1 ile 30 arası toplam 819 sonuç

Konu: The Tigers Revolution

Hybrid View

Nesil
    2008
    Yer
    Balıkesir

1. Defansın top kayıplarını hangi özellik gösteriyordu hocam ? şu stat çizelgesinde
    2.Berbatov o kadar para nasıl etti acaba çok merak ettim
    3.Bolton banada çok ters geliyor anlamadım gitti o takımı.
    4.paloschi nin gittiği fiyata 2 forvet bile alınır ama 1 tane buglı forvette alınabilir
    5.Giden oyuncular çok iyi fiyata gitmiş.kalitelerinin 3-4 katlarına. Kamil özellikle
    6.Cardozo veya milevskyi gelse iyi olurmuş kule forvet sıkıntısı var takımda , malum heskey ölmüş.
    7.Liverpool gereğinden fazla para vermiş o oyunculara

Çok ilerlemişsin hocam bende 7 maddelik özet çıkardım
    Football is simple,but Football Manager is not

Nesil
    2009
    Yer
    Turksportal

Quote Originally Posted by Corpus View Post
    1. Defansın top kayıplarını hangi özellik gösteriyordu hocam ? şu stat çizelgesinde
    2.Berbatov o kadar para nasıl etti acaba çok merak ettim
    3.Bolton banada çok ters geliyor anlamadım gitti o takımı.
    4.paloschi nin gittiği fiyata 2 forvet bile alınır ama 1 tane buglı forvette alınabilir
    5.Giden oyuncular çok iyi fiyata gitmiş.kalitelerinin 3-4 katlarına. Kamil özellikle
    6.Cardozo veya milevskyi gelse iyi olurmuş kule forvet sıkıntısı var takımda , malum heskey ölmüş.
    7.Liverpool gereğinden fazla para vermiş o oyunculara

Çok ilerlemişsin hocam bende 7 maddelik özet çıkardım
    Bende madde madde cevaplayım o zaman

1- defansın top kayıplarını göremiyoruz maalesef, sadece pas yüzdesinden birşeyler çıkarabiliriz. bide oyuncu profilinde stats (istatistikler) ekranında o oyuncunun tüm maçlarda yaptığı hatalar yazıyor. ama maç içinde spikeri iyi takip etmediğin sürece bilmen zor.

2- valla banada çok geldi. o paraya kimler alınır kimler

3- bolton deli etti beni 2 sezondur. eze eze yeniyorlar birde her maç, anlamadım. taktikleri 4-1-4-1

4- paloschi'nin transferi son güne kaldığı için sakata geldik. aslında cardozo'ya 1 hafta falan önce teklif yapmıştım ama anlamadığım bir şekilde yetişmedi. heskey'de sakatlanmışken forvet hattım baya zayıfladı. Evans'ın formuna bağlı herşey, zor gol atarız artık. yada orta sahada bazı oyunculara daha fazla ofansif serbestlik vermem gerekiyor.

5- kamil taksitle gitti, 1.6m falan peşin geldi gerisi taksit. aslında kamil için asistan falan kaliteli diyor, portsmouth'un almasıda kötü olmadığını gösteriyor ama güven vermiyodu bana.

6- fm2009 da daha hiç almadım ikisinide. cardozo'yu hep merak etmişimdir ama hiç nasip olmadı. milevskyi de tam aradığım özelliklerde ama gelmedi kerata.

7- bence vargas o paraya değer ama diğerleri için haklısın.

teşekkür ederim yorumların için
    NOBLESSE OBLIGE!
    17.06.2014

Nesil
    2009
    Yer
    Turksportal

Premier Lig

24.HAFTA

Çok önemli bir galibiyet aldık. Evans'ın hediyesi...

Taylor bu sezonki en iyi maçını oynadı. Yeni transfer Faubert'te çok iyiydi.

25.HAFTA

Eksik ve yorgun kadroyla çok zorlandık.

West Ham maçına milli takımdaki N'Koulou, sakat oyuncularımız Rafael Carioca, Boges, Heskey ile Wolves maçında sakatlanan kaptan Kilbane'den yoksun çıktık. West Ham'dan transferimiz Faubert'te eski takımından 1 maç kart cezalısı olduğu için forma giyemedi.
    Ayrıca 3 gün önce oynanan Wolves maçında forma giyen Tymoschuk, Taylor, Adriano gibi isimleride yorgun oldukları için yedek soyundurdum.
    NOBLESSE OBLIGE!
    17.06.2014

Nesil
    2009
    Yer
    Turksportal

Premier Lig

26.HAFTA

Deplasmanlarda daha başarılıyız. Çünkü takım savunmamız iyi.

Takımda iki yönlü oynayabilen oyuncuların çokluğu başarının anahtarı.
    İşte yeni transfer Faubert, 8 top çalma 6 dripling 10.8km koşu.

Puan Durumu

NOBLESSE OBLIGE!
    17.06.2014

Mesaj Yetkileri