9.hafta
kotu oyun kotu sonuc
uefa grup 3.maç
kotu oyun devam ediyor
10.hafta
kotu bitiricilik bu sonucu dogurdu
11.hafta
Gomes cok kotuydu bu macta
12.hafta
takım kendıne geldı
13.hafta
pavly. costu bir kere
Uefa grup 4.maç
Cok guzel mac oldu ilk yarı 6 tane attık 2.yarı 10 olur diye dusunuyordum olmadı bu da guzel
14.hafta
Avrupa sarhosu
Sürekliliği Sağlamalısın Kanka Eski Maçlarını Mumla Aratıyosun![]()
ssler nerde murat![]()
tamam koçum bu sene şampiyonluk sözün var unutma![]()
olm gomes bende süperdi la sende kötümü çok :S
Arkadaslar k.bakmayın oyuna dalmısım ve cok ilerlemişim ss'i toplu olarak koyuyorum k.bakmayın
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Fa Cup
gucsuz rakıbımıze karsı ıyı oynadık ve kazandık.Bu macta yedek kadro ile cıktım
25.hafta
Deplasmanda iyi oynadıgımızı dusunuyorum bırazz daha iyi oynasak 3 puanı alabilirdik![]()
Last edited by MuraTBudaN : 15.Eylül.2009 at 10:28 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
Murat sana sayfana girerken ki komik bişi anlatıcam.Eplde spurs rüzgarı yazıyor içine bir giriosun son sayfadan direk evinde chelsea mağlubiyeti çıkıyor bir acayip oluo insan![]()
Öbür sayfaya geçmeliyiz
Maçların çok istikrarsız kardeşim.Kadroda rotasyonu sağlamalısın.Her oyuncun her an maça hazır olmalı.
Gomes degaj haricinde iyidir ama degajlarda ataklarını bitiren adam oluyor. sakın long kick verme gomes eatak yapamazsın
Football is simple,but Football Manager is not
Last edited by MuraTBudaN : 15.Eylül.2009 at 22:10 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
Son sayfanın en üst tarafından bahsediyoruz![]()
Gomes'te ki hastalık Asenjo'da da var![]()
Valla benim kariyerde Asenjo kaledeuzun oynadığı zaman top rakip takıma geçiyo direk
![]()
Kanka Bi Sürekliliği Sağlayamadık..
sana yakıştıramadım murat![]()
Last edited by MuraTBudaN : 16.Eylül.2009 at 04:39 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
gol yemeseydin olurdu bir de gol yemeden kazan muratcım sonra gel![]()
kanka bi velosonun profili koyarmısın