1 ile 30 arası toplam 287 sonuç

Konu: Nannar ve eXcitinG`den TotaL Dominasyon [9.03]

Threaded View

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

açıkçası söylemek gerekirse uzun zamandır total dominasyonu kullanıyorum ama taktikten memnun değilim belki benim oyuncu seçimlerinden yanlışlar olabilir ama defans oyuncum her sene forvet oyuncumdan daha fazla gol atıyor. geçmişdeki fm lerde only commentary ile 2d arasındaki maç motorlarında fark vardı bu senekinde de vardır yani fm2009 bilmiyorum ama genellikl tv view de izliyorum maçları. kısacası demek istediğim genellikle gollerimi ya uzaktan şutlarla ya da duran toplardan buluyorum. üretkenlik forvet adına bu taktikte fazla yok. forvet oyuncum karim benzema belki ideal forvet tipide değildir. sizi dizilişimide vericem yazımın sonunda onuda kontrol edersiniz. maçlar genellikle kısır geçiyor gol adına lafı fazla uzatma istemiyorum dönüp dolaşıp aynı şeyleri anlatıyorum. forvetim gol kralı olmasını istiyorum ama maalesef bu taktik uygun değil.

------------benzema------------

robben------------------c.ronaldo

---------kaka----hamsik----------

-------------de rossi-------------

chiellini---sakho---pepe---s.ramos

----------casillas--------------

taktik tedarikçisi arkadaşlar eleştiri mazur görün eleştiri olacak ki daha verimli çalışmalar olsun.eğer dikkate alır değerlendirirseniz sevinirim.
    Last edited by shadowrefree : 18.Eylül.2009 at 20:39

Mesaj Yetkileri