Düşünüyorum zaten
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Buyrun burdan yakın
Bu arada 1,6m Sterlin'e Banega'yı alayım mı ?
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
UEFA Kupası Valencia'nın
![]()
Düşünüyorum zaten
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Buyrun burdan yakın
Bu arada 1,6m Sterlin'e Banega'yı alayım mı ?
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
UEFA Kupası Valencia'nın
![]()
Last edited by webcagri : 13.Eylül.2009 at 21:41 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
hocam bence git![]()
kesmezler biz arkandayız![]()
Avrupadan teklif bekliyorum,geldiği an yolcudur Abbas bağlasan durmaz![]()
Ligin son maçı Trabzonspor ile evimizdeFTK'nın rövanşını alıcaz onlardan
![]()
hocam ligi nagmalup bıtırmek cok guzel![]()
Avrupa'da kayda değer bir başarı yok.Ona canım sıkılıyor yahu![]()
Last edited by webcagri : 14.Eylül.2009 at 05:13 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
Gökhan İnler kendi isteği üzerine satılık listesine konuldu.Oyuncu artık daha büyük klüplerde oynamak istediğini açıkladı.Bende bunu saygıyla karşıladım.35 milyon Pound getiren Gökhan'ı alır
.
.
.
Last edited by webcagri : 14.Eylül.2009 at 05:35 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
şerefsiz birde diyordu hocam sayesinde bu oldu.Benim regen o kadar büyük takımlar istesede diyor kulübümü seviyorum.İnlerin yaptığı ayıp.
o zaman o kendi kendine takılır sonra listeden alınmayı ister sorun yok o zaman![]()
Seve seve isteyecek
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Bu sene ondan çok şey bekliyorum.Geçen sezonun Gençler şampiyonasının en değerli oyuncusu seçildi.Kiralık olarak gittiği Parma'da takımın vazgeçilmez oyuncusu oldu.27 maçta 15 gol 8 asist yaptı Serie A'da.Bu sene de Galatasaray'ın vazgeçilmez oyuncularından olacak kendileri
![]()
Last edited by webcagri : 14.Eylül.2009 at 06:39 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
Sizce bu oyuncuyu havada kapayım mı
![]()
hız hızlanma yok oynatmazsın ama satarsın.
Vukcevic tarzında bir oyuncu olacağı kesin.Hız hızlanma olsaydı direk yapışırdım parası neyse verirdikte böyle olunca tereddütte kalıyorum
Bu arada bütçemiz az geldi bu sene..
![]()
Bütçe Fena DeğiTesta ise Fiziksel Özellikleri Hariç Güzel..
Len Adnan Polat..Sen adamı katil edersin yaa
Alex Teixeira'ya Juve'den gelen 8m Poundluk teklifi kabul etti yaa
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Transfer yapmayı bu sene de düşünmüyorum.Sadece giden önemli oyuncum olursa onların yerine nokta transferler yaparım ya da almış olduğum regenler ile yola devam ederim
Last edited by webcagri : 14.Eylül.2009 at 07:00 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
pehhyazık olmuş
![]()
O değil ucuza gidiyo yaa
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Bir teklifte O.Lyon'dan.9.750.000 Poundyine kabul edildi
![]()
Last edited by webcagri : 14.Eylül.2009 at 07:12 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
bütçe falan vermemişler hocam benim king's lynda bile ilk çıktığımızda 20 milyon £ vermişlerdi ama ingilterede acayip televizyon geliri var![]()
T.V geliriyle kopuyosunuz zatenBiz Anadolu çocuğuyuz
ekmek arası reçele tav oluyoruz biz
maaşı bile ekmek hesabıyla yapıyoruz![]()
çok üzüldümT.V geliriyle kopuyosunuz zatenBiz Anadolu çocuğuyuz
ekmek arası reçele tav oluyoruz biz
maaşı bile ekmek hesabıyla yapıyoruz![]()
![]()
Alex Teixeira 8milyon Pound karşlılığında Adnan Polat'ın isteği üzerine Juventusa satılmıştır.Kendisine yeni klübünde başarılar dileriz.
Galatasaray S.K
güzel bir açıklama olmuş.
Yerine riquelmeyi al bence![]()
Vukcevic giderse Riquelmeyi alıcam zaten
isteyen olursa satabilirim Vukcevic'i.Çok deli form sergiliyor 3 sezondur.