1 ile 30 arası toplam 143 sonuç

Konu: Ankaraspor Küme Düşürüldü

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Şimdi olayı başka yerlere çekmeyelim, Altay'ın nasıl küme düşürüldüğünü Şike Tahtik Komisyonu kurulup söyledi ama bir yaptırım uygulanmadı. Yine Altay'ın nasıl çıkarılmadığını Rıdvan Dilmen anlatmıştı Altay'ı çalıştırdığı dönemde.

Federasyon'un Altay'a desteği olsa, hele sizin dediğiniz gibi usulsüz yollarden desteği olsa Altay senelerdir Süper Lig şansını son anda kaybeder miydi?

Yukarıda fmsmyrna yazmış, Altay, İzmir kollanıyor lafı en son söylenecek laftır Özgener İzmirli olmasına rağmen.
    "YÜCE ATATÜRK"

sakary Ali Misafir

Quote Originally Posted by Sekopej View Post
    Şimdi olayı başka yerlere çekmeyelim, Altay'ın nasıl küme düşürüldüğünü Şike Tahtik Komisyonu kurulup söyledi ama bir yaptırım uygulanmadı. Yine Altay'ın nasıl çıkarılmadığını Rıdvan Dilmen anlatmıştı Altay'ı çalıştırdığı dönemde.

Federasyon'un Altay'a desteği olsa, hele sizin dediğiniz gibi usulsüz yollarden desteği olsa Altay senelerdir Süper Lig şansını son anda kaybeder miydi?

Yukarıda fmsmyrna yazmış, Altay, İzmir kollanıyor lafı en son söylenecek laftır Özgener İzmirli olmasına rağmen.
    şimdi abicim ben Altay usülsüzlük yaptı maçı K.Erciyese sattı demiyorum.En azından bir soruşturma açılmalıydı öyle kolay mı 9 as oyuncuyu oynatmamak.

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Quote Originally Posted by sakaryaligocmen View Post
    şimdi abicim ben Altay usülsüzlük yaptı maçı K.Erciyese sattı demiyorum.En azından bir soruşturma açılmalıydı öyle kolay mı 9 as oyuncuyu oynatmamak.
    Soruşturma açıldı Altay'ın düştüğü sene de ne oldu? Gençlerbirliği oyuncuları tatile çıkmıştı, İstanbulspor'un gösterdiği son maçtaki performansı ve ligin bitmesine 6 hafta kala ligde sadece 6 galibiyeti olan takımların son 6 maçını da kazanıp ligde kalması. Bunlar da Altay'ın düştüğü sene yaşananlar.

Ama yapıldıysa bir haksızlık mutlaka yerni buluyor, Altay 1 sene önce yaptıysa aynı şekilde 1 sene sonra küme düştü. Soruşturma ise açıldı, evet usulsüzlük olabilir dendi ama ortalık çok karişacağı için sonuna gidilemedi.

Bu ülkede şikeyi ispatlasan da bir şey yapılmaz. BU konular farklı, konudan sapmayalım. Ben sadece Altay ve İzmir takımları kollanmıyor diyorum, hatta burada yaşıyorum ve görüyorum, bu durum bile siyasi malzeme olarak kullanılıyor ve siyaset yasak olduğundan çoğu kişi açıkca bir şeyler yazamıyor burada.

O nedenle konunun özünde kalırsak iyi olacak.
    "YÜCE ATATÜRK"

Mesaj Yetkileri