tümer transferi bu başlığı fena kızıştırmış.
tümer için fb-bjk savaşına gerek yok.zaten tümer in kişiliğini herkes gördü.
bu transferden ne fb ne bjk taraftarının mutlu olduğunu zannetmiyorum.
tümer transferi bu başlığı fena kızıştırmış.
tümer için fb-bjk savaşına gerek yok.zaten tümer in kişiliğini herkes gördü.
bu transferden ne fb ne bjk taraftarının mutlu olduğunu zannetmiyorum.
Ya bıraksanıza ya Tümer kim ya?Bi Tümer gitti diye üzülecekmiyiz.İki gün önce Fortis kupa finalinde taraftar ile beraber fenere küfreden adam,Beşiktaştan başka takımda oynamam diyen adam şimdi gitmiş fenere imza atıyor ve bende bu karaktersiz insan için mi üzüleceğim.
Sen Beşiktaşı tanıyamamışsın.Sen kimsin ulan yok ben beşiktaşlıyım falan başka yerde oynamam diyorsun.sonra gidiyosun fenere.sanki ben beşiktaştan gitmek istiyorum desen seni tutan olacak.Nereye istersen oraya git ama yolun inönüye,beşiktaşa düşmesin o kadar diyorum..
alemde tekiz, hepinize yeteriz..
Tartışma içerikli bütün mesajlar silinmiştir. Böylesine basit mevzular için birbirinize demedik laf bırakmamışsınız. Yarın öbür gün bir etkinlik düzenleyip toplandığımızda belki de yüzyüze bakacaksınız.
Büyük harflerle yazıyorum:
YETER!
GEnç Fener'li tümer Genç fener'li!
Aramıza hoşgeldin Tümer Metin!!!!
Alayına isyan ölümüne Fener bu alemde kral Gençfenener'liler!!!!!!!!
Tüm camimıza hayırlı uğurlu olsun!
Tümer meselesi bu forum içerisinde soğuyana kadar bu konu kilitlidir..
Açıldığında da en ufak bir sataşma, tartışma vs. tavizsiz cezalandırılacaktır..
"Beşerin taptığı bir kendisinin heykelidir"
Türkiye Tümer'in bomba imzası ardından Fatih Tekke'yi de istiyoruz diyen Fenerbahçe'nin bu transfer için yapacağı girişimleri ve Trabzonspor'un yanıtını merakla beklemeye başladı. Türkiye Gazetesi ise okurlarına bu transferin bittiğini duyurdu. İşte haberin detayları.
Fatih’le üç yıllık anlaşma
Başkan Aziz Yıldırım’ın dönmesiyle birlikte bomba transferlere imza atmaya başlayan F.Bahçe, ilk olarak Tümer’i bitirdi.
Aziz Yıldırım akşam da Trabzonspor’un yıldız futbolcusu Fatih Tekke’yle üç yıllık anlaşma sağladı. Bordo-mavili kulübün başkanı Nuri Albayrak ve Fatih Tekke’yle birlikte sarı-lacivertli yönetici İlhan Ekşioğlu’nu yanına alarak zirve görüşmesine giren Aziz Yıldırım nikahı kıydı. Fatih Tekke, Başkan Nuri Albayrak’ın baş başa görüşmede sorduğu ‘Fener’e gitmek istiyor musun?’ sorusuna ‘Başkanım, siz de uygun görüyorsanız evet’ cevabını verince süper transfer gerçekleşti. Fatih’le yıllığı iki milyon euro olmak üzere üç yıllığına anlaşıldı. Bu transferden Trabzonspor’un 8 milyon euro alacağı öğrenildi. Yıldırım’ın bugün yurtdışına çıkacağı ve yüksek ihtimalle Sol Campbell’ın işini bitereceği belirtildi. Öte yandan diğer bomba transfer Roberto Carlos’la iki ay önce Yıldırım’ın ön protokol yaptığı ve bu futbolcunun sarı-lacivertli takımın izni dışında hiçbir takıma gidemeyeceği öğrenildi.
Türkiye Gazetesi
Tumer Metin transferi beni sadece su sekilde sevindirdi. Transfer yaptiklarina gore bu yonetim ve baskan devam edecek gibi.
isteyen istediği yere gider bizi istemeyeni biz hiç istemeyiz ama tümer şunu da unutmasınki inönüde ki maçlara gelmesin bence
imzamda yazanlar herşeyi açıklıyor bence
Fatih Tekke ile ilgili şunu diyebilirim, Nuri Albayrak az evvel tv8 de henüz anlaşma yok, yeni hocamızı bekliyoruz falan dedi.. ama konuşmasından bu iş fatih he derse hemen olacak gibi bir hava sezinledim ..
ali sen aziz devam ediyor dedi. tümer geldi , aziz baskan nuri baskan la görüsme yapıp fatih in transferinide bitirdi diyelim..(fatih trabzondan baska takımda oynamam dese bile nuri baskan klubumuzun menfaatlerinin düsünürüz dedi)heyy aziz yildirm sana sesleniyorum birakma bizi![]()
son haber fatih de GELMİS
Campbell'den F.Bahçe'ye kötü haber!
Fenerbahçe'nin 100. yılda kadrosunda görmek istediği Arsenal ve İngiltere milli takımının savunma oyuncusu Sol Campbell Londra'dan ayrılmak istemiyor.
Sarı-Lacivertliler ne pahasına olursa olsun kadrosuna katmayı düşündüğü Campbell'in transfer haberi tüm dünya tarafından ilgiyle izlenirken, eurosport.com sitesindeki haber de işin ciddiyetini gösteriyordu. Site 2 gün önceki haberinde Arsenal'dan ayrılacak futbolcular arasında Pires'in Vıllareal'e imza attığını, Campbell'ın da Fenerbahçe'ye gideceğini duyurmuştu.
Ancak, Dünya kupası hazırlıkları için milli takım kampında bulunan Campbell yaptığı açıklamada transferi şimdilik düşünmediğini ve 2006 Dünya Kupası'nın ardından karar vereceğini söyledi.
Londra'yı çok sevdiğini ve Londra'nın hayatından çıkamayacak kadar önemli olduğunu dile getiren Campbell "Tüm yaşam şeklim, çevrem, hepsi Londra'da. Arsenal'den ayrılmayı düşünmüyorum. Ama ayrılmak zorunda kalacaksam Londra'dan ayrılmam. Ben Londra'ya aşığım. En kötü ihtimalle Fulham'da forma giyerim" şeklinde konuştu.
31.05.2006
Kaynak : DHA
CampbeLL TransFeRine baştan beRi inanmıyoRdum BEN..
yahu Fatih tekkenın menageri açıklama yaptı şu anda hiç bir kluple sözleşme ımzalamadık Avrupadan ve Turkıyeden ciddi teklıfler var bunlar arasında Fenerbahçede var yalnız klup Fatıhı hangı takıma verırse ve Fatıhde kabul ederse o klupte oynayacak dedi. Nerden çıkartıyorsunuz Fenerle anlaştıgını felan ortada fol yok yumurta yok.
Anelka'ya Tottenham kancası
Fenerbahçe'nin geçen sezon faydalanamadığı Nicolas Anelka'ya İngiltere'den talip çıktı. Premier Lig takımlarından Totthenham'ın, Fransız oyuncu için 12.5 milyon Euroluk bir teklif yaptığı öğrenildi. Sarı - lacivertliler, Anelka ile yaptığı sözleşmeye, "20 milyon Euro getirirse serbest kalır" maddesini koymuştu.
Yurt içinden de transfer çalışmalarını sürdüren Fenerbahçe'nin, Kayserispor'dan Mehmet Topuz ve Vestel Manisaspor'dan Caner'i alabilmek için ciddi bir çalışma içine girdiği vurgulandı. Sarı - lacivertliler, Milli Takım'da yer alan iki oyuncu için kulüplerini ikna etmeye çalışıyor.
iyi para 12.5 euro gitmek isterse hiç tutmasınlar gitsin ilgilteresine kavuşsun
Kuşandık SARI-LACİYİ | Saracoğlu yokuşlarında | Siyah çoraplılardan doğan bu sevda | Büyüyor omuzlarımızda
Destanlar yazar tarihinde | Yarattığın değerlerinle | Onurumuzsun sen bizim KANARYA | 25 milyon Taraftarın omuz omuza
Zaptettiğimiz stadlara | Adını kazıyacağız | FENERBAHÇE söyleyecek son sözü | Haklıyız Kazanacağız
Efsane 100 yaşında | Taraftarıyla şanıyla | Dünya döndükçe sürecek, kalpleri hep titretecek, dillerden hiç düşmeyecek | FE-NER-BAH-ÇE
Bir gün girsek biz mezara | Gözümüz kalmaz arkada | Evladıma miras bu sevda
giTsin aRtık.. o paRaya başka kaLiteLi biR yabancı aLıRız böyLe goL Makinası gibi
totthennam 12,5 un üstüne robbie keane de versin okedir hemen bugun gidip anlasalımrobie keane hastasıyım ona göre
![]()
bence fenerbahce anelka artı 5 milyon euro vererek defoeyi alsın...
güzel fikir defoe iyi olurduOriginally Posted by nekop
Kuşandık SARI-LACİYİ | Saracoğlu yokuşlarında | Siyah çoraplılardan doğan bu sevda | Büyüyor omuzlarımızda
Destanlar yazar tarihinde | Yarattığın değerlerinle | Onurumuzsun sen bizim KANARYA | 25 milyon Taraftarın omuz omuza
Zaptettiğimiz stadlara | Adını kazıyacağız | FENERBAHÇE söyleyecek son sözü | Haklıyız Kazanacağız
Efsane 100 yaşında | Taraftarıyla şanıyla | Dünya döndükçe sürecek, kalpleri hep titretecek, dillerden hiç düşmeyecek | FE-NER-BAH-ÇE
Bir gün girsek biz mezara | Gözümüz kalmaz arkada | Evladıma miras bu sevda
Fikir guzel de, Defoe milli takimda oynayabilecek bir futbolcu. Fenerbahce'ye gelmek acaba milli takima secim ihtimalini nasil etkiler. Yani kisacasi acaba Fenerbahce diger takimlarin teklifinden ne kadar daha fazla para odemek zorunda kalir Defoe icin?Originally Posted by nekop
sezonun ortasında chelseanın 30 milyon paund önerdigini ve reddedildigini düsünürsek anelka+15 milyon paund falan ödemesi gerekir ama milli takıma gelince bi sıkıntı yasayacagını sanmıyorum sonucta ingiltere milli takımında oynamak için mesur olmak degil futbol oynamak yetiyor(örn:anelka,alex)
defoe anelkadan daha iyi bir futbolcu degil tothennam da bile yedek soyundugu oluyo
evet yedek soyundugu oluyor ama önünde keane gibi bi yıldız var ama defoe ile anelkayı kıyaslamak yanlıs cünkü defoe kat kat iyi ve bu sezonda yaptıkları ortadaOriginally Posted by kavara
cok kez canlı gözle izledim defoe yu saha icinde katı savunmaya karsı hic bisi yapamıyor. kücük boylu olabilir ama kücük boyunu saviola gibi kullanamıyor ben anelka yı tercih ederim..cheLsea 30 milyon $ önerebilir defoe ye onlar zaten essiene 45 milyon $ ödemis bi takım siz bakmayın onlaraOriginally Posted by nekop
Defoe yi aneLka iLe kıyasLamayın isterseniz ..
Defoe yi eto'o ile kıyaslayınız..
alemde tekiz, hepinize yeteriz..
Ne Eto'o su ya![]()
hahahaaayOriginally Posted by Meziyet
sen benim gibi mi düsünüyon kardeS
eger digerleri gibi düsünüyosan kardes sözünü geri alıyom
![]()
Eto'o ANELKA DeFoe bunLar aynı tip oyuncuLar değiL ayRıca hepside biRbiRinden değeRLi oyuncuLaR:.