Bu arada üçüncü kalecin kim?
Bu arada üçüncü kalecin kim?
güsel transferler kanka.. .
Bidahaki Kariyerimde Değerlendirirm Artık
İnş Kardeşim
İnş Bu Sene Baya İyi Kadro Kurduk Kardeşim..
Evet Sürekli Gitmek İstiyolar Formları Düşüyo Satmak Zorunda Kalıyorum Nogues'ide Sattım Yerine Cardozo Aldım Bakalım..
3.Kalecim Yok..Kalecilerimin Sakatlanması Durumunda Under 20 deki Kalecilerden Yararlanacağız..
Eyv.Kanka![]()
Hocam maçlar ne zaman başlıyor?
T.F.F Süper Kupa
Riquelme'nin Müthiş Golü Kupayı Getirdi
T.S.L 1.Hafta
Lige Süper Başladık..Sercan da Öyle
T.S.L 2.Hafta
Trabzon'u Kupadan Sonra Ligde'de Yendik..Büyük Kaptan Arda Müthiş Oynadı Ama Sakatlandı 3 Hafta Yok..
Bu Arada Birtürlü Bekleneni Veremeyen Sürekli Gitmek İsteyen Bu Yüzden Formu Düşen Nogues'i Satıp Oyunun En Popüler Golcülerinden Cardozo'yu Kadromuza Kattık..
Cardozo'da herkeste var yaa
Göz önünde olupta kimsenin almadığı oyunculara yönelmek daha eğlenceli oluyor
ama yine de Cardozo tartışılmaz bir oyuncu.Süper olmuş.Maçların zaten çok iyi.
riquelmenin 3 maçta en az 3 gol 2 asist atması lazımdı sende oynatamıyacaksın galiba riquelmeyi![]()
Tebrikler yine lige ve kupaya giriş mükemmel.Arda da golünü atmış ama sakatlanması kötü olmuş.
Gelirken ne getirilir ki giderken ne götürülür?
Çok iyi gidiyorsun maç yaptığın rakiplerin hepsini ezmişsin
Bide rica etsem Abdou Razack Traore nin profilini bulursan koyabilirmisin zahmet olmassa hep çok iyi olcak diyolardı
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Rosenborg da olması gerek
Last edited by berat87 : 15.Eylül.2009 at 02:00 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
@berat87
Ben baktım o oyuncuya ama pek iyi bir oyuncu değil.
Öyle diyorsanız öyledir bana sınıftan birisi söylemişti
T.S.L 3.Hafta
Antebi Rahat Geçtik.
Şamp Ligi Grubumuz
Şamp Ligi Grup Maçı
Önemli Eksiklerle Çıktığımız Maçta Genede Elimizden Geleni Yaptık Kaçırdığımız Gol Pozisyonları Oldu Genç Gölcümüz Alper'le 1 Puan Aldık..
T.S.L 4.Hafta
10 Kişi Kaldığımız Maçta İyi Mücadele Ettik Kaptan Arda Sakatlıktan Kurtulup Formayı Giydiği Maçta Takımı Galibiyete Taşıdı..
T.S.L 5.Hafta
Yıldızlar Skoru Belirledi
Puan Tablosu
Şamp Ligi Grup Maçı
BATE Rahat Geçtik
Grubun Son Hali
Maçlar çok iyi kanka
Kolay bir grup gelmiş.2. olacağına inanıyorum.
Gelirken ne getirilir ki giderken ne götürülür?
Gruptan çıkabilicek güçtesin
Affetmez hocam yaaLideriz lider!
![]()
Saol kardeşim bende merak etmiştim![]()
kanka güsel başlangıçbu arada msnde yazamıom ben hee
Nerelere Kadar Gelmişsin Kardeşim Vay Be Uefa Şampiyonluğu Lig ve Kupalar Almadığın Bir SL Kalmış Onuda Bu Sene Alırsın Kadron Çok Müsait Mehmet Ekici'yi Nasıl Alamadın Şaşırdım Katabilirsen Şuan Ekici Mutlaka Al![]()
En Tehlikeli İnsan Az Anlayıp Çok İnanandır. "A.Çehov"
Teşekkürler Kanka
Bende Öyle Düşünüyorum En Kötü 2.
Kesinlikle
Eyv.Hocam Affetmem
Saolasın KankaAynı Şekilde Bende Yazamıyorum
Evet Abi Bir Ş.L Kaldı İnş Bu Sene Onuda AlacağızM.Ekici'yi Devre Arası Almayı Düşünüyorum
![]()
ama her oyuncu oyuncunun gelişimi değişir bunu unutmayın sonuçta-7-8-9pa diye bişi var bir bakıonuz ochirossi 180 pa bir bakıonuz 160