Kamil i sat hocam, paloshi ye yetmez o teklifler birde borges 7-8 ederse onuda yolla gitsin
![]()
Kamil i sat hocam, paloshi ye yetmez o teklifler birde borges 7-8 ederse onuda yolla gitsin
![]()
Football is simple,but Football Manager is not
Kamil'i Riquelme ile takasta kullanıcamPaloschi için 15.5 milyona çıktı Milan. Borges içinde son gelen teklif 7.25 milyon.
Borges in normal değeri 3.7m , Paloschi 3.9m
Bide Bozaglo var değeri 6.75m oldu, ona da her an teklifler gelebilir.
Şimdi; Paloschi'nin favori klübü Milan. 15.5 milyonluk teklifle geldiler ve daha da fazla artacağını sanmıyorum. Paloschi'ye yeni sözleşme önerdim, görüşmeye açıktı ve imzalamak üzere.
Borges için teklif edilen rakam gayet iyi, orta alanda yerini doldurabileceğim bir oyuncu. Ama oda çok iyi bir gelişim gösterdi ve performansı da iyi.
Açıkçası kararsızım, kadroyu bozmak istemiyorum.
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Yok yau benimkiler oynamaya başladılar. 7.sıraya kadar çıktık bakBenim kadro uyumu sorunum vardı aştık çok şükür
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Şuan dediğim gibi Paloschi 15.5 + Borges 7.5 desen 23 milyon yapıyor. Alan Baro'yu da listeye koydum Shakhtar'a 2.4 milyona satacam etti 25 milyon.
Riquelme'yi alırsak 16 milyonu ona gidiyor.
Borges'i satmazsam mutsuz olmaz ama Paloschi için Milan'ın teklifi reddedersem kesin sorun çıkacak.
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Saint-Etienne deki Gigliotti nasıl arkadaşlar? Sezon sonu sözleşmesi bitiyor, almaya değer mi sizce?
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Paloschi için 18.5 milyonda Liverpool'dan geldi şimdi
Last edited by Walter Sakana : 18.Eylül.2009 at 15:07 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
NOBLESSE OBLIGE!17.06.2014
Premier Lig
20.HAFTA
Çanakkale geçilmez taktiğiyle gelen altın değerinde 1 puan
21.HAFTA
Koca Liverpool'a sahayı dar ettik, hakettiğimiz 3 puanı aldık
Wallace dört dörtlüktü. Bozaglo orkestra şefi gibiydi.
Galibiyetin sevinci kursağımızda kaldı. Heskey 5 ay yok !
Puan Durumu - Liverpool'dan 7.liği geri aldık
Premier Lig - Transfer Gündemi
14.01.2009 itibariyle önemli transfer haberleri
- Aston Villa : James Milner'ı Tottenham'a (15.25m), Nigel Reo-Coker (22.5m) ve Curtis Davies'i (17.25m) ise Liverpool'a kaptırdılar. Buna karşılık Manchester City'den Gelson Fernandes'i (18.5m) transfer ettiler.
- Chelsea : Gözden çıkarılan Florent Malouda'yı 5.75m euroya Udinese'ye sattılar.
- Bolton : Jlloyd Samuel'i 2.9m euroya Reading'e satıp, Middlesbrough'dan Justin Hoyte'u 6m euroya aldılar.
- Liverpool : Kötü bir sezon geçiren Liverpool transfer atağına geçti ve Aston Villa'nın 2 yıldızı Reo-Coker ile Davies'i yaklaşık 40m euroya kadrosuna kattı.
- Manchester United : Dimitar Berbatov'u 43.5 milyon euoya Roma'ya sattılar.
- Sunderland : Lazio'dan "wonderkid" Alessandro Tuia'yı 3.6m euroya transfer ettiler.
- Tottenham : Aston Villa'dan James Milner'ı 15.25m euroya transfer ettiler.
Premier Lig
22.HAFTA
Belalımız Bolton'a gene yenildik. Çok ters geliyorlar bize.
Bolton'a karşı 4 maçta 4 mağlubiyet oldu
Heskey'in sezonu kapatmasının şoku geçmeden üzücü bir haber daha
Yoğun maç temposu sakatlıkların en büyük nedeni
Yönetimden finansal bağlantı talebimiz olumlu sonuç verdi. Yönetim yaptığı araştırmalar sonucu Amerikan 2.liginde mücadele eden 2 aday buldu.
Klüp değeri daha yüksek olduğu için tercih ettiğimiz Rochester ile anlaşma imzaladık.
Yönetimden bu kezde altyapı tesislerinin iyileştirilmesini istedik. Cevap; olumlu.
Paloschi paylaşılamıyor
İtalyan yıldızımız için 5.25 milyon eurodan başlayan ve 22.5 milyona kadar çıkan teklifler sonrası korktuğumuz başımıza geldi ve başkan inisiyatif kullanarak Milan'ın 27 milyonluk teklifini kabul etti.