Nerelerdesin Turgaycığım Yav Bizim Lig Bitmez Herhalde![]()
Nerelerdesin Turgaycığım Yav Bizim Lig Bitmez Herhalde![]()
En Tehlikeli İnsan Az Anlayıp Çok İnanandır. "A.Çehov"
Serie A 1. Hafta
Yeni Transferlerimizin Ön Plana Cıktıgı Macta Sov Yaptık Ve
Sezona Güzel Bir Start Yaptık.![]()
serie a 2. Hafta
iyi Oynayan Bizdik Ve Galibiyeti Haketmiştik.
Mutluyuz
Uefa Kupası Ön Eleme 1. Maç
Grashoppers Sans Galibiyetinden Başka Bişiy almadı
Serie A 3. Hafta
oLmadı
Üzerimizde Kara BuLutlar Dolasmaya Başladı
Bazen yürekli kayıplar; Korkak zaferlerden daha önemlidir. [Fatih Terim]
İTALYA SÜPER KUPA FİNALİ
Lig Şampiyonu İnter İle Karşılaştığımız Maçta Değişik ve Yanlış Oyun Anlayışı Yüzünden Oynayamadığımız Maçta Çok Kötü Bir Şekilde Mağlup Olup Kupayı Milano Temsilcisine KaybettikSert Oyunumuzu Organize Oyunumuza Çeviremedik Üzgünüz
Bu Maç Bize Kapak Olsun
SERİA A 1.HAFTA
Sezonun Açılış Maçında Taraftarlarımıza 3 Puan Hediye Ederek Başlıyoruz İyi Oynadığımız Maçta Penaltı ve Duran Toplar Dışında Önemli Pozisyon Vermedik. İnter Maçında da Bu Anlayışla Oynasaydık Herşey Farklı Olabilirdi
Transferin Son Gününde Takımımıza Kattığımız Alternatif Bulgar Defans Oyuncusu ile Bir Nebze Olsun Rahatladık
Sezon İçin Genel Oyuncu Hareketlerimiz
SERİA A 2.HAFTA
Yenilgiyi Hiç Hak Etmediğimiz Maçta Deplasmandan Eli Boş Dönüyoruz
ŞAMPİYONLAR LİGİ A GRUBU 1.MAÇ
Chelsea Karşısında Çok Üstün Oynadığımız Maçta Şanssız Şekilde Yenilerek Gruplara BaşlıyoruzMaç Boyunca Biz Oynadık Ama Puanı Chelsea Aldı Adaletmi Bu Şimdi
ŞAMPİYONLAR LİGİ GRUBUMUZ
İstesek Bu Kadar Kolay Bir Grup Olamazdı
SERİA A 3.HAFTA
Ligin İlk Derbi Maçında Sahamızda Karşılaştığımız Juve Karşısında Birazda Şansımız Olsaydı Galip Gelmek İçten Bile Değildi![]()
GERİDE KALAN VE YAKIN ZAMANDA OYNAYACAĞIMIZ MAÇLAR
Beklenen Heyecan AC Milan-Roma Maçına Çok Az Kaldı
3 HAFTA SONUNDA OLUŞAN DURUM
Bu kariyer devam etmez![]()
Flaşh Gelişme
Dün Gece 20:45 te
Milan Başkanı Galliani Tarafından Türk TekNik adam Turğay Yetkin'i Takımın Başına Getirdikleri Resmi Site Aracılıgı İle Taraftara Duyruldu
Taraftarlar Saskınlıktan Kücük Dillerini Önce Yutup sonra Tükürdükten Sonra KArarı Protesto Etti..
Aynı Saatin Akabinde
Roma Yönetimi Bir Bildiri iLe
Türk Menejer Mehmet ÖcaL İle Anlaştıklarını
Artık Çizmede Güzel Bir Atışma oLacagını
Resmi bir Yazı İle Basına Duyurdu
mehmetocal & Prince2005
Kariyer Hakkında Dip Not :
Arkadaşlar bilindigi üzere uzun süreli kariyerler oynayan 2 üye olaraktan uzun soluklu bir ortak kariyer yapacaz
sizlerin destegi bizim icin önemli fakat en azından takip ettiginizi belirtirseniz daha farklı seyler yapabiliriz.
Başarılar dilerim.
Oğuz Kağan
TROLLING MAKES PERFECT
Başarılar Abilerim İnş Bu Uzun Soluklu Olurİyi Olan Kümeye
![]()
basarılar dilerim favorim inter![]()
uzun sürer inşallah.
ikinizede başarılardesteklediğim adam kendini biliyo
![]()
Başarılar dilerim.
Milanla oynamışlığım var.İlk sezon bütün yaşlıları gönderdim iyi miktarlara.Pirlo olsun Gattuso olsun Ronaldinho olsun Nesta olsun..Daha kimler var bilmiyorum ama bütün takımı gönderdim en baştan takım kurdum.Bence sende öyle yap Mehmet abi.
Onların yerine Joao Moutinho'yu öneririm.2.sezon takım kaptanlığına kadar yükseldi.Forvet hattına Tevezi alabilirsen süper olur.Ben ManU'dan taksitle falan filan 20MN€ 'ya alabilmiştim.Pato - Tevez ikilisi takımı uçuruyordu arkadan da Kaka..
Orta Sahada Flamini ilk senenin yıldızlarından oldu bende.2.sezon başında 30MN€ ya yeniden Arsenale sattım.Orta sahada bir diğer isim ise Carrick olabilir.Yine taksitle falan filan alabilirsin uygun fiyata.
İkinizide başarılar dilerim.
Roma uzaktan vursun yeter zaten![]()
Mehmetcim sende Juventus'u alsaydın keşke.Takımların yaş ortalamasından dolayı veteran turnuvası olurdu![]()
![]()
Ben Romalıyım Roma'yı yakmam![]()
![]()
Turğaycım sanada başarılar abisi.İlk 60'da golleri attın attın,bunlar son 30 dakikada çimde yatarlar![]()
![]()
![]()
Her ikinizide başarılar dilerim.Favorim Mehmet abim.
Gelirken ne getirilir ki giderken ne götürülür?
ilk olarak lafım turgay abiye : abi hani benide çağırıcaktın
sonra mehmet abiye: birde bana diyordun abi haber vermiyon diye
2 nizde kümeye![]()
Alayına isyan ölümüne Juve![]()
Teşekkürler Umarım Güzel Bir Kariyer Olur Şampiyon Olan Ben Alayım Tabi
Bu Gazla Şampiyon Olmazsam Ahanda Yazıyorum Buraya
Juventus Yada Fio Deseydin Ezeli Düşmanım İnter Kaybettin Hocam
Turgaycığımın İstikrarını Düşünürsek Bayağı Bir Gideceğiz Herhalde TSİ de En Uzun Süren Ortak Oyun OlacakSaolasın Kardeşim
Kim Acaba Kim Acaba
Aliciğim Hangi Takım Olduğumu Karıştırdım YavBen Roma Sanıyordum Kendimi
Saolasın Abicim Aramızda Kalsın Romaya AşığımTottide Olunca Başka Takımlara Bakmam Hiç İtalyada
Yalnız Bizim Başkan Pintimidir Nedir 15MTL Bütçe Verdi Yav Bu Paraya Takım Kurulmaz Hocam Turgayın Bütçesi 30M Ekstra Bütçe Verdi Birde 50'ye YaklaştıKeşfedilmemiş Gençlere Hücum Edecez Artık Bir Patoda Kakada Ben Bulmam Lazım
![]()
Saolasın OrtimDesteğin Her Zaman Lazım Takıma Motivasyon Vermen Lazım
Turgayla Zaten Uzun Zamandır Düşünüyorduk İsmailciğim Bir Anda Gelişmedi Yani Herşey![]()
Verdiğin Gaz Hoşuma GittiBu Gazla Şampiyonluğa Oynarım Artık
İyiki Sen İnter Demedin KardeşimRoma Tutkusu Başkadır Ama Yaşa Derim
![]()
Arkadaşlar Yorumlarınız İçin Ellerinize Sağlık HerkeseKariyer Turgay Hocamın ve Benim Salametim Açısından Gece Devam Edeceğiz Hep Haftaiçi Boyunca Haftasonları Gündüzde Oynayacağız Çok İstikrarlı Olacağına İnancımız Tam
Tekrar Bize Destek Verdiğiniz İçin Çok Teşekkür Ederiz Önce Taraftar Çünkü Taraftar Herşeydir
![]()
Diğer kariyerlere ne olacak![]()
takımlar karışmış olsun turgay abi içinde geçerlidir![]()
Gece Oynadım Canım Ama Ekleyemedim İşte Olunca Aksıyor Şimdi Onu EkliyorumHerşey Yolunda Gidiyor O Oyunda İlk Yarıyı Nağmağlup Kapatmışken ve de Süper Ligin Havasını Yaşamadan Kapatmam O Kariyeri
![]()
O kariyeri ben çok sevdim kapatırsan karışmam valla![]()
Mehmet abi İtalya-Türkiye arasında mekik dokur 2 kariyeri de devam ettirir![]()
Gelirken ne getirilir ki giderken ne götürülür?
Hemşerim Mehmet abi ye başarılar, Turğay a da başarılar. İyi olan kazansın. Bekliyoruz gelişmeleri![]()
Başarılar diliyorum her ikinizede...
Nush İle Uslanmayanı Etmeli TekdirTekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir
İkinizede Başarılar AbilerFavorim AC Milan
off be ortak kariyere bakbaşarılar abiler 2nizede
crane1994 İkinizede Başarılar AbilerFavorim AC Milan
Alicanfmfan Başarılar diliyorum her ikinizede...THEFM Hemşerim Mehmet abi ye başarılar, Turğay a da başarılar. İyi olan kazansın. Bekliyoruz gelişmeleri
Destek icin tskler arkadaslarsakaryaligocmen takımlar karışmış olsun turgay abi içinde geçerlidir![]()
Cok Beklersin Cagrıwebcagri Alayına isyan ölümüne Juve![]()
aşk olsun ismail yakıstıramadımHaygary ilk olarak lafım turgay abiye : abi hani benide çağırıcaktın
sonra mehmet abiye: birde bana diyordun abi haber vermiyon diye
2 nizde kümeye![]()
![]()
SaoL abiBaba Hamdi Mehmetcim sende Juventus'u alsaydın keşke.Takımların yaş ortalamasından dolayı veteran turnuvası olurdu![]()
![]()
Ben Romalıyım Roma'yı yakmam![]()
![]()
Turğaycım sanada başarılar abisi.İlk 60'da golleri attın attın,bunlar son 30 dakikada çimde yatarlar![]()
![]()
![]()
Mac 90 Dakika Ve Baya Saglam Kadro Kurduk
Bakalım Sezon Sonunu BekLiyoruz
KArdesim Kanatsız Oynayacazsakaryaligocmen Başarılar dilerim.
Milanla oynamışlığım var.İlk sezon bütün yaşlıları gönderdim iyi miktarlara.Pirlo olsun Gattuso olsun Ronaldinho olsun Nesta olsun..Daha kimler var bilmiyorum ama bütün takımı gönderdim en baştan takım kurdum.Bence sende öyle yap Mehmet abi.
Onların yerine Joao Moutinho'yu öneririm.2.sezon takım kaptanlığına kadar yükseldi.Forvet hattına Tevezi alabilirsen süper olur.Ben ManU'dan taksitle falan filan 20MN€ 'ya alabilmiştim.Pato - Tevez ikilisi takımı uçuruyordu arkadan da Kaka..
Orta Sahada Flamini ilk senenin yıldızlarından oldu bende.2.sezon başında 30MN€ ya yeniden Arsenale sattım.Orta sahada bir diğer isim ise Carrick olabilir.Yine taksitle falan filan alabilirsin uygun fiyata.
İkinizide başarılar dilerim.
Roma uzaktan vursun yeter zaten![]()
Kaka Pirlo Gattuso Duruma Göre Flamini Dönüşümü Yapacam
Uyumu Bozmaya Gerek Yok Simdilik
Biliyorum kardesim SaoLAsınahmetokur29 ikinizede başarılardesteklediğim adam kendini biliyo
![]()
Rais uzun sürer inşallah.SaoLun ArkadaŞLarsteal basarılar dilerim favorim inter![]()
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
SaoL kardesim.![]()
Last edited by MoNToLiVo_ : 18.Eylül.2009 at 06:21 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
kardesim ss'ler ne zaman geliyo![]()
Oyuna Girebilirsek Hemen Geliyo![]()