1 ile 30 arası toplam 983 sonuç

Konu: CL Şampiyonu Zeytinburnuspor A ve B Takımı 6. Sezon/ Gana Dünya Kupası Macerası

Hybrid View

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Abicim maç kaybetmessen yorum yok sana

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by yunusgs View Post
    Şampiyonlar Liginde başarı gelmeden taraftarın boynunu bükük bırakma Kaan abi
    6 sezon daha burdayız abisi.Kariyer başındaki kontratımız öyle

Quote Originally Posted by mehmetocal View Post
    Hocam Bende Takımı Bıraktın Sanıyodum Daha Bırakmadınmı Abicim Yav Boşver Hocam Emekli Ol Artık Galibiyetler Sarmıyor Yav Zevki Kaçtı Biz Senle Şöyle Bodruma Falan Gidelim Orda Bodrumspor Var Abi Onun Başına Geç Adamları Amatörden Zirveye Taşıyalım Benide Asistan Al Yanına
    Aslında öylesi süper olurdu abisi ama ucunda Avrupa var işte,onu aldıktan sonra düşünebilirim

Quote Originally Posted by King_Theoden View Post
    Kankacım kelimeleri bitirdik yazacak bir şey bulamıyoruz bir kaç maç kaybette değişik yorumlar yapalım
    Kaybetmiyor ki inekler, taraftarda alıştı nasılsa kazanır bunlar diye gelmiyolar Ama ilginçtir hala sahamda 2.30 la falan favori oluyorum

Quote Originally Posted by webcagri View Post
    Gignac'ı al hocam ben kefilim o adama
    Beleşe ya da 6 milyon euroya kadar gelirse alabilirz abisi

Quote Originally Posted by THEFM View Post
    Abicim maç kaybetmessen yorum yok sana
    O zaman Trabzon çeyrek final deplasmanında maçı satayım ki Porto'ya yenilene kadar konuşulacak bi şeyler olsun abisi çünkü ligde en az 10 hafta ya kolay takım ya da deplasmanlarından puanla döndüğümüz takımlarla oynayacağız

Mesaj Yetkileri