1 ile 30 arası toplam 179 sonuç

Konu: Fenerbahçe-FC Twente | UEFA Avrupa Ligi H Grubu 1.Maç

Hybrid View

Nesil
    2005
    Yer
    Samsun

Çok rahat olmamız gereken bir maç.Taraftar bile bence büyük bir maç havasında gitmeyecekdir Stada.He adı Avrupa maçı orası ayrı.Rakip bize denk bile değil.Rahat kazanmalıyız.Ama Daum'un süprizleri ne olur onu bilemem

Hollanda Ligin'den hiçbir takım bizim rakibimiz biLe oLamaz Twente'de bunlara dahil.

BaşarıLar Fenerbahçe'm FinaLe giden yolda iLk maç.
    20 Ocak 1989 - Onların formaları vardı , Taraftarları için terlettikleri.

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by nannar View Post
    Avrupada Fransa,İtalya,İngiltere,Fransa,Hollanda,Almanya ve İspanya gibi liglerde üst sıraları zorlayan her takım herhangi bir türk takımına kafa tutabilir... Fenerbahçe maçı kazanmaya daha yakın ama çok kek olarak görmezler inşallah...Eğer görürlerse de zamanında köy takımı diye dalga geçilen Zaragoza'nın yaptıgını yapar Twente...
    Fenerbahçe'ye başarılar dileriz...
    Ben de bu görüşe katılıyorum, böyle turnuvalarda rakip kim olursa olsun küçümsenmemelidir, belli ki Fenerbahçe rakibine göre kağıt üzerinde baya öndedir fakat futbol sahada oynanır, futbol insanın işidir, futbol top işidir, top yuvarlaktır ve insan kompleks bir varlıktır hata yapabilir yanlış yoldan alelade ilerleyebilir, dikkatli olunmalıdır.. ben yine de süpriz çıkmayacağı bahsedilenler gibi çok olay da olmasa Fener'in galibiyeti alacağını düşünüyorum.

Quote Originally Posted by TuRGuT BaŞ View Post

..Hollanda Ligin'den hiçbir takım bizim rakibimiz biLe oLamaz Twente'de bunlara dahil...
    Hocam görüşüne saygı duyarım, fakat çok iddaalı konuşmuşsun, Twente rakip olmayabilir ama hali hazırda bizim takımlarımıza kafa tutup harcayabilecek Hollanda takımları var...
    Umarım oyuncularımız psikolojik olarak kolay lokma sendromuna düşmezler..

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Hollanda Ligin'den hiçbir takım bizim rakibimiz biLe oLamaz Twente'de bunlara dahil.

Yapma abi.Ajax falan nasıl olamaz ? Çok küçümsememek lazım.AZ birkaç sene önce elemedi mi Fenerbahçe'yi Twente olamaz rakibi ama daha iyileri olabilir.Fenerbahçe rahat kazanır bu maçı.

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

bu konuyu baya tartışmıştık...

saygılarımı sunuyorum..

Nesil
    2005
    Yer
    Samsun

Quote Originally Posted by ThersoN View Post
    bu konuyu baya tartışmıştık...

saygılarımı sunuyorum..

Arkadaşım tahriklerine gelmeyeceğim.Halen daha bu lafımın arkasındayım.Bu mesajımı en az 3-5 kişi daha alıntı yapacak ama umrumda bile olmayacak.

Maçtan önce Fenerbahçe inşAllah kazanır diyip msn'de nasıl koydular ama Fenerbahçeye diyecek insanlarla bunları tartışmayacağım.

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

Arkadaşım tahriklerine gelmeyeceğim.Halen daha bu lafımın arkasındayım.Bu mesajımı en az 3-5 kişi daha alıntı yapacak ama umrumda bile olmayacak.

Maçtan önce Fenerbahçe inşAllah kazanır diyip msn'de nasıl koydular ama Fenerbahçeye diyecek insanlarla bunları tartışmayacağım.
    ben öyle bişiy yapmadım, ikincisi tahrik de etmiyorum, üçüncüsü konuyu uzatmıyorum, dördüncüsü o tartışmada son mesajımda ilerleyen turlarda bu konu açılırsa tekrar ele alırız demiştim, sadece belirtmek istedim, neyse ben uzatmıyorum..

Nesil
    2005
    Yer
    Samsun

Quote Originally Posted by ThersoN View Post
    ben öyle bişiy yapmadım, ikincisi tahrik de etmiyorum, üçüncüsü konuyu uzatmıyorum, dördüncüsü o tartışmada son mesajımda ilerleyen turlarda bu konu açılırsa tekrar ele alırız demiştim, sadece belirtmek istedim, neyse ben uzatmıyorum..
    Tamam hadi bakalım öyle olsun.

Saygılarımı sunuyorum diyince ben anlaşılması gerekeni anladım.

Neyse ben halen daha sözümün arkasındayım.

Hiçbir Hollanda ekibi bizim rakibimiz olamaz.Ama biz biz olursak.

Nesil
    2006
    Yer
    Pizzacı

Tutturmuşun bi tahrik gidiyorsun seni tahrik eden yok arkadaşım. Neden üstüne alınıyorsun?

Nesil
    2005
    Yer
    Samsun

Quote Originally Posted by gerrrard View Post

Tutturmuşun bi tahrik gidiyorsun seni tahrik eden yok arkadaşım. Neden üstüne alınıyorsun?
    Hehe tamam mesajımı alıntı yaparak saygılarımı sunarım demek bana değil uzaydan birine nazire yapmak oluyor dimi ?

Komik !

Mesaj Yetkileri