Quote Originally Posted by Bursaspor View Post
Şimdi şöyle bir durumda var, oyunun ön sipariş vermiş kişiler böyle bir sayım yapıldığında, sayım harici tutulacaklar değil mi?

Bunun dışında aklıma takılan birkaç soru var.

Ayrıca oyun satışa çıkmadan yapılacak imza kampanyasının sonucu nasıl belirlenecek? Yani; bu kampanyaya katılanlar kampanya sırasında resmi bir sözleşmeye mi imza atacaklar yoksa sadece söz verilmesi gibi bir durum mu olacak? Eğer bir sözleşme olacaksa işin içinde, o zaman bu oyunu alacakların içindeki birçok kişi 18 yaşın altında (Yani hukuki açıdan reşit olmayacaklarından) olabileceğinden hiçbir şekilde bir sözleşmeye imza atmaları mümkün değildir, atsalar bile bu imzaları geçersiz sayılacaktır. Bu nedenle de yasal vasisi kimse onun imzasının bulunduğu bir belge karşılığında imza atabilirler. Eğer bu şekilde olmazsa resmi bir iş yapılmadığından karşı taraf açısından (Yani SI) olumsuz durumlar açığa çıkabilir.
Herhangi bir kontrat olamaz zaten.
SI'in istedigi Turk insaninin emege saygi gostermeyi kabul etmesi. Dedigim gibi, korsan oynayan her 100 kisiden 5 kisinin satin almasini saglamamiz Turkce'yi getirecek.

Kampanya bitiminde imza atanların oyunu alıp almadıklarının takibi nasıl olacak? Oyunun siparişinin verildiği adreslerden birinden sipariş takip formu gibi bir şey mi alınacak? Ya da oyun alındıktan sonra imza atan kişiler bir adrese giriş yaparak aldıklarını mı kanıtlayacaklar?
Boyle bir kanit yok. Sozunuz, namusunuz durumu.

Oyunu yurtdışından alan kişiler için ne yapılacak? Ben oyunu yurtdışından ön sipariş ile aldım, ben bu kampanya içerisinde sanırım yer alamıyorum. Eğer sadece Türkiye üzerindeki satışlar sayılacaksa biz ne yapacağız?
Dedigim gibi, Steam uzerinden satilacak ve sadece Turkce dilinde satilacak.