1 ile 30 arası toplam 167 sonuç

Konu: Sözümüzü Tuttuk Sakaryaspor ile Yeniden Süper Ligdeyiz (Fm09 Son Kariyer Orj.Data v.9

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Burak Akdiş'i alman iyi olmuş Mehmet abi 2.ligde baya gol atıyor.
    Gelirken ne getirilir ki giderken ne götürülür?

Quote Originally Posted by Haygary View Post
    abi suç martinezde değil bence defansın yavaş ama sen çizgiyi ilerde tutuyorsun bu da geri dönememene neden oluyor martinezde teke tek kalınca bişi yapamıyor.
    Defans Kurgusunu Biraz Değiştirdim Ama Adam İlla Gidecem Diyor Yapacak Bişey Yok Valla Sırf Böyle Düşündüğü İçin Gözümden Düştü Eğer 2.Devre Gönderip Yerine Antep Belediyenin Kalecisi Eser'i Alabilirsem Çok Şahane Olur O Martinezden Çok Çok İyi Hemde Yerli

Quote Originally Posted by sakaryaligocmen View Post
    bırak abi o burak akdişi tebrik falan etme.o burak akdiş düşmemize neden olan oyunculardan hani ilk yarıda 9 puan toplayıp paralarını alamadıklarını için fedarasyona giden topçular arasında

Okan Koç'un cezası daha önceden vardı.Sakaryaya sezon başladıktan sonra katıldı ikinci yarı oynadığı futbol ile harikaydı.Tam bir Sakaryalı.
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    ha bu arada Martinez ligin açık ara en iyi kalecisi abi
    Burak Herşeye Rağmen İyi Oyuncu Yine Yine Napıp Ne Edip Her Defasında Sakaryaya Geliyor Yine Gelecektir Eminim Suç Yönetimlerin Onlar Düşünsün
    Bu Arada Martineze Gelince Turup Sıkayım Onu Kaleciliğine Yerine Çok İyi Kaleci Buldum Gitsede Onu Alsam

Quote Originally Posted by yunusgs View Post
    Burak Akdiş'i alman iyi olmuş Mehmet abi 2.ligde baya gol atıyor.
    Ortak Sende Ezbere Yorum Yaptın Galiba Burak Bende Değilki Karabükte Oynuyor Bana Karşı Gol Attı Maçın Adamı Seçildi Adam Sanırım Yanlış Anlaşılma Var Herhalde

En Tehlikeli İnsan Az Anlayıp Çok İnanandır. "A.Çehov"

Mesaj Yetkileri