Quote Originally Posted by sakaryaligocmen View Post
oh be kaldığımız yerden devam edelim..

her zaman ki gibi harika abi..Fenerin senden çekeceği var
Beşiktaş da çekiyor abisi,teknik direktörü beni dövecekti bir kerede bize son dakikada şahlanma diye

Quote Originally Posted by THEFM View Post
Hakkatten Volkan gerçekteki gibi olmuş Oyundada bizi yaktı desene. Senin Kalu nun da maşşallahı var. Bi Kalu birde Morales
Volkan'ın olayını yapan arkadaş güzel yapmış abisi.Tutturdu mu hiç yemiyor,kötü başladı mı tamamen kopuyor

Quote Originally Posted by mehmetocal View Post
Manuya Elenmek Kötü Olsada Güzel Oynamışsın Hocam Ligde Dolu Dizgin Gidiyoruz Pilot Kulüp Konusunda Hocam Ekonomik Kulüp Bulma Zamanı Artık Çin Pazarı Yada Amerika Pazarına Açılmanı İstiyorum Hocam

Bu Arada Fener Maçına Ekstradan Moralle Çıkıyorsun Sanırım Hocam Yada Kesin Teşvik Primi Veriyor Gs
Teşvik olarak Baros falan dediler abisi ama dede oldu onlar oltaya gelmeyiz dedik.2 hafta sonra da onların çekeceği var

Quote Originally Posted by TuRGuT BaŞ View Post
Manu maçında şike var

Sana kesin para verdiler veya oyuncu sözü yoksa sen alırdın o maçı

Hadi hadi söyle çekinme

Şaka falan bi yana takma abi sen o yorumları ki zatende takmıyorsun

Güzel kariyer oluyor yorumLamasamda takip ediyorum..
Valla abisi Rooney'in sana verelim ocağına düştük bak oynatmıyoruz dediler hemen tav oldum Çok teşekkür ederim güzel yorumların için abisi.

Quote Originally Posted by THEFM View Post
Hocam seni ligdede mağlup olmaya davet ediyorum. Özellikle Fenerbahçeye
Nurullah Sağlam istifa ederse olabilir.Onunda oyun tarzını çözdüm ilk maç çok zorlamasına rağmen

Ankaragücü deplasmanındaydık,maçın özeti 2 atıp uykuya daldık maç biterken golü yedik

Evimizde Beşiktaş'ı ağırladık.Tam Beşiktaş takımı ah işte oldu son dakikaya geldik bu sefer bizi yenemeyecekler diye düşünürken Bora serbest vuruşta topun başına geçti ve Hakan kımıldayamadı böylece son dakikada 3 panı hanemize yazdırdık mutluyuz