Ataklar O Kadar Çok Organize ve Süper Gelişiyoki İzlemeye Doyamıyorum TakımıYalnız Defansta Çok Kaliteli Adamımız Olmadığı İçin Çok Pozisyon Veriyoruz O Düşündürücü Biraz
Ama Şu Bir Gerçek Şuana Kadar Oynadığım Oyunlarda Deplasmanlarda Bu Kadar Rahat Gol Attığım Bir Oyun Görmedim Tamamen Gol Üzerine Kurulu Olduğu İçin Taktik Maçta En Az 2 Gol Garanti Aşağısına Düşmedim Hiç
Defans Biraz Daha Derli Toplu Komutlarıda Ayarlayabilirsem En Zevk Aldığım Taktiklerimden Biri Olacak Eminim Zaten Maçları İzlemek Ayrı Bir Zevk Veriyor
Yada Takım Güzel Bana Öyle Geliyor
Organize Golleri Hiçbir Oyunda Bu Kadar Çok Atmamıştım Yav
Böyle Değerli Bir Üstadımdan Bunları Duymak Çok Ama Çok Mutlu Etti HocamSenin Kadar Olamasamda Abicim Elimden Geldiğince Bişeyler Vermeye Çalışıyorum Takımıma
Biraz Çok İncelemeden Geçiyor Hocam 1-2 Maçı Saatlerce Üzerinde Durup Rakibe Göre Oyun Planı Hazırlamaya Çalışıyorum Biraz Yorucu Oluyor Ama Sonunda Değiyor Hocam Birde Aldığım Adamlarda En Çok Takım Oyunu ve Takıma Uyum Konusundaki Özelliklerine Çok Dikkat Ederim.
Daha Öncede Söylediğim Gibi Hocam Ben Bireysel Olarak Oyuncuları Ön Plana Çıkaran Bir Anlayışla Oynamıyorum Takımdaki Herkesi Mümkün Olduğunca Eşit ve Hepsinden Yararlanarak Kullanmaya Çalışıyorum Bazen Bu Ters Tepsede Genelde Çok Faydasını Gördüm Halada Görüyorum Hocam
Eskişehirden Aldığım Aslında Gelişime Açık Bir Oyuncu Aslında Biraz İyi Bir Program Uygulayabilirsem Türk Futboluna Bir Oyuncu Daha Kazandırmış Olurum
Teşekkürler Kardeşim Zaten Kamp Programımız Sapancada Geçti O Yüzden Kampın Açılış ve Kapanış Maçı Olarak Sapanca AyarladıkYendik Ama Sapancaya Ekonomik Girdi Sağladık
Bizim Sayemizde Diğer Takımlarıda Sapancaya Kamp İçin Gelmesini Sağladık
Rica Ederim KardeşimBak Sözümde Durdum Canım
Artık En Son Sen Takibe Katıldın Artık Sonuna Kadar Bırakmazsında
Kadroda Kiralık Bulunan Bikaç Oyuncuyu Feshederek Gönderdim Pek Beğenmedim Açıkçası Kadroda Ondan Daha Üstün Oyuncular Var Çünkü
Bu Arada Bu Okan Koç Ne Ayak Yav Adam Cezalıymış Ne Olduda Ceza Aldı Bu Adam
Olmazsa Göndereyim Gitsin Terbiyesizlik Yaptıysa
![]()