1 ile 30 arası toplam 287 sonuç

Konu: Nannar ve eXcitinG`den TotaL Dominasyon [9.03]

Hybrid View

Size soru soruyorum cevap bile vermiyorsunuz . Yorumları okuyorum sizin de birşeyler yapmanız gerekiyor vs. tamam yapalım da taktik doğal haliyle başarılı olmayacaksa niye taktik yapıyorsunuz . Taktiği GS'de deniyordum başkan Adnan Polat daha fazla dayanamadı daha doğrusu taktiğe dayanamadı desek yeridir ve kovdu beni . Keşke 9.0.1 için total dominasyon taktiği yapan arkadaşımız 9.0.3 içinde yapsaydı . Total Dominasyon başlığını kullanmak size yakışmıyor . Belki bu yazdıklarımdan sonra artık cevap verirsiniz ..

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

Quote Originally Posted by LeonKaaN View Post
    Size soru soruyorum cevap bile vermiyorsunuz . Yorumları okuyorum sizin de birşeyler yapmanız gerekiyor vs. tamam yapalım da taktik doğal haliyle başarılı olmayacaksa niye taktik yapıyorsunuz . Taktiği GS'de deniyordum başkan Adnan Polat daha fazla dayanamadı daha doğrusu taktiğe dayanamadı desek yeridir ve kovdu beni . Keşke 9.0.1 için total dominasyon taktiği yapan arkadaşımız 9.0.3 içinde yapsaydı . Total Dominasyon başlığını kullanmak size yakışmıyor . Belki bu yazdıklarımdan sonra artık cevap verirsiniz ..
    FM 2010 çıktı ve bizde doğaL oLarak pek kontroL etmiyoruz buraLarı..

İsyanında ve eLeştiriLerinde hakLı oLabiLirsin. Ama atLadığın bir nokta var. Herkes her zaman aynı taktik iLe başarıLı oLacak diye bir kaide yok. Fm seriLerinde yaratıLmış ve her uyguLayanın başarıLı oLduğu bir taktik henüz yaratıLmadı..

ÖzeL mesaj yoLu iLe de sorabiLirdin buradan cevap aLamadıysan. ELimizden geLen her türLü yardımı yaparız. Daha önce başarıLı oLamadım deyip, sonra bizim öneriLErimiz iLe çok başarıLı oLan kişiLer var.
    ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...

Nesil
    2007
    Yer
    Afyonkarahisar

Quote Originally Posted by LeonKaaN View Post
    Quote Originally Posted by Luffy View Post
    FM 2010 çıktı ve bizde doğaL oLarak pek kontroL etmiyoruz buraLarı..

İsyanında ve eLeştiriLerinde hakLı oLabiLirsin. Ama atLadığın bir nokta var. Herkes her zaman aynı taktik iLe başarıLı oLacak diye bir kaide yok. Fm seriLerinde yaratıLmış ve her uyguLayanın başarıLı oLduğu bir taktik henüz yaratıLmadı..

ÖzeL mesaj yoLu iLe de sorabiLirdin buradan cevap aLamadıysan. ELimizden geLen her türLü yardımı yaparız. Daha önce başarıLı oLamadım deyip, sonra bizim öneriLErimiz iLe çok başarıLı oLan kişiLer var.

hayro sabrına hayran kaldım açıkçası... Arkadaşın mesajında kullandığı üslubu yaşına veriyorum ve bir daha insanlara cevap yazarken daha düzgün bir üslup kullanmasını ümit ediyorum. Ne ben ne de hayrettin kardeşimin bu foruma bir taktik yaratma borcu yoktu İkimiz de bu işi gönüllü yaptık ve sizlerle paylaştık. Başlıkta gördükçe de eksik yönlerinde veya uygulamada karşılaşılan sorunlarda sizlere yardımcı olmaya çalıştık ancak bunun karşılıgında ne ben ne de hayro TSİ forum adminlerinden bir ücret almıyoruz Yani tamamen sizlere yardım amaçlı yapılan bir çalışmada insanların sürekli bu başlığı takip edemeyecekleri gerçeğini göz önünde bulundurup bizlere özel mesaj yoluyla ulaşarak istediğiniz sorunun cevabını oradan almayı deneseydiniz daha hoş olurdu Anca dediğim gibi bu üslubunuzu yaşınıza veriyorum. Lütfen bize yaptıgınız bu saygısızlığı diyer üyelerin emek vererek yaptıgı çalışmaların yayınlandığı bölümlerde tekrarlamayın.
    Kopan bir ipe düğüm attığınızda, ipin en sağlam yeri o düğüm olur.

Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan yer o düğümdür...

http://www.twitch.tv/nannar_hhc

Mesaj Yetkileri