Beşiktaş
Kayserispor
Berabere
Beşiktaş kaybetmesi halinde iyice uzaklaşacak Ligden bence.
Heleki Galatasaray ve Bizim kazanacağımızı düşürsek.Galatasaray banko kazanır zaten ki bu durumda Beşiktaşda kayberderse puan farkı olur 12 ozaman lige erken havlu atar Beşiktaş.
Onun için ne yapar ne ederler kazanırlar.
20 Ocak 1989 - Onların formaları vardı , Taraftarları için terlettikleri.
Bu hafta ile birlikte önemli bir viraja giriyoruz...
Önümüzdeki üç hafta evimizdeyiz...
Kayseri,Kasımpaşa,Denizli ile üstüste İnönü'de oynayacağız...
Bu üç maçı kazanıp toparlanabilme fırsatımız var ve bu fırsatı kaçırmayacağımızı düşünüyorum...
Artık bu maçta iyi oyunumuzun karşılığını almalıyız.Forvetlerimiz üzerindeki ölü toprağını atıp gollere başlamalı...
Sezon başından beri ne dedimse çıktı. Kötü başLayacağız dedim, derbiyi kaybedeceğiz dedim, Manu ya kafa tutacağız ama yeniLeceğiz dedim..
Şimdi de diyorum ki bu maçta patLayacağız ve bu takım 10 hafta hiç yeniLmeyecek.
ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...
Beşiktaş'ta işler öyle kolay kolay yoluna girecek gibi değil. Bir problem var ama adını koyamıyorum. Manchester maçı tabi ki taraftarı ümitlendirsede bu maçın Kayseri açısından en kötü berabere biteceğini düşünüyorum.
Ankaraspor maçınıda oynamayıp bu maça oldukça dinç çıkacak olan Kayserispor'la Salı günü zor bir maç oynamış Beşiktaş var.Maçın sonucunun ne olacağı belli olmaz.Beraberlik diyorum.
Son yıllarda beşiktaştan puanlar alıyoruz hep ama inönüde yenemiyoruz yine puan alırız bence bjk hem yorgun hemde çok iyi bir oyun sergileyemiyor ancak bizimde şöyle bir sıkıtımız var takım 2 haftadır maç yapmıyor bu bir sıkıntı verebilir ama son denizli maçındaki gibi formda olursa cangele ve makukula kesin puan alırız
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
5 0 6 0 falan alırız demiş bazı arkadaşlarda 5 maçta 3 gol atan takım kayseri gibi sağlam defans yapan takıma nasıl atacak acaba görcez
Last edited by deniz.91 : 19.Eylül.2009 at 01:53 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
Deniz büyük ihtimal Ahmet'in dediğini alıntı yapmadan yazarak Ahmete söylemişssin bu son lafını.
Bende bu görüşe katılıyorum 5 6 farklı galibiyet biraz uçuk olmuş.Tamam bir patlama söz konusu olabilir ama bu kadar sağlam defansa bu kadar gol ve formsuz bir takımdan bu patlama açıkçası kafalarda soru işareti bırakır.
20 Ocak 1989 - Onların formaları vardı , Taraftarları için terlettikleri.
Beşiktaş eğer kayserinin defansına karşı sabırLı oynarsa bu maçı kazanır...Skor : 2-1
Gerçekten çok önemli bir maç, ligin henüz başında olmamıza rağmen yazık ki tamam devam maçı gibi birşey.. Geçen sene yine İnönü'de çok kritik bir maça çıkmıştık Kayseri karşısına güzel oyundan sonra tek golle de olsa 3 puan gelmişti.. Umarım yine 3 puanı alan taraf biz oluruz. Artık çıkışa geçeriz. Kapalıdayız, avazımız çıktığı kadar bağıracağız ..
Bu maç bir patlama yapmamız lazım gol açısından ama karşımızdaki rakipte savunması fena olmayan bir ekip.İhtiyacımız olan galibiyet serisinin ilk halkasını oluştursun,1-0 olsun bizim olsun..
So what?
Saike
Beşiktaş ın puan kaybetme lüksü yok. O nedenle bu maçı alır. Zorlanır mı rahat mı alır orasını bilemiyorum ama alır.
Arkadaşlar bu kurala binaen mesajlar silinmiştir.İki-üç kelimelik dandik yorumlara yer yok. "Sivas kazanır" gibi. Yorum yapacaksanız teknik bilgilere dayandırmak zorundasınız. Teknik bilginiz yoksa da yazmayın forumda gereksiz yere mesajınız yer kaplamasın. Forum temiz olsun misler gibi koksun. Bu kurala Avrupa maçlarında dikkat etmeyen arkadaşlarımızın canı çok yanar.
Kayseri Beşiktaş'ı yenemez İnönü'de. Beşiktaş'a bağlı sonuç, daha doğrusu hücum oyuncularına...gol atarsa kazanır BJK, yoksa berabere biter bu maç.
Kula bela gelmez Hak yazmadıkça,
Hak bela yazmaz kul azmadıkça.
Bugün resmen topla tüfekle hücum ediyoruz.Umarım defansif anlamda bir zaaf yaşamayız...
Klasik 4-4-2'ye dönmüşü Mustafa Hoca...
----------------Hakan--------------
İ.Kaş------Sivok---Ferrari-----Ekrem
---------------Ernst---------------
S.Özkan------Tabata----------Tello
----------Bobo-----Nobre-----------
Tek farklı bir galibiyet olur.Galip gelicek takımı söylemek zor.Başarılar iki takıma da.
Kayseri'nin en zayıf halkası Durmuş bence sol kanat ağırlıklı oynarsa Beşiktaş kazanır onun dışında pek gol çıkmaz bu maçtada eğer oyunu sol kanada yığarsa Beşiktaş kazanır aksi halde gol de yiyeceğini sanmıyorum golsüz beraberlik diyebiliriz..
İbrahim Kaş'ın yerinede İsmail olsaydı tam hücum kadrosu olurdu.İnşallah beklentileri karşılar bu 11..
So what?
Saike
İsmail'i Niye kesti anlamadım Galatasaray Maçındada İyi oynamıştı
İsmail ilk 18'de yok. . .
Anıl yine 4-3-3 oynamayalım? Mustafa hoca bu.Yapar mı yapar..![]()
So what?
Saike
Olabilir,düşünmedim değil...
Göbeği Ernst-Tello-Tabata yapıp ileriyi S.Özkan-Nobre-Bobo'da yapabilir...
"İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly
Aslında İ.Kaş'ın orada oynaması mantıklı daha doğrusu savunma yönü ağırlıklı bir bekin oynaması mantıklı...
Çünkü Ekrem hücuma sık sık katılan bir oyuncu.İ.Kaş stoper özelliği sayesinde onun çıkışlarında doğacak boşluğu önlemek amacıyla stoperlerin arasına girebilir...
İlk yarı 0-0 bitti. Daha tehlikeli ataklar bulan taraf Kayseriydi. Cangele çok zorladı Bjk defansını.
Makukula attı golü.
Makakula attı.1-0
Makukula güzel gol attı. 1-0 önde Kayseri.
Tabata Fink ile;
Serdar da Nihat ile değişti.
Tabata ıslıklandı...
İnanılmaz bir gol kaçırdı Beşiktaş. Bu gidişle çok sıkıntı yaşayacak gol yollarında bu sene.