Sayfa 14 / 57 İlkİlk ... 4121314151624 ... SonSon
391 ile 420 arası toplam 1701 sonuç

Konu: FM 2010 Türkçe Yolda mı?

Nesil
    2005
    Yer
    Adana

Quote Originally Posted by Afoisi View Post
    aslında katılmıyor değilim, adamlar lehçe, macarca koyuyorlar oyunlara türkçe yok, crysis geldiğinde makul fiyata hepimiz orjinal almaya çalışmadık mı ? çok da zevkini aldığım bir oyundu.
    40 T.L. ödedik hemde yılın oyununa. 80 T.L. fm için çok.
    Steam'dan 60 lira'ya çeşitli yabancı kaynaklı sitelerden araştırarak daha ucuza bulabilirsin..

o zaman sorun olmaz ama ben fiyat makul seviyelere inerse, tek olarak orjinal alacağım.

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

55-60 olur diye tahmin ediyorum en ucuz steamdan..

bakalım işte.

Hazırlık okursam (ki inşallah okumam) kesin alırım. Hatta 5 kişi olayı hala varsa arkadaş bulup alırım diye düşünüyorum.

Nesil
    2009
    Yer
    Tekirdağ-İzmit

Biz 1 kişi daha bulursak arkadşlarımla alacağız Tekirdağdan.

ancak ayarlamyazsak ve ayarladıgımızz kişilerde yan çizerse burda bir gruba dahil olarak alırım....

Nesil
    2005
    Yer
    Adana

Şu FM2010 43Tl olan başlığa bakabilirsiniz arkadaşlar.. Bu site sussie'den mail olarak tavsiye edildi..

Nesil
    2009
    Yer
    Tekirdağ-İzmit

Yanlız şu steam işi nasıl. Para verip alığ , indirme linkleri mi açılıyor. Öyleyse ben almam. Kotalıyım malum.

Nesil
    2005
    Yer
    Adana

Evet dediğin gibi internet üzerinden indiriyorsun oyunu..

Nesil
    2009
    Yer
    Tekirdağ-İzmit

O zaman bn vazgeçtim

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

''Türkçe koy alayım'', ''Orjinal oyun al ben de Türkçe koyayım'' kısır döngüsünü bitirme adına güzel bir projeye benziyor. Eğer gerçekten FM2009 1000 adet dahi satılamadıysa Türkçe dil seçeneğinin satışları yaklaşık 10 kat arttırmasını bekliyorlar demektir. Satışların 10 kat artmasını beklemeleri de bizim için Türkçe'nin önemini bilmeleri demektir. İlk bakışta 10 bin rakamı fazla gibi gözükse de FM gibi şuan kendi alanında lider olan bir oyunu kendi dilimizde oynama düşüncesi de o derece güzel geliyor. Çoğumuz oyunu İngilizce olsa da öyle ya da böyle anlıyoruz fakat tamamen kendi dilimizde olması çok ayrı bir hava katacaktır.

CM'nin de bu konuda etkisi olduğunu düşünüyorum. Eğer olur da FM10'a Türkçe konulursa kesinlikle CM de alkışı hakedecektir.
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Arkadaşlar 18 yaşını geçmiş reşit olan, forumda belli bir zaman online olan ve ortak steam dan oyun almak isteyen arkadaşlar özelden irtibata geçsinler.

Coşkun abi ile birlikte ortak steamdan alıcaz oyunu. Durumu elvermeyen arkadaşlar dediğim gibi bize katılabilirler.
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:

.
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    böyle bir afişte link verip herkesi bilgilendirmek lazım.. ana sayfamızda mesela türk bayrağı oluyorya köşede onun gibi bir reklam yapmalıyız.
    Last edited by SAİT71 : 19.Eylül.2009 at 08:45 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

Acaba Cm'yi yapan insanlar, satış müdürleri felan hepsinin aklı yetmiyor da bir FM yapımcıları mı akıllı?
    Türkçe yapmanın maliyetini karşılamıyormuş satışlar,sanki arka arkaya 2-3 sene türkçe yaptınız da orjinal oyunda satış farkı olmadı.

Bahane bunlar..
    Fm firmasının bu konudaki tavrını son derece samimiyetsiz ve aldatıcı buluyorum.
    Türkçe koymamak için bahane arıyorlar, buldular haklı olabilecekleri bir konu, oradan vurmaya kasıyorlar.

Ayrıca Orjinal dvd 90lira.. İnsaf!.
    Daha bugün kendime Mont aldım kış için 100liraya. Monta verdiğim parayı oyun için istiyolar oha diyorum.

Korsan kullanmamak lazım tabii ki ama kimseye tutup orjinal yoksa oynayamazsın denemez.
    Kullandığımız her şey lisanslı mı?
    Müziğinden filmine, kitabından oyununa kadar hemde..
    Bu ülkenin vergisiydi, satıcılarının doymak bilmeyen ahlaksız meslek anlayışlarıydı, halkın ekonomik refah düzeyiydi... Bunlar adam akıllı hallolmadan malesef bu işler zor..

Ama denemekten zarar gelmez, elden ne geliyorsa yapılmalı.

Nesil
    2003

Quote Originally Posted by SYLaR View Post
    yanlış bilmiyorsam burada yayımlanan yamanın türkçeleştirme oranı %70-%80 civarı birşey. FM10da da yeni eventler getirilmiş.buralarda da türkçeleştirme gerekecek. yani tsi'nin türkçe paketi fm10'un %60-%80 arası birşeye tekabül ediyor. ayrıca türkçenin diğer dillerden farklı bir yapısı olduğu da ortada(yüklem sonda). yani büyük zaman ve çok sayıda eleman ihtiyacı buluınmakta. si games'in yapacağı türkçeleştirme de google translate tarzı birşey olmasın?
    Hayir Google translate tarzi bir sey olmayacak.

Nesil
    2003

Quote Originally Posted by ForeverFener View Post
    Haklısınız ama kusura bakmayın da bu ülkede o zaman herkes hırsız konumunda.En azından mp3 indirmişliği var herkesin. Bir oyun oynamak için 90 milyon,5-10 şarkı dinlemek için 20 milyon verilirse bu o zaman korsan alanların ayıbı değildir,fiyatı belirleyenlerin ayıbıdır.Şu oyunu 10 milyon yapsalar ve korsanı yasaklasalar dediğiniz gibi Türkiye'den 10.000 kişi bu oyunu alır.Tüm dünyadan da alınan kişi başına 10 milyonla varın siz hesaplayın fiyatı.
    Yumurta mi once geldi, yoksa tavuk mu once geldi?

Korsan bu kadar cok kullanilmazsa, satis fiyatlari 90 TL olmaz.

Fiyatlar 90 TL olmasa bu kadar cok korsan olmaz.

Herkez kendi acisindan bakiyor olaya. Sonucta satici onlar. Yasa disi isi yapan da korsan kullananlar. Kim hakli?

Nesil
    2006
    Yer
    Heryer

Bazı arkadaşlar, sürekli zor diyerek milletin ümidine darbe vurmuasınlar. Zor diyip milleti darlandırcağınıza susup yazılanları okuyun lütfen. Önemli olan zoru başarmak. Herkes zor bu sayıya ulaşmak ben almam bu yüzden derse zaten ulaşamayız. En kötü ihtimal 5 e bölün adam başı 12 lira eder. O da pek önemli bir para değil. Diyelim 3 kişi buldunuz. O da fena değil 20 lira eder. Ülkede kriz ve işsizlik olduğunun farkındayım ama 1 sene boyunca oynayacağınız bir oyuna 20 lira vermekten çekinmemeliyiz.

Hep Beraber bu işi başaracağız.
    [CENTER][B][SIZE=2][COLOR=black][/COLOR][/SIZE][/B] [/CENTER]

Nesil
    2007
    Yer
    Newcastle

Şimdi bu iş başarılı olmaz demek zaten milletin ümidine darbe vuruyor ya da darlandırıyorsa hiç ümitlenmesinler zaten. Herkesin düşündüğünü dile getirebime ortamı yaratmaya çalışırken olumsuz düşünenler düşüncelerini yazmasınlar gibi bir söylem içine girmekte biraz afaki. lBen de bu işin çok zor olduğunu düşünüyor ama maalesef sizlerden farklı olarak başarılamayacağına inanıyorum. Yani imza toplarsınız bu ülkede ne imzalar toplanıyor ama sonuca ulaşabilen bir kampanya bulmak zor. 10.000 orijinal oyun satışı bizim gibi ülkelerde gerçekten "bence" inanılmaz bir sayı. Azami 20 lira gibi bir paraya birkaç kişi bulduktan sonra oyuna erişebiliyorsunuz diyelim. Krizi şunu bunu geçtim ama var olan mevcut oyun sitelerini vs. gezerek ufak bir gözlem yaparsanız bu sitelerde aktif ve bu olaydan haberdar olabilecek kitlenin yaş ortalamasının ne denli düşük olduğunu görebilirsiniz. Yani düşünsenize 13-15 yaşındaki bir çocuk için bir oyuna 20 lira gibi bir para vermenin zorluğunu. Ne yalan söyleyeyim ben o yaştayken o kadar parayı bir arada kendime ait olarak göremiyordum oyuna vermeyi geçtim.

Elbette Türkçe çıkmasını bu rakamlara ulaşılmasını bende sizler kadar istiyorum ondan şüphesi olan olmasın. Fakat ben parayı da geçtim hadi zihniyetimizin, kafa yapımızın henüz bu ortama uygun olmadığını düşünüyorum. Çünkü ben biliyorum forumda "ya 10 lira yapsalar ne ben yine korsan alırım 2-3 liraya almak varken 10 lira neden vereyim" diye kişilerin sayısı azımsanmayacak kadar çok hatta çoğunlukta.

Son söz olarak imza toplanacak önce diye anlaşılıyor, umarım ve dilerim gereken sayıda imza toplanır ve toplanması yetmez imza atanlar oyunu orijinal alırlar. Şöyle bir çekincem var bu konuda da; evet imza toplayabilirsiniz, hatta toplarsınızda milletiiz meraklıdır böyle işlere, 1 milyon imza dahi toplayabilirsiniz ama tek temnnim o 1 milyondan 10.000 çıkması. Çünkü bu durumlar göreceksiniz hep beraber karşılaşacağız. Önce imza atıp sonra cayan ihtiyaç duyulan sayıdan kat kat fazla insan çıkacaktır.

Yine de ümitleri kıracak bir mesaj gibi algılanmasın bu yapılan ya da en azından buralara kadar getirilmesini sağlayan Ömer Abi, Mustafa Abi ve Aydın'a çok teşekkür etmek gerekir. Bence buraya kadar getirilebilmesi bile birşeydir. Umarım gereken sayıya ulaşılması konusunda da herkes yardım ve desteklerini esirgemez.

Şimdi bu beşe bölme olayında da sayı artacak mı yoksa yine 1 tane orijinal alınmış gibi mi olacak acaba?

Nesil
    2007
    Yer
    Newcastle

Quote Originally Posted by Hugo View Post
    Şimdi bu beşe bölme olayında da sayı artacak mı yoksa yine 1 tane orijinal alınmış gibi mi olacak acaba?
    1 tane orijinal alınmış gibi olacak.

Nesil
    2005

Facebook'da grup felan açılırsa bence büyük ses getirebilir yada açıldı mı ?
    Bende destek vermek isterdim ama maalesef yurt dışındayım hatta orjinal oyun alacaklar imza atsına yazdım alıcam diye ama bu konuyu sonradan gördüm

Nesil
    2007
    Yer
    Afyonkarahisar

En uygunu facebook'ta grup kurulsun hepimiz girip tüm arkadaşlarımıza önerelim... Millet D-Smart mağdurları diye bile toparlanabiliyorsa biz de FMseverler olarak toplanıp birlikte birşeyler yapabiliriz... oyun steam'de 60 lira civarı olacak... 12 ay oyunu oynayacagınıız düşünülürse aylık 5 liraya gelir... Yani benim bilgisayarımdaki yegane oyun bu 14 yıldan beri... pes falan da yükler oynarım ara sıra ama olmazsa olmazımdır FM... Bu yüzden ben orjinal alacagım zaten. Ama bence bu oyunu oynamayı seviyorsanız ve yabancı diliniz çok güçlü değilse bence borç bularak,bayram paralarınızı biriktirerek ya da çalışanlar için diyorum aylıklarından biraz para ayırarak bu sene Türkiye'de bu oyunun oynandığını ispatlayalıma rtık şu yapımcılara... O insanlara da hak vermeniz lazım... Yani araştırma ,data ve oyun yapımı için tonla para harcadıktan sonra ürünün korsan satılmasına gönülleri razı olmuyor....
    Kopan bir ipe düğüm attığınızda, ipin en sağlam yeri o düğüm olur.

Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan yer o düğümdür...

http://www.twitch.tv/nannar_hhc

Nesil
    2009
    Yer
    Turksportal

TÜRKİYE'yi temsil ediyoruz!

Maalesef bende El Barto arkadaşımla benzer düşünceleri paylaşıyorum. Benim endişem; sonuçta böyle bir olaya girersek herkes şunun farkında olmalı; ülkemizi, TÜRKİYE'yi temsil etmiş olacağız ki buda çok büyük bir sorumluluk. Hepimiz bu sorumluluğun bilincinde olmalıyız öncelikle. Yani bu sorumluluğun altına gerçekten girecekler "ben varım" desin, tek amacı oyunu daha ucuza almak olanlar yada sadece Türkçe oynamak için diğerlerini gaza getirmeye çalışanlar değil.

Çuvaldızı kendimize de batırmalıyız

İnternet üzerinde ülkemizden erişimi yasaklanan birçok site var (o meşhur video paylaşım sitesi ile yetişkin sitelerini kastetmiyorum, onları biz kendimiz yasakladık). 13 senedir internetle iç içeyim. Bu süre içerisinde çok şeyler gördüm, çok şeylere tanık oldum. Özellikle biz "Türkler"e karşı gittikçe artan bir önyargı ile sergilenen tavır söz konusu. Bunu kimse ırkçılık yada diğer sebeplere bağlamasın. Bir yerde çuvaldızı kendimize batırmamız lazım. Maalesef ki internet üzerinde "fişlenmiş" bir toplumuz. Bunun en büyük sebebi de bedavacılığa ve yasal olmayan şeylere olan düşkünlüğümüz. Online oyunlarda (Knight online vs..) bile aynı şey söz konusu. Orada da Türklere karşı bir önyargı söz konusu.
    Özetle ben SI'in satış rakamları, maliyet vs.. gibi konulara baktığını pek sanmıyorum. Onlar işin bahanesi. Biz önce kendi imajımızı düzeltmeliyiz.
    Firmanın bu konudaki düşüncesi açık ve net "Size güvenmiyoruz" şeklinde çıkmıyor mu?

Bazı şeylerin bilincinde olarak hareket etmeliyiz

Bu konuyu açan ve anladığım kadarıyla Fm'in Türkçe çıkması konusunda bu noktaya gelinmesinde önemli bir katkısı olan "perpetua" nickli arkadaşım İngilizce konusunda herhangi bir sıkıntısı olmayan, oyunu İngilizce olarak çok rahat oynayabilen bir arkadaşımız. Yani buradaki çabası tamamen siz "Türkçe oyun oynamak isteyenler" için. Belki bu proje başarıya ulaşırsa birkaç "teşekkür/takdir" alacak ondan sonra onun bu çabaları unutulup gidecek. Ancak O, böyle bir düşünce, fedakarlık ve sorumluluk alarak bu projenin altına girmişken en başta dediğim gibi bizler de en azından "lütfen" hem perpetua gibi arkadaşlarımızın fedakarlık ve çabalarına saygı göstererek hemde TÜRKİYE'yi temsil ettiğimizi unutmadan hareket edelim.

Oyun ucuz mu, pahalı mı?

Olayın biz kullanıcılar açısından mali yönüne gelirsek. O konuda herhangi bir tartışmaya girmek istemiyorum çünkü gerçekten herkesin bakış açısı ve imkanları farklı. 90 yada 60 lirayı çok bulanlara da saygı duyarım, ben alırım fiyatı uygun diyenlere de. Ben kendi açımdan El-Hadji ve nannar arkadaşlarımızın dediği gibi, vereceğim paranın oyunu 1 sene boyunca oynamama değip değmediğine bakarım. Ama bu kendi bakış açımdır.

Biraz daha geniş açıdan bakmalıyız

Türkçe eklenmesi konusunda firmaya bu kadar yüklenilmesini ise kusura bakmayın ama anlamsız buluyorum. Piyasadaki kaç oyunda bu destek var ki sadece Fm eleştiriliyor? Fm'den çok daha fazla (korsanda olsa) satış rakamlarına sahip oyunlarda bu destek yokken neden sadece Fm'e yükleniyoruz. Ortada genel bir durum olur, diğer oyun yapımcılarının önemli bir bölümü bu konuda bazı çabalar gösterirler o zaman anlarım.

Kişisel bir görüş;

Böyle bir proje (imza kampanyası+orjinal alma taahhütü) düşünülüyorsa, oyunun Türkiye dağıtımından sorumlu firma ile birlikte hareket edilmesi çok daha sağlıklı olur görüşündeyim.
    NOBLESSE OBLIGE!
    17.06.2014

Nesil
    2007
    Yer
    Antalya / 07

forumda orj alacak yetkili biri varsa ortak alabilirim.5kişi falan toplanıp alınabiliniyormuş dediniz.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul - Gayrettepe

Quote Originally Posted by perpetua View Post
    Yumurta mi once geldi, yoksa tavuk mu once geldi?

Korsan bu kadar cok kullanilmazsa, satis fiyatlari 90 TL olmaz.

Fiyatlar 90 TL olmasa bu kadar cok korsan olmaz.

Herkez kendi acisindan bakiyor olaya. Sonucta satici onlar. Yasa disi isi yapan da korsan kullananlar. Kim hakli?
    Sonuçta satıcı diyorsun; Eidos satıcı değil mi? Onlar neden 25 TL yaptılar ayrıca Türkçe dil desteği getirdiler. Onlar gerizekalı mı?
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Quote Originally Posted by Sekopej View Post
    10000 satış yapıldığında yamuk yapma şansları yok, Türkçe çıkar. Ayrıca oyun 90-100 TL değil, Steam üzerinden satılacak ve 60 liradan fazla olmaz.

CM ile karşılaştırmamak gerekir, CM bu sene yeniden adını duyurmak istiyor ve kar peşinde değiller. Seneye 45-50 civarı olacaktır CM muhtemelen, seneye de 25 lira olacağını sanmıyorum. FM bu nedenle riske girip, zaten çok kazanmadığı bir pazarda zararına satış yapmaz.

Hep diyoruz, 90 liradan 1 kişiye satıp kazanacağı karı, 25 liradan satıp 4 kişiden kazansa diye ama ya maliyet 25 liradan fazlaysa? Bu durumda her satılan oyunda zarar ederler, sürümden kazanmak bu değildir. CM nasıl yapıyor o zaman diyen olursa yineleyeyim, onlar için bu sene para kazanmak ilk planda değil, seneye de 25 liradan satsınlar, işte asıl o zaman daha çok takdir ederim ve FM'yi bırakırım.
    CM'nin bu atağını görüp FM'nin de kendi hayranlarını kaybetmemek amaçlı bir çalışma yürütmesi gerekiyor. FM eğer Türkçe pazarında istediği şeyi elde etmek istiyorsa biraz kar güdüsünden fedakarlık göstermeli. En azından 45 liraya satılabilir. Eğer bu şekilde olursa hem daha fazla kar ederler. 45-50 bile olsa alırdım CM'yi. Adını tekrar duyururken FM'yi de geçmesin satışları dikkat edin!
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Sırf kendi açınızdan bakmayın CM Türkçe olup FM'yle aynı fiyatta olsaydı bile yine FM'den çok satardı.
    Last edited by can777 : 19.Eylül.2009 at 17:12 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

FM Turkcell'den Ucuz!..

Diyelim ki Oyun 90 Lira ama bu sizi 9 ay götürecek.
    9 Ay*30gün=270 gün. Bu 270 günün sadece toplam 100 gününde FM oynadığımızı ve günde 2 saat oynadığımız düşünelim ki zaten hafta sonu vb gibi günlerde 2 yi de aşıyoruz -en azından ben aşıyorum-. 100*2=200 saat.
    90/200=0,45 Yani saati 45 kuruş.
    Dakikası ise: 0,45/60=0,0075 Kuruş.
    Yani FM'nin dakikası Turkcell'den ucuz..

(Turkcell'le karşılaştırmanın yanlış olduğunun ben de farkındayım ama sadece biraz espri katmak istedim.)

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Sonuçta satıcı diyorsun; Eidos satıcı değil mi? Onlar neden 25 TL yaptılar ayrıca Türkçe dil desteği getirdiler. Onlar gerizekalı mı?
    Önce Fm 2010 ile CM 2010 u oyna aradaki farkı gör ondan sonra bu soruyu sor.

Malum Anadolu takımlarımıza limitsiz yıldızlar geliyor saymaya kalkmayayım CM deki saçmalıkları sayfa yetmez. FM in yapay zekası oturmuş bu tür saçmalıklar millattan önce oluyordu.

Hepimiz de açıkladık CM nin neden böyle bir politika izlediğini. Cm 90 liraya satsa eminim 10 tane bile zor satardı. Zaten datası rezil birde yapay zeka saçmalığı var yani o para bile fazla bence CM için..

Nesil
    2005
    Yer
    Adana

Quote Originally Posted by can777 View Post

CM'nin bu atağını görüp FM'nin de kendi hayranlarını kaybetmemek amaçlı bir çalışma yürütmesi gerekiyor. FM eğer Türkçe pazarında istediği şeyi elde etmek istiyorsa biraz kar güdüsünden fedakarlık göstermeli. En azından 45 liraya satılabilir. Eğer bu şekilde olursa hem daha fazla kar ederler. 45-50 bile olsa alırdım CM'yi. Adını tekrar duyururken FM'yi de geçmesin satışları dikkat edin!

Sırf kendi açınızdan bakmayın CM Türkçe olup FM'yle aynı fiyatta olsaydı bile yine FM'den çok satardı.
    Asıl siz kendi açınızdan bakıyorsunuz.. Bu oyun türkçe olunca bu insanların kazanacağı birşey mi var?

Biraz üslubunuzu düzeltmenizi tavsiye ederim.Malum forum kuralları. Bu soruya karşılık önceki sayfaları incelerseniz cevap bulabilirsiniz.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul - Gayrettepe

Quote Originally Posted by Oghuse View Post
    Asıl siz kendi açınızdan bakıyorsunuz.. Bu oyun türkçe olunca bu insanların kazanacağı birşey mi var?

Biraz üslubunuzu düzeltmenizi tavsiye ederim.Malum forum kuralları. Bu soruya karşılık önceki sayfaları incelerseniz cevap bulabilirsiniz.
    Öncelikle teşekkürler,

Bu oyun Türkçe olunca -kendilerinin de dediği gibi- büyük bir pazardan uzun vadede önemli bir kar edebilirler.

Eleştirin için teşekkürler ancak burada herhangi birine hakaret etmedim meselenin daha iyi anlaşılabilmesi için kullandığım mecazi anlam içeren bir kelime zaten. Yani orada kastedilen onların gerizekalı olmadığıdır zaten. Açık aramayı bırakalım!
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Ayrıca önceki sayfaları da inceleyip cevap verdim...
    Last edited by can777 : 19.Eylül.2009 at 17:26 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

Nesil
    2008
    Yer
    Denizli - İzmir

Quote Originally Posted by THEFM View Post
    Önce Fm 2010 ile CM 2010 u oyna aradaki farkı gör ondan sonra bu soruyu sor.

Malum Anadolu takımlarımıza limitsiz yıldızlar geliyor saymaya kalkmayayım CM deki saçmalıkları sayfa yetmez. FM in yapay zekası oturmuş bu tür saçmalıklar millattan önce oluyordu.

Hepimiz de açıkladık CM nin neden böyle bir politika izlediğini. Cm 90 liraya satsa eminim 10 tane bile zor satardı. Zaten datası rezil birde yapay zeka saçmalığı var yani o para bile fazla bence CM için..
    CMyi oynadın mı ?O zaman topla 5 kişiyiz FMde Türkiye ligini yap nasıl olacak merak ediyorum ?FMnin yapay zekası umarım oturmamıştır kaç yıldır korner bugu buglu oyuncular her şut gol olayı oluyor.Ben CMden memnunum.DBsi gelecek senelerde daha iyi olacak.Bu kampanyaya sanırım katılacağım.
    Daniel Bryan'ın sakalının kılıyız !

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

FMnin yapay zekası umarım oturmamıştır kaç yıldır korner bugu buglu oyuncular her şut gol olayı oluyor.
    Yapay zeka farklıdır. Hata bug farklıdır.

Yapay zeka demek AVrupanın ünlü oyuncularının bir Anadolu kulübüne gelmemesi/gelmesi demektir. Oyunun transferleri hertürlü şeyi yönetmesi demektir. Yani yapılan transferler vs gibi oalylarda saçmalamamak demektir. Her oyunda hata olur.

db ilerki yıllarda diyorsun ama biz bu seneki fiyattan bahsediyoruz. Bu seneyi konuşmak lazım. Oyuncu profilleri zaten saçmalık. Daha saydırma

Sayfa 14 / 57 İlkİlk ... 4121314151624 ... SonSon

Mesaj Yetkileri