Gökhan İnler yola geldi
![]()
Gökhan İnler yola geldi
![]()
Ben olsam kovardım
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
hiç affetmem bu tür oyuncuları![]()
Last edited by SAİT71 : 14.Eylül.2009 at 20:10 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
Ya şimdi gaz vermeyin
Bende hiç sevmem ama Türk statüsünde oynuyor ve oyunun en iyi orta sahalarından birisi
ne gerek var![]()
ne kovucan adam oldu o artık gitmek istemez![]()
Gece çektim köşeye konuştum .Ağlamaklı oldu kerata
Sonra tamam abi dedi ben sen kovana kadar burdayım dedi.Affern aslanım dedim
olayın perde arkası budur.
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Nelson Rivas adlı oyuncumuz Galatasaray'a geldiğinin 4.senesinde Sporting Gijon takımına 8.000.000 Pound karşılığında satılmıştır.Satılma gerekçesi ise takımda 3 tane yabancı stoperin olması ve Rivas'ın yaşının diğer yabancı stoperlere göre daha büyük olması.Rivas gerçekten komple bir defans oyuncusu.Geldiğinden beri görevini layıkıyla yerine getirdi.Favori oyuncularım arasına girdi.Fakat profesyonel yaşamda duyguları bir kenara bırakıp mantıkla hareket etmek gerekiyor.Rivas bundan 4 sene önce 975.000 Pound gibi komik rakama transfer edilirken,bugün 8milyon Pound gibi ,değerinin 8 katından biraz daha fazla bir rakama transfer olmuştur.Kendisine yeni takımında başarılar diler,Galatasaray'ı unutmamasını dileriz.
Galatasaray SK
Last edited by webcagri : 14.Eylül.2009 at 21:12 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
AXEL WITSEL GALATASARAY'DA !
Uzun süren pazarlıkların ardından Haldun Üstünel'le birlikte Atatürk Hava Limanına inen Witsel : ''Çağrı Korkmazgöz ile çalışma fırsatı bulduğum için kendimi çok şanslı hissediyorum.Kendimi ispatlamak için geldim ve bu yüzden burdayım.'' diyen Witsel daha sonra klübün tesislerini gezdi ve kendisini 4 yıllık Galatasaray'lı yapan imzayı attı.
![]()
Çok güzel bir transfer tebrikler..
güzel çocuk umarım yararlı olur.
Umarım olur
orta sahanın hemen hemen her yerinde rahatlıkla oynayabilen bir oyuncu .Özellikle deplasman maçlarında sistemi değiştirdiğim zaman en çok işime yarayacak oyuncu Witsel olcak
bende arsenalde mi city de mi ne![]()
Vay beçok sağlam transfer yapmışım o zaman
![]()
Serbest transferden büyük gelecek vaadeden Kermit Erasmus ile sözleşme imzaladık.
![]()
Süper Kupa yine Galatasaray'ın !
![]()
Kardeşim tebrikler süper kupa süper olmuş
Bu arada Kermitte tam kermitmiş yani![]()
Geleceğin Hakan Şükür'ünü Danimarka da bulduk
![]()
Kupada Dağıtmışsın KardeşimErasmus Transferide Güzel Bundgaard Güzel
![]()
Last edited by webcagri : 14.Eylül.2009 at 22:32 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
Adı Kermit Soyadıda Erasmus
Bizim Flip Trojanı geçmişı
hocam çok yavaş oyuncu alıyorsun ilerde bunları satamazsan boşuna zarar![]()
hocam bunlar bedavaya geldi
zaten ağır oyuncuya bonservis ücreti ödemem.
şu zamana kadar aldığım oyunculardan sadece Datolo'dan kar elde edemedim.5,250'ye almıştım 4,750'ye gitti.
Zaten kadroda rotasyon yapmak istedim bu sene.Geçen sene kadro darlığından çok çektim.Özellikle Avrupa'da ki maçlarda.Bu sene hedef en az Ş.L'de yarı final.Umarım gerçekleşir.
Ligin ilk haftasında zorlu Antep maçını kalitemiz sayesinde rahat bir şekilde geçtik.
Witsel'in Laurito'nun attığı goldeki pas ise enfesti
![]()
tmm bedava aldıysan sorun yok![]()
Bu sezon ki transfer çalışmalarımız :
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Yarı Final hedefi koymuştum ya . O şakaydı
![]()
Last edited by webcagri : 14.Eylül.2009 at 23:56 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
tüm takımlar burda ne güzel![]()
Evet pikniğe gidicez
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Tam 4 top direkten döndü.Abluka altına aldık ve tam 23 pastan sonra [ saydım vala] Marquinhos mükemmel yazdı.Ardından Laurito farkı 2'ye çıkardı.Ve Gökhan İnler Yaklaşık 30 metreden çaprazdan öyle güzel vurdu ki . ..
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Juventus Ranieri'yi kovdu.Arayışlara başladılar ve ilk sırada ben varım.Sizce ne yapayım teklif gelirse?
![]()
Last edited by webcagri : 15.Eylül.2009 at 00:13 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
Juventus Rafa Benitez'i aldı .Liverpool'dan bana teklif geldi.Gitsem mi gitmesem mi ? Sizlerin görüşlerini bekliyorum..
![]()
Biz gs ile şl şampiyonu olduk mu ?