsin, evet ilk defa. Ölü bir insana küfür etmekte neyin nesi Allah aşkına? Bunu burada gelip sanki ilk defa mı küfür ediliyor diye savunman beni şaşırttı. Diğer türlü birbirinin anasına küfür etmenin önüne geçilemez, bu her tribünde var ama, ölmüş bir insana küfür etmek hiçbir tribünde yok, ilk defa olmuş birşey. O küfür edilen adam da Türkiyede futbolu getiren adamlardan. Yarın birgün Besiktası yine yendiğimizde bu seferde Metin Oktay'a, Alpaslan Dikmene, Karıncaezmez'e küfür edilse demek ki gelip ilk defa olmuyor mu diyeceksin? Bu yapılanın hiçbir savunması olamaz, belaltı vurmaktan, hazımsızlıktan başka birşeyde değildir bu. Forzada hala ASY'ye küfür eden insanlıktan nasibini almamışlar var, yazık...

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Çarptı marptı topu önüne aldımı aldı. Topun yönünü değiştirdimi değiştirdi. O atağı golle bitirebilirlermiydi bitirebilirlerdi.
    O zaman her ele giden topa düdük çalınmalı. Mesela adam vurur yakın mesafeden adamın eline gider top istem dışı onada çalınmalı. Koskoca Hakem Ahmet Çakar devam dedikten sonra ne derseniz deyin bir şey yok. O pozisyona çalınmaz.

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Quote Originally Posted by PesimiSTyLa View Post
    Alakası yok Anıl. Sanki ilk defa demişsin, evet ilk defa. Ölü bir insana küfür etmekte neyin nesi Allah aşkına? Bunu burada gelip sanki ilk defa mı küfür ediliyor diye savunman beni şaşırttı. Diğer türlü birbirinin anasına küfür etmenin önüne geçilemez, bu her tribünde var ama, ölmüş bir insana küfür etmek hiçbir tribünde yok, ilk defa olmuş birşey. O küfür edilen adam da Türkiyede futbolu getiren adamlardan. Yarın birgün Besiktası yine yendiğimizde bu seferde Metin Oktay'a, Alpaslan Dikmene, Karıncaezmez'e küfür edilse demek ki gelip ilk defa olmuyor mu diyeceksin? Bu yapılanın hiçbir savunması olamaz, belaltı vurmaktan, hazımsızlıktan başka birşeyde değildir bu. Forzada hala ASY'ye küfür eden insanlıktan nasibini almamışlar var, yazık...
    Yapılan şeyi savunmuyorum ben zaten.Ayıp olduğunu belirtiyorum.Ama kimse sütten çıkmış ak kaşık değil.Bunu belirtmeye çalışıyorum.Dediğim gibi benim için fubolcunun annesine küfretmekle hiçbir farkı yoktur bunun...

Yukarıda da belirttiğim gibi Musalla taşı'nın monte ettiler bize,bu nasıl olacak?

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Aynı Ahmet Çakar Arda yıldız oyuncu olamaz, Arda Messi'nin sol bacağı değildir de diyor. Bunlar da mı doğru o dediğine göre?

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

O zaman her ele giden topa düdük çalınmalı. Mesela adam vurur yakın mesafeden adamın eline gider top istem dışı onada çalınmalı. Koskoca Hakem Ahmet Çakar devam dedikten sonra ne derseniz deyin bir şey yok. O pozisyona çalınmaz.
    Ahmet Çakarın sözünü dinleyen , inanan birisiyle aslında hiç konuşmamam lazım ama neyse

Bak bazı poziyonlar vardır. Gerçekten çarpmadır ve o çarpmanın oyuna yok denecek kadar etkisi vardır. Ama bazı pozisyonlar vardır atağın yönünü değiştirir.

O zaman Biri orta açsa içerdeki adamın eline çarpsa gol olsa çarpma mı diyeceksin ?

Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved

Yakın mesafeden istemsizce top eline çarparsa devam eder adı üzerinde çarpma ama şut falan çekilmiyo o pozisyonda yanındaki topa eliyle müdahale ediyo kendi hükmündeki topa ve kendine avantaj sağlıyo bu yüzden orda el kararı verilmeliydi bence..

Nesil
    2006
    Yer
    2 kıtada birden olandan;)

Quote Originally Posted by Nedvedmania View Post

1- tekme kasıtlı değildi
    2- O el posizyonundan önce zaten Beşiktaş elle müdahale yaparak atapı başlattı. Hakemde madem ona vermedim bunada vermiyim diye düşündü sanırım

Beşiktaş taraftarı çok kötüydü dün. Maç başında Alisamiyen e , Metin oktaya , Haldun Üstünele ağıza alınmayacak küfürler ettiler.

Yanılıyorsun. O küfürler daha maç başlamadan edildi. Daha futbolcular ısınırken.

Ayrıca bizim dediğimiz "Yıldırım Demirören Yeter" Tezahuratını geçen sene Samiyende Beşiktaş Taraftarı söylüyordu

Bu arada 2 şey dikkatimi çekti.

1. si Eski Açığa Amigo kulesi yapmışlar süper olmuş Maça ayrı bi hava kattı.

2. si uA gruplarının çoğunun Eski Açığa geçmesi bence kötü oldu. Dün Kapalı ile "Cimbombomum benim - Biricik Sevgilim" Yapmaya çalıştık 2-3 kişi karşılık verdi. Sonra Numaralıya döndük Numaralının yarısı Tazahurata katıldı.
    Bir Derbi olmasına Rağmen Kapalı çok suskundu. Bağırdığındada kendi kafasına göre bağırıyor 2 tribünün tezahuratları karışıyor. Kareografiyide güzel bir şekilde yapamadılar zaten

Maça gelirsek. Sabri Dün Hayatının en güzel futbolunu oynadı Dahada önemlisi hiç şut çekmedi
    Aynı Şekilde Keita da çok güzel oynadı. Arda yorgundu çıkarıldı zaten.

Klübeden birisi çıkıp ısınan nondayı çağırdı. Büyük bir ihtimalle baros çıkıcaktı. Tam o sırada Baros ardarda 2 gol atınca oyunda kaldı

kareografi büyük şanssızlıktı. onun moral bozukluğuyla sanırım kötü geçti maç kapalı için. yoksa son yılların en iyi kapalılarından biri var bu sene. kısmet işte. eski açık ın akustiği dehşetengiz olmuş deniliyor, bence de öyle. zira kapalı kadar net bir ses geliyordu. 1 sene daha mı oynasaydık şurada?

Nesil
    2006
    Yer
    Bandırma-10.5

komiksiniz orta yolu bulamayacağınızı adınız gibi bildiğiniz halde tartışmalara devam ediyorsunuz arkadaşlar. unutmayın biriniz GS'li biriniz BJK'lı...mümkün değil uzlaşmanız taraftarlık böyle bişey.
    Kula bela gelmez Hak yazmadıkça,
    Hak bela yazmaz kul azmadıkça.

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Quote Originally Posted by büyükpivot View Post
    Aynı Ahmet Çakar Arda yıldız oyuncu olamaz, Arda Messi'nin sol bacağı değildir de diyor. Bunlar da mı doğru o dediğine göre?
    Ne alakası var? O kişisel görüştür. Benim bahsettiğim Ahmet Çakar'ın hakemlik bilgisiyle alakalı.

Arda yetenekli ama Messi ile kıyaslanamaz.

Ahmet Çakarın sözünü dinleyen , inanan birisiyle aslında hiç konuşmamam lazım ama neyse

Bak bazı poziyonlar vardır. Gerçekten çarpmadır ve o çarpmanın oyuna yok denecek kadar etkisi vardır. Ama bazı pozisyonlar vardır atağın yönünü değiştirir.
    Neyse uzatmaya gerek yok. Bu pozisyona el verilmez. Zaten verilseydi sahada 3 tane karar verebilecek hakemin en az birisi durdururdu oyunu.

O zaman Biri orta açsa içerdeki adamın eline çarpsa gol olsa çarpma mı diyeceksin ?
    Çarpmaysa devam, yani gol olur tabikide. Yani bu dediğin hakeme çarpsa da gol olsa verilirmi gibi bir şeye benzedi

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Quote Originally Posted by nedvedmania
    Bu nası bir yorum ya. Ernst elle gol atsaydın keşke orta sahadan.

Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"

Nesil
    2007
    Yer
    Konya

Quote Originally Posted by ridvanv View Post
    bkz.leo franconun butun sahayi ceza sahasinin ici sanmasi(kirmizi)
    bkz.mustafa sarpin hafizasini kaybedip tabata ile street fighter oynadigini sanmasi(kirmizi)
    Leo Francodan once Ernst'in eliyle aldigini görseydi o pozisyon olmayacaktı, Tabata Direk kırmızı kart görmeliydi Cok direk kasti bir şekilde bileğe giriyor ve kendisi numara yaparak acı ile yerde kıvrınıyor Mustafa Sarp'da haklı olarak tepki gösteriyor cezasıda Sarı Kart .
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    resimdede cok açık net Tabatanın sağ ayağı topta Sol ayağı Mustafa Sarp'ın bileğinde ..

Last edited by hakan769 : 13.Eylül.2009 at 20:29 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

Beşiktaş tam bastırmaya başladı, Galatasaray oyundan düştü ki Rüştü'nün basit hatasıyla 2. gol geldi ve oyun koptu. Ben maçı izlerken "Galatasaray bocalamaya başladı." demiştim ve Beşiktaş'ın mutlaka gol atacağını düşünmüştüm ama Rüştü'nün öyle basit bir hata yaparak takımını yakacağını düşünememiştim.

Beşiktaş 2. gole kadar Galatasaray'dan daha iyi oynamasına rağmen hücum oyuncularının beceriksizliği (özellikle S.Özkan) sayesinde golü bulamazken, Galatasaray çok az geldi ama 3 tane gol attı, gitti. Bu da kalite farkını gösteriyor olsa gerek.

M.Denizli çok kötü bir kadroyla çıktı. Nihat tek forvet olmaz, bunu anlaması lazım artık. Sağdan S.Özkan içeri orta açıyor, hanginiz Servet ile Emre Aşık'ın arasından Nihat'ın kafa topu alabileceğine veya ayakla vurabileceğine inanıyorsunuz? İsmail Köybaşı'nı Keita karşısında oynatmak da hataydı. Rüştü'yü oynatmak başlı başına hata. Holosko'yu oynatmamak hataların en büyüğü zaten. Forvette Nobre gibi derbilerde öne çıkan oyuncu da mutlaka sahada olmalıydı. Kısacası Denizli çok yanlış bir kadro seçimi yaptı.

Nesil
    2006
    Yer
    Ankara

Öncelikle Ernst'in pozisyonunu inceleyeceğim:
    • Bu top beklenmeyen bir top değil. O yüzden bu durumla gelecek avantaj hakkını kaybediyor.
    • Ayrıca TFF Kuralları açıkça belirtiyor ki, elle oynama kendine bir avantaj sağlıyorsa, bu durum sarı kart ile cezalandırılır.

Leo Franco'nun pozisyonu :
    • Eğer kaleci, ceza sahasının dışında elle müdahalede bulunursa ve bu bariz gol pozisyonuzsa, kırmızı kart ile cezalandırılır.
    • Ancak, bu pozisyonun hemen öncesinde, Ernst'in bariz sarı kartlık pozisyonu olduğundan Beşiktaş'lı arkadaşların itiraz hakkı olduğunu zannetmiyorum.
    Tabata-M.Sarp-Ferrari Pozisyonu :
    • Topu kazanmak için ayakla müdahale ederken topa dokunmadan
      önce rakibe dokunursa, direkt serbest vuruş ve/veya ihtarla cezalandırılır.
    • Eğer kasti yaparsa(hakemin görüşüne de bağlı bu) oyundan ihraç edilir.
    • Şiddetli hareket(Ferrari) ve el/kol hareketleri(M.Sarp) ihtar veya ihraçla cezalandırılır.
    Ernst, Franco, Tabata, M.Sarp ve Ferrari, bu oyunculardan dördü kırmızı kartla cezanlandırılabilir harekette bulunmuşlar(Ernst hariç, o sarı kartlık.). Ernst'in pozisyonu sarı kartla cezalandırılsaydı(olması gereken) Franco'nun pozisyonu olmazdı bu yüzden bu konunun tartışılması gerektiğini düşünmüyorum. Asıl ciddi olan, Tabata-M.Sarp-Ferrari pozisyonu. Tabata hem rakibin ayağına dalıyor hem de hakemi kandırmaya yönelik hareketlerde bulunuyor(yerde kıvranması), M.Sarp, el-kol hareketleri yapıyor ki bu da yanlış bir şey. Ferrari ise rakibi itiyor. Şimdi Beşiktaş'lı arkadaşlar müdahale eder yok efendim ayırmaydı vs. arkadaşlar, öyle ayırma olmaz, lütfen, fanatik olmayalım. O pozisyon, hakemin elinde... Üç oyuncuya da sarı kart verebilir, Tabata, M.Sarp ve Ferrari'yi atabilir... Bu yüzden, Beşiktaş'lı arkadaşlar aslında hakeme dua etmeli ki 9 kişi kalsalar onlar için çok daha kötü olurdu...

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

M.Sarp'ın pozisyonunu boşuna tartışmaya gerek yok...

Avrupa'da Tabata'nın yaptığı hareketi yaparsan direk kırmızı kart...

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Bu arada Arda'nın gözü neden mordu?Bu konu hakkında bilgisi olan arkadaşlar var mı?

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Benim de dikkatimi çekti.Gözünün altı morarmıştı.Siyah boya sürmüş gibiydi.

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

Bu arada Arda'nın gözü neden mordu?Bu konu hakkında bilgisi olan arkadaşlar var mı?
    Yağmur yağarda görüş açısı düşer diye kömür sürmüştür belki. Sonra terle birlikte akmıştır

Estonya maçında dirsek yemiş spiker öyle söyledi..
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Pardon Bosna maçıydı..öyle duydum ben başka bir şeyde olabilir tabii..
    Last edited by tarikko : 13.Eylül.2009 at 21:28 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

Nesil
    2006

bazi arkadaslar tff kurallariyla elle oynamanin kendine avantaj saglamasini sari kart olarak degerlendirmis. agzinizla soylemissiniz elle oynama olursa, ernst orda elle oynamiyor. Bariz bir sekilde top eline carpiyor. leo franconun elle oynamasiyla ernstin eline carpmasini ayni gostermek cok buyuk bir hata.

ayrica ali sami yene kufur edilmesini son derece yanlis buluyorum ama ondan once galatasaraylilarin suleyman sebaya kufur etmesini kimse dile getirmemis burda.

Sayfa 8 / 9 İlkİlk ... 6789 SonSon

Mesaj Yetkileri