tşşkrler harika taktik favori taktiğim oldu![]()
tşşkrler harika taktik favori taktiğim oldu![]()
Yeni linkler bi önceki sayfalarda var bakmaya erindiğiniz için bende buraya tekrardan yazmıyorum![]()
sürekli invalid download link diyo ne yapmalıyım
v2 nin açıklamasında 3 taktik var demişsiniz ama sonraki linklerde sadece v2 var.Zaman geçirme taktiği filan onlara gerek yok sanırım ?
Vay çok iyi olmus taktik ( gerçi benim takımda çok iyi ama neyse ) Udinese ile oynuyorum.Çok iyi sonuçlar var yenmesem bile üstün oynuyorum. Inter'i italya kupasında az önce 3-1 yendim finalde teşekkürler.
Last edited by Dogpro : 25.Ağustos.2009 at 19:22
Ya şu ML ve MR 'yi AMR ve AML ileri ok çıkarsak problem olurmu? Çünkü Messi'yi transfer ettim. Robben Solda Messi sağda oynamısını istiyorum.
Bu arada kadroyuda yazayım. Sezonun son maçında denedim. Şimdi hazırlık maçlarını deniyorum.
GK: Akinfeev
DL: Santos
DR: Zapata ( Sattım )
DC: Fazio
DC: Mexes(Sakho)
MC: Veloso(Gokhan Inler)
MC: Toulalan
AMR: Messi
AML: Robben
FC: Marquihos ( Alexis Sanchez)
FC: Vagner Love ( Satmayı düşünüyorum)
Last edited by Dogpro : 25.Ağustos.2009 at 19:37
linkte sorun var.
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
matrakan v2 linkinde sayfa 12Invalid download link.
Last edited by meinschatz : 27.Ağustos.2009 at 20:47 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
''Invalid download link'' hala sorun var
Yeni link mevcut diğer sayfalarda sanırım 3 kere yazsam bile kimse bakmicak.
''Taktiğin içinde 3 taktik vardır ;
_Matrakan Taktik v2 (Tüm maçlar için)
-Zaman geçirme ( Son 20 dakika için)
-Gol arama (Son 30 dakika için)''
Bozulan linkte 3 taktik olduğunu söylemişiniz ama bu yen indirdiği linkte 1 taktik var?
Öteki taktikleri beğenen ve kullanan olmadığı için kaldırdım.
Hocam benim için upload edermisiniz lütfen
Gol arama taktiğin güzel ama zaman geçirmeyi beğenmedim.![]()
Sağolasın, çok iyi olmuş...
Şöyle bir kadroya nasıl bir diziliş önerirsiniz?
![]()
Her taktikte 6 pasın içine attırıyorum bende %80 gol
taktii bayadır kullanıorm. Çok başarılı küçük takım büyük takım her şeye uyuyor. Şuan manchester cityde uyguluyorum kadrom şöyle
gk: Shay Given yada Joe Hart
dr: micah richards
dl:wayne bridge
dc: lugano dunne kompany onuocha dan 2si
mr: taddei yada shaun wright phillips
ml: zhirkov bazende robinho
mc: palomba elano bazen ireland
fc: vagner love robinho bazende bellamy
defansm biraz zayıf olmasına rağmen çok zor yeniliyorum ve rahat gol atıyorum ancak aklıma takılan bir şey orta sahalar çok gol atmasına rağmen wagner love robinho bellamy gibi üst düzey forvetler 5golü geçemediler 17maç sonunda. Diğer oynadığım kariyerlerdede bu taktikte aynı şey oluyodu nedeni acaba ne?
Hocam diğer taktikleri upload edecekmisin?
Banada önerebilirmisin crespo009 kardes![]()
Kadro:
GK: Volkan
DR: Srna
DL: Andre Dos Santos
DC: Lugano
DC: Bilica
MR: Arda ()
ML: Buonanette
MC: Veloso
MC: Moutinho
FC: Güiza
FC: Marquinhos
Taktiği denedim gereçekten çok güzel hazırlanmıs oyunun tamamiyle hakimi oluyorsunuz.Tabi herkesin kadrosu aynı olmayacagı için bende taktikte bir kaç değişiklik yapdım temel mantalite aynı fakat kanat oyuncularının yaratıcılıklarını biraz arttırdım çok daha fazla verim sol acıkda buonanotte sezon ortalaması 7.52 tabi zhirkov oynatanlar yaratıcılık ozelligini fazla yukseltmeyebilir.Orta alanda vuckevic oynattıgım icin sut yaratıcılık ve top surme ozelliklerini arttırdım uzaktan sutlar ve kaleciden donen toplardan bu sekilde faydalanabilrsiniz.Herkes forvetlerin gol atmasından yaknıyor forvetlerin ozelligine gore bi kac degisiklik bence cok ise yarıyor forvette vagner love ile cardozoyu oynatıryorum ve swap position verdim vagner love 40 macda 32 gol 14 asisst yapdı cardozoda 26 gol 7 asisst vagner love biraz daha topla aynayan top suren ozellikler ekledim cardozo ise daha cok şut atan ve topla fazla oynamayan bir oyucu tarzında.Ama tabi önemli olan taktik küçük ayrıntılar bizlere kalmış taktiğin yapımcısına teşekkür ediyorum.
Swap position dediginizden kasit her iki forvetide mi seciosunuz yoksa sadece bir oyuncuyu secmek mi ? birde swap positiondan kasit oyuncu yerlerinin degismesi sanirim ? bunun avantaji ve dezavantaji nedir ? tesekkurler ...
Swap position - Oyuncuların maç içerisinde yer değiştirmesini ayarlar. Yer değiştirmelerini istediğin oyuncuların 2sine birden ayarlama yapacaksın.
Swap position ne işe yarar dersen. Bu ayar adam markajını güçleştirir. Man Marking verirse rakip oyuncular sürekli yer değiştirdiği için büyük boşluklar bulursun. Bu taktkte o yüzden işe yarıyo forvetler sürekli MR - ML oyuncularına boş alan yaratıo.
v2 link yenilermisn?