Quote Originally Posted by Haygary View Post
abi o takıma o kadar çok yaratıcılık verirsen yazık olur maçlara söyleyem
Ataklar O Kadar Çok Organize ve Süper Gelişiyoki İzlemeye Doyamıyorum Takımı Yalnız Defansta Çok Kaliteli Adamımız Olmadığı İçin Çok Pozisyon Veriyoruz O Düşündürücü Biraz Ama Şu Bir Gerçek Şuana Kadar Oynadığım Oyunlarda Deplasmanlarda Bu Kadar Rahat Gol Attığım Bir Oyun Görmedim Tamamen Gol Üzerine Kurulu Olduğu İçin Taktik Maçta En Az 2 Gol Garanti Aşağısına Düşmedim Hiç Defans Biraz Daha Derli Toplu Komutlarıda Ayarlayabilirsem En Zevk Aldığım Taktiklerimden Biri Olacak Eminim Zaten Maçları İzlemek Ayrı Bir Zevk Veriyor Yada Takım Güzel Bana Öyle Geliyor

Quote Originally Posted by yunusgs View Post
Abi 2.ligde o kadar yaratıcılık ve defans çizgisinin süper önde olması başına iş açabilir.
Organize Golleri Hiçbir Oyunda Bu Kadar Çok Atmamıştım Yav

Quote Originally Posted by hissiz View Post
Kendine has anlatımın ve seçme ekran görüntüleriyle süslediğin bu kariyerinde de her zamanki gibi mütevazi bir kadroyla, kadronun kapasitesinin çok üzerinde bir başarı yakalayacağından kuşkum yok. Nasıl yapıyorsun, o taktikleri takıma nasıl oturtuyorsun bilmiyorum ama daha önceki kariyerlerinde de elindeki kadrolarla aldığın sonuçlar beni hep şaşırtmıştır Hele Kırıkkale kariyerinde Bülent'i o yaşta ve o özelliklerle süperligin en iyi oyuncularından biri yapabilmeni hala çözebilmiş değilim

Yönettiğin takım gerçekten özel bir klüp. İster istemez takıma bağlanıyorsun, Sakaryaspor'un böyle bir özelliği var. Dediğin gibi çok daha iyi şeyleri hakeden bir klüp ve en kısa zamanda onları hakettiği yerlere taşıyacağına eminim.

Kariyer bölümündeki ilk destekçim ve herkesin sevdiği kardeşime başarılar...

Yalnız Eskişehirden aldığın adamın resime bende koptum Hocam o oyuncunun sağlam olduğuna emin misin? Sankim sakat gibi görünüyorda
Böyle Değerli Bir Üstadımdan Bunları Duymak Çok Ama Çok Mutlu Etti Hocam Senin Kadar Olamasamda Abicim Elimden Geldiğince Bişeyler Vermeye Çalışıyorum Takımıma Biraz Çok İncelemeden Geçiyor Hocam 1-2 Maçı Saatlerce Üzerinde Durup Rakibe Göre Oyun Planı Hazırlamaya Çalışıyorum Biraz Yorucu Oluyor Ama Sonunda Değiyor Hocam Birde Aldığım Adamlarda En Çok Takım Oyunu ve Takıma Uyum Konusundaki Özelliklerine Çok Dikkat Ederim.

Daha Öncede Söylediğim Gibi Hocam Ben Bireysel Olarak Oyuncuları Ön Plana Çıkaran Bir Anlayışla Oynamıyorum Takımdaki Herkesi Mümkün Olduğunca Eşit ve Hepsinden Yararlanarak Kullanmaya Çalışıyorum Bazen Bu Ters Tepsede Genelde Çok Faydasını Gördüm Halada Görüyorum Hocam

Eskişehirden Aldığım Aslında Gelişime Açık Bir Oyuncu Aslında Biraz İyi Bir Program Uygulayabilirsem Türk Futboluna Bir Oyuncu Daha Kazandırmış Olurum

Quote Originally Posted by cemre29 View Post
Sapancasporumu yenmene sinrilendim ama mesle sakaryaspor olunca pekte problem deil.Basarılar dilerim..Ölümüne Sakarya....
Teşekkürler Kardeşim Zaten Kamp Programımız Sapancada Geçti O Yüzden Kampın Açılış ve Kapanış Maçı Olarak Sapanca Ayarladık Yendik Ama Sapancaya Ekonomik Girdi Sağladık Bizim Sayemizde Diğer Takımlarıda Sapancaya Kamp İçin Gelmesini Sağladık

Quote Originally Posted by sakaryaligocmen View Post
Öncelikle başarılar dileirm abi bu kariyeri görmemiştim.

Takımın kadrosu süper bu kadro Bank Asya'da 2.sezon mücadele etti ve tam 31 puanla ikinci yarının en iyi takımı oldu.Bu kadroyu bozmadan üstüne takviyeler yapmak güzel.

Sağ açıkta Ferdi Başoda vardı onu herhalde göndermişsin keşke göndermeseydin form tuttukça çok iyi oynuyordu özgür can'da öyle gol atmaya başladımı durdurmak imkansız.Birde Serhat'ı hiç sevmem hiçte kadroda görev vermem onun yerine bence iyi bir oyuncu almalısın.Birşey daha unutmadan Diakhate süper oynuyor 19 yaşında çok kaliteli bir DM.Kullanmanı tavsiye ederim.

Yeniden başarılar abi.Başarıların geleceğinden şüphemiz yok.
Rica Ederim Kardeşim Bak Sözümde Durdum Canım Artık En Son Sen Takibe Katıldın Artık Sonuna Kadar Bırakmazsında Kadroda Kiralık Bulunan Bikaç Oyuncuyu Feshederek Gönderdim Pek Beğenmedim Açıkçası Kadroda Ondan Daha Üstün Oyuncular Var Çünkü Bu Arada Bu Okan Koç Ne Ayak Yav Adam Cezalıymış Ne Olduda Ceza Aldı Bu Adam Olmazsa Göndereyim Gitsin Terbiyesizlik Yaptıysa