Sayfa 1 / 9 123 ... SonSon
1 ile 30 arası toplam 245 sonuç

Konu: Panathinaikos-Galatasaray [UEFA Avrupa Ligi F Grubu 1.Maçı]

Nesil
    2009
    Yer
    İzmir

Default Panathinaikos-Galatasaray [UEFA Avrupa Ligi F Grubu 1.Maçı]

UEFA AVRUPA LİGİ F GRUBU 1. MAÇI
    PANATHINAIKOS vs GALATASARAY
    Hakem: PAOLO TAGLIAVENTO
    Tarih: 17.09.2009 20:00
    Yer: ATHENS OLYMPIC

Bizim için zor bir maç olacak,grubun en zor deplasmanına gidiyoruz. Umarız bir galibiyetle döneriz ve böylece gruptan çıkma yolunda ilk adımı atarız. Ve ayrıca bir başka temennimde maçın dostluk ve barış havası içerisinde geçmesi. Aslanlara başarılar.

Nesil
    2008
    Yer
    SİVAS

Çok Ama Çok Zor Bir Maç Olacak Yunan Taraftarlar Çeşitli Çirkeflikler Yapacaklar Yunan Futbolcular Bizim Futbolcularımızı Aşırı Tahrik Edecek Ama Galatasaray İnşallah Yunanlılara Atinada İyi Bir Osmanlı Tokatı Sallayacak
    Başarılar Galatasaray...

Nesil
    2007
    Yer
    Bursa

Allah yardımcımız olsun , denize dökeriz geliriz
    Nush İle Uslanmayanı Etmeli Tekdir
    Tekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Maç kolay olurda sabretmesi ve sindirmesi zor olur..

Neyi sindirmesi zor olur?

Yaoılan hakaretleri, açılan pis kıbrıs vs. pankartları, provakatif hareketleri...

Nesil
    2009
    Yer
    İzmir

Niye bu kadar sert baktığınızı anlayamıyorum, Buğra özellikle sen demişsin mesela "Her türlü çirkefliği yapacaklardır" diye. Bence çok önyargılı yaklaşıyoruz olaya. Ben yukarıda da belirttim umarım dostluk havası içerisinde geçer maç.

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Daha önceki Fenerbahçe maçını hatırlıyorumda ondan

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Allah yardımcımız olsun.Kazanacağımıza yürekten inanıyorum.Başarılar Aslanlarımıza.

Nesil
    2008
    Yer
    Balıkesir

Hiç dostluk havasında geçeceğini sanmıyorum Umarım yüzümüzü kara çıkarmazlar...
    Football is simple,but Football Manager is not

Nesil
    2008
    Yer
    SİVAS

Quote Originally Posted by CaD0 View Post
    Niye bu kadar sert baktığınızı anlayamıyorum, Buğra özellikle sen demişsin mesela "Her türlü çirkefliği yapacaklardır" diye. Bence çok önyargılı yaklaşıyoruz olaya. Ben yukarıda da belirttim umarım dostluk havası içerisinde geçer maç.
    Çok Örneği Var Çağdaşcım Fenerbahçe-Pahatniakos Maçı
    Yunanistan-Türkiye Maçında Önderimiz Mustafa Kemal Atatürk' e Açılan Hakaret Dolu Pankartlar
    Dünyanın Bana Göre En Çirkef Milleti Yunanlılar
    Sanmıyorum Bu Maçın Dostça Geçeceğini Umarım Yanılırım

Nesil
    2009
    Yer
    İzmir

O maçı bende hatırlıyorum,orada yaptıkları ayıp. Ancak insanlar değişebiliyor. Tabi böyle büyük bir topluluğun yani kalabalık bir topluluğun değişmesi zor ama umuyorum ki bu maç daha olumlu geçecek.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Domuzdan post, yunandan dost olmaz. İstisnalar da kaideyi bozmaz
    Her türlü pis pankartları açacaklardır, daha önce yaptıkları gibi.

Biz çıkıp futbolumuzu oynayacağız. En az bir beraberlikle döneceğimizi düşünüyorum. Vurduğun gol olsun Cimbomum.

Nesil
    2008
    Yer
    SİVAS

O maçı bende hatırlıyorum,orada yaptıkları ayıp. Ancak insanlar değişebiliyor. Tabi böyle büyük bir topluluğun yani kalabalık bir topluluğun değişmesi zor ama umuyorum ki bu maç daha olumlu geçecek.
    Dünyada Bütün Milletler Değişse Yunanlılar Değişmez Bence
    Bu Maç Umarım Skor Ve Oyun Olarak Bizim Açımızdan Olumlu Geçer

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Eğer Panathinaikos'lu taraftarlar ve oyuncular maçı germeye çalışıp, oyunu sertleştirirlerse, bizim oyuncularımızın da elleri armut toplamıyor ya gereken karşılığı veririz. Zor maç olacak. Tahmin yapmak zor.

Nesil
    2008
    Yer
    Balıkesir

Lideri belli edecek maç

Nesil
    2007
    Yer
    Afyonkarahisar

Savunmada hata yapmazsak (ki çok zor ) bu maçı alırız...Galatasaray bence kesin gol atar ama işte dediğim gibi savunmada hata yapmaması lazım
    Kopan bir ipe düğüm attığınızda, ipin en sağlam yeri o düğüm olur.

Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan yer o düğümdür...

http://www.twitch.tv/nannar_hhc

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

bu maç ençok sabriden korkuyorum inşallah kavga çıkmaz aslanlarımıza güvenimiz sonsuz denize döker geliriz

Nesil
    2008
    Yer
    Türkiye

İşimiz zor ama kazanırız bence...Goller duran toplardan gelcek yine

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Galatasaray zorlansada deplasmanda en kötü berabere kalacaktır.

Galibiyetle başlarsak işimiz çok kolaylaşır. Ancak başarı bekliyorsak kazanmalıyız.

Nesil
    2005
    Yer
    Samsun

Galibiyet halinde Galatasaray gruptan 1 çıkacakdır.Beraberlikde bile 1 çıkma şansı çok yüksek.Rakibin taraftarı herşeye bedel oyuncular maça konsantre olup sadece maçı düşünürler taraftarı duymazlarsa rahat bir maç çıkarır Galatasaray.Çünkü nerden bakarsanız bakın ;

Panathinaikos x 2 = Galatasaray.

Başarılar Galatasaray.
    20 Ocak 1989 - Onların formaları vardı , Taraftarları için terlettikleri.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul-Acıbadem

forvetlerinde kim oynuyor bilmiyorum ama keşke cisse oynasaydı liverpoola gittigi zamanki cisse değil o bi ara drogba ile kıyaslanıyodu ama artık sadece ismi olan sıradan bi forvet bence kezman gibi.Hem böyle oyuncular oynadıgında defansta ekstra dikkatle oynar.Neyse atmosfer olarak güzel bi statları var tabi bizim için deil onlar için ama her takım ev sahibi olma avantajını kullanır ali sami yenin de atmosferi hiç fena değil bence.Güzel zeminde yetenekli oyuncularıyla gs güzel oynadıkca yunanlıları sinirlendirecektir.yenilmeyiz diye düşünüyorum
    "İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

Genel görüş yeneceğimiz kanısında fakat ben bizi orda bir tersliğin beklediğini hissediyorum..

Sebebini soracak olursanız, takımımız rakipten iyi olmasına olabilir fakat konuya atılan mesajlarda da görüldüğü gibi biz yunanistan deplasmanlarını çok büyütüyoruz..

İki takımında burada alacağı bir 3 puan nerdeyse yolun yarısı anlamına geliyor, yunan taraftarlar bunu çok iyi biliyorlar, onun için her türlü provakasyona hazırlanıyorlardır, eğer öyle olmazsa ayakta alkışlarım

Son zamanlarda yunan halkının tarihi konusundaki açılımlarında Türklere karşı görüşlerinin değiştiği söyleniyor, hatta geçtiğimiz pazar Can Dündar'ın ''Mustafa'' filmi bedava dağıtan bir gazete erken saatte tükenmiş..

Her şeye rağmen bizim takımımız çok üst düzey olsaydı bile eksiklerimiz ve milli duygularımız bu tür deplasmanlarda bize ters gelebilcek olumsuz durumları sürekli tetikliyor, takımın bariz üstün oldugunu bilen yunan taraftarı da son zamanlardaki açılımlarına ragmen yine de bizi provake etmek için ellerinden gelen herşeyi yapacaklarına inanıyorum.

Bu yüzden burda bir beraberlik evimizde de yeneceğimizi düşünürsek bizim için baya kârlı olacaktır, ha kazanabilir miyiz evet kazanabiliriz ama sinirimize hakim olmalı atmosferin oyununa gelmemeliyiz.

Ayrıca ne kadar küçümser bir bakışta olsak da Panathinaikos takımı sürekli şampiyonluğa ve sürekli Avrupa'da oynayan bir takım, bizim takımımız daha iyi diye yeneceğimiz anlamına gelmemeli, ama umarım temiz ve güzel bir maç olur ve bir galip geliriz, neredeyse yolun yarısını geçmiş oluruz.

Nesil
    2006
    Yer
    Ankara

Quote Originally Posted by bugra 1905 View Post
    Dünyada Bütün Milletler Değişse Yunanlılar Değişmez Bence
    Bu Maç Umarım Skor Ve Oyun Olarak Bizim Açımızdan Olumlu Geçer
    Bazı kişiler yüzünden bir milleti karalamayı doğru bulmuyorum ben.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by LinGoLn_10 View Post
    Bazı kişiler yüzünden bir milleti karalamayı doğru bulmuyorum ben.
    Bazı kişiler bütün Yunan halkı

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Sadece maçı konuşsak diyorum. Dahasına girmeyelim, orada onlar ne yapacaksa burada da biz aynı şeyleri yapıyoruz. Biz onlar hakkında ne düşünüyorsak onlar dabizim hakkımızda aynı şeyleri düşünüyorlardır. O nedenle sadece maç içerisinde kalmak daha iyi olacaktır, şimdi Yunanlardan ötürü biz birbirimize girmeyelim.

Galatasaray için grubun en zor maçı. Bu maçta alınacak puanla grup liderliği garantilenir. Galibiyet gelirse 6'da 6 yapma ihtimali bile doğar.
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2006
    Yer
    DENİZLİ

Yunanlıları yenmek her zaman keyif verir.
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Eeeee yenelim o zaman.
    Last edited by murat taşlı : 14.Eylül.2009 at 22:33 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

Nesil
    2008
    Yer
    Balıkesir

Sabriden korkuyorum. Sabrinin 2 maç üst üste iyi oynadığı ne Galatasaray tarihine görülmüştür ne de Futbol tarihinde...

Nesil
    2009
    Yer
    İzmir

O kadar yüklenmeyelim çocuğa,yarın çok daha ayrıntılı bir yazı yazacağım değinirim orada.

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

O kadar yüklenmeyelim çocuğa,yarın çok daha ayrıntılı bir yazı yazacağım değinirim orada.
    Çocuğa derken ? Çocuk kim oluyo ?

Nesil
    2001
    Yer
    İstanbul

Pana-GS maçından öte Henk ten Cate - Rijkaard maçı olacak.
    TURKSPORTAL Interactive - FM Türkiye

Cengiz Haskan
    Fenerbahçe Araştırmacısı

Nesil
    2006
    Yer
    Pizzacı

Panathinaikos'un yenilmeyeceğini düşünüyorum umarım yanılırım.

Sayfa 1 / 9 123 ... SonSon

Mesaj Yetkileri