Zaten Kendileri açıkladılar türkleri kızdıracak bir tribün şovumuz olucak diye. Onlar orda yapar bizde burda yaparız. Onlar orda yener bizde burda yeneriz![]()
Zaten Kendileri açıkladılar türkleri kızdıracak bir tribün şovumuz olucak diye. Onlar orda yapar bizde burda yaparız. Onlar orda yener bizde burda yeneriz![]()
ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !
Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved
Grupta oynayacağımız en zor maç.Deplasmanda 1 puan dahi alsak bizim için kardır.Zira maçın berabere biteceğini düşünüyorum.Ama umarım yanılırım ve kazanırız.
Gelirken ne getirilir ki giderken ne götürülür?
Maçın İtalyan Hakemi gecen hafta Genoa Napoli maçında facia bir maç yönetmiş. Az önce izledim özeti tvde, Napoliyi doğramış resmen. Formsuz bir hakem ve umarım aleyhimize hata yapmaz...
Bu arada Pana sahasında eskisi kadar taraftar baskısı oluşturamıyor. Bunun nedenide olimpiyat stadında oynuyorlar. Koşu pisti olduğu için tribünler sahaya bir hayli uzak. 70bin kişilik stad. Eski stadları ne oldu bilmiyorum ama oradaki atmosfer daha boğucu oluyordu.
Allah utandırmasın.
Rakipten çok daha güçlüyüz hem kadro hem tecrübe olarak. Umarım GS ligde yakaladığı formla avrupada da bizi en iyi şekilde temsil eder. En rahat kazanacak takımımız GS diye düşünüyorum.
Gs nin çok iyi bir kadrosu var bu atmosferleri iyi bilir ben Yunanlıları baya bi kızdıracağımızı düşünüyorum.Onların ateşini alır geliriz
Berabere biteceği kanısındayım. Fazla gol olmaz.
Panathinaikos – Galatasaray
UEFA Avrupa Ligi F Grubu 1.Maçı
Yazıma önce Yunan temsilcisiyle başlayayım. Panathinaikos UEFA Avrupa Ligi F Grubu’nun bence Galatasaray’dan sonraki en zor deplasmanı… Ondandır ki bu maçta çok daha dikkatli olmamız gerekiyor. Cisse cezalı olacak bu maçta ama bence bizim için bir şey fark etmeyecektir. Cisse artık ne eski formunda ne de maçı çevirebilecek kapasitede… Çok daha iyi olduğu günleri vardı ama geride kaldı.
Rakip takımımızın 2 adet kaleci tercihi olabilir. Birincisi Tzorvas ve bir diğeri Galinovic. Bence ikisi de kaliteli sayılabilecek isimler değiller. O yüzden burada işimiz zor gözükmüyor. Ama ekstra motive olup çıkarlarsa bilemeyeceğim.
Panathinaikos’un defansına da değinecek olursak sağ bekleri çok özellikli bir adam değil ancak bir Sabri kadar oynar diye düşünüyorum. Tabi sağ bekleri Vyntra, Sabri kadar hırslı olabilir mi orası muamma. Sol bekleri ise sağ beklerine nazaran daha tehlikeli sayabileceğimiz bir adam. Ancak çok hızlı olmamaları Keita gibi birisi için büyük avantaj. Stoperlerine bakacak olursak hiç biri bir Servet kadar iyi değil. Çoğunun yavaş olması bizim için bir avantaj.
Orta sahaları bence gayet iyi ki en iyi rakibimizin en iyi bölgesi orta sahası… Gilberto Silva bu maçtaki en büyük kozları ve bence gerçekten tehlike yaratabilecek bir isim. Ancak bizim orta sahamızda en az onların ki kadar iyi.
Forvet hatlarında ise Cisse’nin olmayışı kötü tabi ki neticede en iyi golcüleri Cisse. Ama dediğim gibi artık o da miladını doldurmuş durumda. Ben bizim için tehlikeli olabilecek isim olarak Salpingidis’i görüyorum.
Bir de Yunan temsilcisiyle ilgili es geçmememiz gereken bir şey var. Taraftarları çok ateşli… Bundan dolayı +1 avantajları olacaktır ancak bizim takımımızda kadro bakımından daha üstün ki bundan dolayı bu maçı grubun en çekişmeli maçı olarak görüyorum.
Şimdi tabi ki Galatasarayımıza değineceğim. Objektif baksakta bakmasakta Galatasaray grubun en güçlü ekibi. Bunu herkeste kabul ediyor zaten. Bu maçtan alabileceğimiz bir galibiyet bizi 1.sırada üst tura taşıyacaktır diye düşünüyorum çünkü öyle bir ekip olduk ki evimizde maç vermeyiz. Şimdi Yunan temsilcisine yaptığım gibi mevki mevki inceleyeyim Galatasarayımızı.
Kalede tabi ki tek bir tercihimiz olacak o da Leo Franco. Ki Leo bence kendini tam anlamıyla ispatlayamadı. Onun için bu maç çok önemli.
Defans hattımızda bence bu maçta sağ bekte Sabriye görev verilmeli. Hem ekstra motive oluşu hem de tecrübesiyle Uğur’dan daha iyi bir tercih olacaktır. Gönül isterdi ki Uğur oynasın ancak maç eksiği olduğu aşikâr. Sol bekte tek tercih yine Hakan Balta olacak. Eğer yorulursa Caner en iyi biçimde üstlenecektir onun rolünü. Stoper mevkiinde ise vazgeçilmez isim Servet bulunacak. İkinci stoperimiz ise bence Emre Aşık olmalı çünkü Emre Güngör henüz istediğimiz kapasiteye ulaşamadı, ne zaman ulaşacağı da muamma.
Orta sahamız ise Yunan temsilcisinden çok daha güçlü. Ki ben Yunan temsilcisinin en güçlü yerinin orta sahası olduğunu düşünüyorum. Bu mevkide oynayacak adamlarımızda belli bence. Mehmet Topal ve Mustafa Sarp… Ben Mustafa’ya Mehmet’ten daha çok güveniyorum çünkü kendini çok kısa bir sürede kanıtladı ve ilk 11 oyuncusu oldu. Burada bir sıkıntı yaşamayız, en kötü Barış Özbek oyuna dâhil olur.
Hücum hattımız ise herkesin bildiği gibi çok çok kuvvetli. Keita sağ açığın vazgeçilmez ismi oldu zaten. Rakip takımın sol beklerinin çok hızlı olmaması onun işini kolaylaştırır. Çünkü Keita gerçekten çok hızlı. Ben sol açıkta Arda’nın oynamasından yanayım bu maçta. Çünkü Elano mutlaka sahada olmalı. Arda’nın üstlendiği maestro görevini Elano’da üstlenirse gayet başarılı olur. Yalnız bir süre sonra Elano’nun yerini Kewell’a bırakması çok mantıklı olacaktır çünkü Kewell skoru her an değiştirebilecek bir oyuncu. Eğer Elano çıkarda yerine Kewell girerse Arda yine maestro görevini üstlenecektir. Yani orada hiçbir sıkıntımız yok bol bol alternatifimiz var. Bir de tabi santrafor mevkiindeki oyuncu var. Bence bu her zaman olduğu gibi Baros olmalı. Hele Beşiktaş maçında attığı 2 golden sonra keyfi iyice yerine gelmiştir. Tabi bir de ondan önce San Marino’ya attığı 4 gol keyfini katlamıştır mutlaka.
Bir de son olarak bir şeye daha değinmek istiyorum. Geçen sene Galatasaray-Olimpiyakos maçında hiçbir problem yaşanmamıştı. Tabi ki maç dostluk havası içinde geçmemişti ama büyük olaylarda olmamıştı. Ben bu maçta da Yunan tarafının bizi kızdıracak bir şey yapmayacağı görüşündeyim. Yani umarım öyle olur. Tabi burada Galatasaray aleyhine söylenecek şeyleri dışarıda tutuyorum çünkü bu tarz şeyler her maçta oluyor. Neyse dediğim gibi umarım böyle olaylar olmaz çünkü iki tarafında taraftarları patlamaya hazırlar.
Panathinaikos-Galatasaray maçının dostluk havası içerisinde geçmesi dileğiyle…
Rakip gol atacak gibi duruyor ama yine biz yediğimizden fazla atarız sonuç, 2-1 olur.
Öylesine işe Aygün. Sabri abi diyeceğim bundan sonra.![]()
Panathinaikos fitili ateşledi!
UEFA Avrupa Ligi'nde Perşembe akşamı Atina'da Galatasaray'ı ağırlayacak olan Panathinaikos'un Hollandalı teknik direktörü Henk Ten Cate maçı futbol sahası dışına taşıdı! Barcelona'da Frank Rijkaard'ın yardımcılığını yapan ve G.Saray'ın hocası gibi Surinam asıllı olan Ten Cate, Pazar akşamı deplasmanda 1-0 kazandıkları Panthrakikos maçının ardından basın toplantısında fitili ateşledi.
Rijkaard ile karşı karşıya gelmesinden daha önemli olanın Yunanistan-Türkiye rekabeti olduğunu ifade eden tecrübeli teknik adam şöyle konuştu: "Bu maç, benimle Rijkaard'ın maçı değil. Yunanlılar'ın, Türkler'le mücadelesi olacak. Futbolcularım bu maçın önemini biliyor. Onları motive etmeme gerek yok. Ben de Panathinaikos'un kazanması için elimden geleni yapacağım."
PANATHİNAİKOS YASTA!
Şampiyonlar Ligi play-off turunda kendi sahasında Atletico Madrid'e 3-2 kaybettiği maçın ardından taraftarların protesto ettiği Hollandalı teknik adam, Perşembe akşamı 71 bin kişilik Atina Olimpiyat Stadı'nın dolması için "Yunanistan-Türkiye" rekabetini gündeme getirirken, ligde 3 maçta 3 galibiyet alan ve kalesinde gol görmeden rakip fileleri 5 kez havalandıran takımının Galatasaray karşısında topa daha çok sahip olarak galip geleceğini iddia etti.
Bu arada Ten Cate'nin motive etmeye çalıştığı Panathinaikos taraftarı yasta... Panthrakikos deplasmanından dönen Atina kulübünün taraftarlarını taşıyan otobüsün kaygan yolda hakimiyetini kaybetmesi sonrasında iki kişinin hayatını kaybettiği, ikisinin ise ağır yaralandığı öğrenildi.
15.09.2009Kaynak : Sabah
Bir şey dememiş ki adam. Ayrıca haklıda yani, bizler de öyle yorumlar yapıyoruz. Bakın mesela Alican " Denize dökeriz" demiş.
Habere böyle bir başlık koyulması yanlış bence.
bende ilk okuyunca büyük birşey sandım ama taraftarları ateşlemek için söylenmiş bir söz olduğu belli. Maçı kazanmak için herşeyi yapacak teknik direktör çünkü zor bir maç.
Hangi maç, hangi kanalda!
Panathinaikos ile G.Saray arasında oynanacak olan UEFA Avrupa Ligi grup karşılaşması 17 Eylül Perşembe akşamı saat 20.00’den itibaren CNN Türk tarafından naklen yayınlanacak.
15.09.2009
Kaynak : Sporx.com
Sabah'ın haberi. Kaale bile almam bir şey bulup üzerine koyarlar hep. Zaten doğru düzgün yazan her konuda bir tarafın esiri olmayan ne kadar gazete kaldı ki. Adam normal bi sey soylesin ,hemen arayıp bulmaya calışssınlar ortamı nasıl gereriz diye. Ondan sonrada bu takımlar sahamıza gelir daha maça gelmeden olaylar olur neden boyle oldu bilemeyiz derler.
Aynen Kaan abi,duygularıma tercüman oldun.![]()
Kaynak: http://www.galatasaray.org/futbol/av...haber/4794.phpMaça Doğru: Panathinaikos – Galatasaray
Galatasaray, UEFA Avrupa Ligi F Grubu ilk maçında Yunanistan’ın Panathinaikos takımı ile OACA Spirus Louis Stadı’nda karşılaşacak. Maç öncesi iki takım hakkında son bilgiler, hava durumu, istatistikler...
Stadyum: OACA Spirus Louis
Tarih: 17 Eylül 2009 Perşembe / 20:00
Hakemler: Paolo Tagliavento, Luca Maggiani Elenito Di Liberatore 4. Hakem: Antonio Damato
Hava Durumu: Atina’da hava bulutlu ve maç günü kısa aralıklarla yağış bekleniyor. En yüksek sıcaklık 24, en düşü sıcaklık ise 19 derece olacak. TV: DSmart (HD TV) / TNT
İnternet: www.galatasaray.org
Burda TNT diyor...
Screw you guys, I'm goin' home
Servet çetin grip sebebiyle yok ntv spor ile hürriyette gördüm emre güngör emre aşık oynıyacak stoperde
TNT mi ? Yanlışlık olmasın.
Karasal yayın hakkını TNT'ye devretmişti zaten Cnn Türk. İkisi de Doğan'ın kanalı. Digitürk'te TNT olmadığı için, uyduya da şifre girerlerse ya karasal yayından ya da D Smart uyumlu uydu alıcısından izlenmesini sağlayacaklar.
"YÜCE ATATÜRK"
Servet'in yokluğu kötü olacak Emre ise dikkatli oynamak zorunda. Böyle maçlarda sürekli kart görerek takımı zor durumda bırakıyor. Geriye yaslanmadan Galatasaray gibi oynarsak belki acayip gelecek ama fark olur.
Dengeli başlar veya gol atıp üstüne yatmaya kalkarsak Beşiktaş maçı gibi olur ve rakip mutlaka gol ve goller bulur.
Her bölgeye transfer yaptık bir şu stoper sorununu çözemedik ya.![]()
Gelirken ne getirilir ki giderken ne götürülür?
Emreler oynayabilir, Alpaslan kadroya alınmış Caner solda başlayıp, Hakan stopere geçebilir.
-------------------------Leo Franco-------------------------
----Sabri----------Emre Aşık---------Hakan Balta-------Caner-------
-------------------Mustafa Sarp-----Ayhan(M.Topal)--------------------
----Keita------------------------Elano--------------------------Arda-----
----------------------------------Baros--------------------------------
Ayhanın durumunu bilmiyorum oynıcak mı oynamıcak mı ama Mustafa Sarp ve Mehmet Topal aynı tip oyuncular 2si yanyana oynayamaz...
--------------------leo----------------
sabri----emre-------emre----balta
------------------m.sarp-------------
----------topal----------elano------
keita---------------------------kewell
-------------------baros--------------
böyle başlarız gibime geliyor..
----------------------Leo Franco------------------------
Sabri----------E. Güngör----E. Aşık--------H. Balta
--------------Mustafa Sarp---Mehmet Topal-------
Keita-----------------Elano----------------------Kewell
----------------------Baros-------------------------------
Sarp Topal ikilisinden biri yerine Barış da oynatılabilir. Ya da Elano Kewell ikilisinden biri yerine de Arda oynatılabilir. Ama ben Arda'nın dinlendirilmesinden yanayım açıkçası...
Kalede her zamanki gibi vazgeçilmez gözüken, Leo Franco olacak gibi gözüküyor.
Defansta ise, yükselen formuyla Sabri sağ bekte olacak gibi gözüküyor. Sol bek ise, Hakan Balta ve Caner arasında büyük bir savaşa sebep olacak gibi. Stoper işi biraz karışık... Cam adam Gökhan Zan, sakat. Dün gece, Servet'in grip olduğunu ve maça yetişip yetişmemesinin belli olmadığı söylendi. Eğer Servet'te olmazsa Emre'ler oynar ama Servet'in olması bizim için bir sigorta gibi bir şey.
Savaşan bir orta saha bizim için çok yararlı olur diye düşünüyorum. Barış Özbek ve Mehmet Topal bizim için hayırlıdır. Orta sahanın ofansif tarafında Elano'ya güvenim tam.
Sol kanatta Arda'yı tekrar izlemek güzel olur diyorum. Sağ kanatta ise, Keita -tabii ki. Zaten Galatasaray'da bu sezonun başından beri alışagelmiş bir şey, Elano-Keita-Arda üçlüsünün yer değiştirmesi maçta da bu değişikliklerden olacağı kesin.
Forvette, Milan Baros bana göre vazgeçilmez gibi.
---------------------Leo Franco---------------------
---Sabri--Servet(Emre G.)--Emre A.----------Hakan(Caner)
-------------Mehmet Topal--Barış Özbek-------------
---Keita----------------Elano----------------Arda---
------------------------Baros------------------------
Arda'nın ilk yarı forma giyip ikinci yarına yerine dinç bir Kewell'ın girmesinden yanayım. Böylece Kewell yorgun defansı daha kolay haklar. Ayrıca ikinci yarı orta sahada hangisi(M.Topal, Barış) daha kötü performans sergilerse yerine, M.Sarp girmeli. Defansta ise, gol ararken veya rahatlamışken Caner'in girebileceğini düşünüyorum. Forma savaşında Hakan Balta bu maçta bir adım önde gibi geliyor bana.