Rezalet, kurulan sirkin sol halkası da gerçekleşti, artık kambur olan Ankaraspor'dan bu şekilde kurtulunmuş oldu. Gökçek hiç siyasi karar demesin, ülkeyi yönetenler belli, Gökçek'in eğer başka partiye geçtiyse bilemem, Özgener eğer federasyon başkanı olmasa hükümetin İzmir için Büyükşehir Belediye Başkan adayı olacaktı. Tabloya bakıyorum ve herkes aynı tarafta, nasıl bir siyasi karar çözemiyorum. Dediğim gibi bir sirk kurulmuş ve sırayla gösterileri sunuyorlar. Gökçek'in açıklamaları bu nedenle hiç mi hiç inandıırıcı gelmiyor. Asıl küme düşmesi gereken Ankaragücü olmasına rağmen zaten mağdur durumda olan Ankaraspor düşürülüyor. Rekabeti bozan 5 oyuncuyu bedavaya kadrosuna katan, sanki bir şirket gibi yönetilmeye başlayan Ankaragücü ama karar tam tersi çıktı. federasyon madem ki Gökçek'e karşı neden Ankaragücü'ne verilmiş bir ceza yok.

Ne diyelim burası Türkiye, geçen sene Oftaş'ı lige alırlarken akılları neredeydi? Bu birleşme denmeyen birleşme sezon başı olsa ve yöneticilerin 2 kulüpte birden bağı kalmasa sezon başladığında bir sorun olmazdı ama insanlara göstere göstere bunun yapılması, insanları enayi yerine koymak.

Ankaraspor'un maçlara çıkmasına izin verilmez ve 18. olarak küme düşerler. Ankaraspor oyuncularına da transfer için süre verilir. Galatasaraylı arkadaşları da anlamıyorum, Ediz ve Mehmet Çakır'ın olmadığı bir Ankaraspor ile oynadılar ve maçı kazandılar, bence isyan etmesi gereken Ankaraspr'un tam kadro çıktı maçlarda puan kaybeden diğer takımlar olmalı eğer aldıkları sonuçlar tescil edilirse.

Aslında en iyi isyanı Antalyaspor yaptı, Ankaraspor ile oynadıktan sonra Ankaragücü maçları geldi ve aynı oyuncuların olduğu takımı yendiler.

100. yıl, Vassell transferi derken sezon başında büyük sempati duyduğum ve başarılı olmasını dilediğim Ankaragücü çıkar ilişkileri nedeniyle şu anda çoğu kişiye antipatik geliyor. Bende bu ligden düşerler umarım bu kadar birleşmeye rağmen diyorum.