1 ile 30 arası toplam 179 sonuç

Konu: Fenerbahçe-FC Twente | UEFA Avrupa Ligi H Grubu 1.Maç

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Bu kale arkasına hakem koyma olayı ne zaman devreye girdi yahu? Maçın geniş özetini seyrediyordum Star'da.Kalenin arkasında duran hakemi top toplayıcı sandım ilk başta. Allah Allah nasıl oraya kadar gelip duruyor top toplayıcı dedim. Sonradan hakem olduğunu çaktım..

Bu arada Fenerbahçe'nin attığı golde Twente'nin 10 numarası tam topa vurulacakken barajdan koşarak çıktı ve onun yeri kabak gibi boş kaldı.Topuz'da affetmedi tabii.Herhalde kaleci çıkardı görüş açısı dar olduğu için ama daha kötü oldu..

Oraya en iyi adam Zapo olur.
    Ciddimisin?
    So what?
    Saike

Nesil
    2007
    Yer
    Antalya-Kanada

Quote Originally Posted by GeNç KaRTaL View Post

Ciddimisin?

Ciddi olmak ne demek Zapo bence çok iyi defans.Bence Sivok'dan daha yararlı olurdu Bjk'ye Zapo'nun kiralık göndermesi bence gereksizdi.

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Quote Originally Posted by wawe1001 View Post
    Ciddi olmak ne demek Zapo bence çok iyi defans.Bence Sivok'dan daha yararlı olurdu Bjk'ye Zapo'nun kiralık göndermesi bence gereksizdi.
    Zapo'nun sayesinde (Zan'ın katkısı var tabii ) geçen sezon Volkan degajla asist yapmıştı. Daha nice hatası var Zapo'nun.Tamam fena oyuncu değil ama takımına istemen ilgincime gitti..Senden başka bir tane daha Fenerbahçeli yoktur herhalde Zapotocny'i isteyecek..
    So what?
    Saike

Mesaj Yetkileri