Sayfa 29 / 33 İlkİlk ... 192728293031 ... SonSon
841 ile 870 arası toplam 983 sonuç

Konu: CL Şampiyonu Zeytinburnuspor A ve B Takımı 6. Sezon/ Gana Dünya Kupası Macerası

Ben de takipçiler arasına kaılmış bulunmaktayım 1.si o kadar iyi olmayan oyuncularla(doğruya doğru) böyle büyük bi başarı yakalaman sebebiyle tebrikler 2.si aklıma takıldı bu miller a 15m veren yokmuydu neden 5.5 e sattın ki bide klübün finance gelişimini menajer profilini bide getirttiğin staff kadronunun ss lerini koyarmısın (zahmet olcakta merak ettim) en kısa zamanda cl yi bekliyoruz

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Gana kaliteli zencilerden oluşuyor zaten sorun yaşamazsın abi

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Arancibia View Post
    Ben de takipçiler arasına kaılmış bulunmaktayım 1.si o kadar iyi olmayan oyuncularla(doğruya doğru) böyle büyük bi başarı yakalaman sebebiyle tebrikler 2.si aklıma takıldı bu miller a 15m veren yokmuydu neden 5.5 e sattın ki bide klübün finance gelişimini menajer profilini bide getirttiğin staff kadronunun ss lerini koyarmısın (zahmet olcakta merak ettim) en kısa zamanda cl yi bekliyoruz

Dışarıdan geldim birazdan koyarım.Bu arada yazdıkların için çok teşekkür ederim. Miller olayında şöyle bir durum oldu. Morales ikinci senesinde onu tavsiye etti o da 3 seneden fazla kontrata yanaşmadı ve her seneyi arttırmak istediğimde reddetti. Bir önceki sezon sırf o yüzden satabilirdim ama 3 bile veren yoktu.Eğer bu sezonda satmasam son sene diye ya çok daha ucuz paraya ya da Morales gibi bedavaya gidecekti abisi o yüzden 5.5 milyon euroluk tavan fiyatı kaçırmadım.Yoksa 15 in üzerinde eder ama ona rağmen henüz büyük kuluplerden ona karşı bir atılım yoktu yani 2 sene sonra Italyan kulubu zengin olur bizde onun karından yuzde 30 alırız eğer satarsa

Quote Originally Posted by Haygary View Post
    Gana kaliteli zencilerden oluşuyor zaten sorun yaşamazsın abi
    Evet ama abis çok hovardalar Yoksa takımın orta saha sı forveti Oparesi ve Mensahı ile 7 kişi eder zaten yanına 4 normal kişi koy bir takım oluştur tüm kupaları toplarsın

sakary Ali Misafir

bi kingston sakatlansında göreyim abi seni bene sakatlandı Uganda ile 4-4 berabere kaldık adamların 3 tane şutları vardı bizim kaleci birde geri pası tutamadı
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    kaleci denmez ama o maç zorunlu olarak kalede oynadığı için kaleci diyoruz
    Last edited by sakary Ali : 19.Eylül.2009 at 22:53 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Şimdi istenilenleri ekliyorum buraya. Koç kadromuz vasatın hafif üzeri.belli bir bütçeyi aşmamamız gerekiyor sonra oyuncu transferimiz tıkanıyor.7 koç hakkım daha var.Eğer iyi bir bütçe verilirse 2-3 kaliteli isim getireceğim.Bu arada antreman sahası ve alt yapı merkezi yapımına başlandı,bunlarında etkisini göreceğiz.

.
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Quote Originally Posted by sakaryaligocmen View Post
    bi kingston sakatlansında göreyim abi seni bene sakatlandı Uganda ile 4-4 berabere kaldık adamların 3 tane şutları vardı bizim kaleci birde geri pası tutamadı
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    kaleci denmez ama o maç zorunlu olarak kalede oynadığı için kaleci diyoruz
    Valla abisi bencede pek iyi bir kaleci değil şut gelirse yer de şu gelmiyor

Bir umut bir regen çıkar belki
    Last edited by Melekovic : 19.Eylül.2009 at 23:05 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

sakary Ali Misafir

abi şöyle zahmet olmassa profilinden geçmişisinde bilgileri falanda eklesen

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

abi şöyle zahmet olmassa profilinden geçmişisinde bilgileri falanda eklesen
    Tamam abisi yeni sezoa girsin her şey güncellensin onlarıda eklerim
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Avrupa kulupleri arasında 171. sıradan 86. sıraya yükseldik.

Last edited by Melekovic : 19.Eylül.2009 at 23:26 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

Nesil
    2008
    Yer
    Denizli - İzmir

Sakin abi .
    Daniel Bryan'ın sakalının kılıyız !

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Bu ne abi neredeyse 100 sıra birden atlayacakmışsınız
    Gelirken ne getirilir ki giderken ne götürülür?

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Notts County96 View Post
    Sakin abi .
    Yavaş atladım saçlarım dağılmadı abisi

Quote Originally Posted by yunusgs View Post
    Bu ne abi neredeyse 100 sıra birden atlayacakmışsınız
    Yüksek atlamacıydım bir zamanlar abisi

Swaziland maçında kaleci kabusu meydana geldi, zaten son adam düşürse ne olur düşürmese ne olur 10 kişi kaldık, uzun süre öyle oynadık.2. yarı rakip 3 oyuncumuzu da sakatlayınca 9 kişi kaldık,Swaziland'ın bir atağında kaleye geçen defans oyuncumuz seken topu kafa ile çıkardı Benin maçında üstün performansından dolayı kalede gene o olacak

Gözlemcilerin Güzelmiş Hocam Ama Adaptasyon ve Gençlerle Çalışma Derecesi Çok Düşük Onlarda Yüksek Olursa Daha Kaliteli Oyuncular Bulur.

Sen Yandın Hocam Şimdi Kalecisiz Oynayacaksın Allah Kolaylık Versin

En Tehlikeli İnsan Az Anlayıp Çok İnanandır. "A.Çehov"

evet scoutlar çok iyi ama 2 tane az sanki şöle iyi 1tanesini u18 ligine koydunmu iyi oyuncular çıkarıyo bu arada türkiyede richest klüp listesinin ss ini koyarmısın bide victor obinna diye bi forvet vardı sözleşmesi bittiyse baya gol atar o

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by mehmetocal View Post
    Gözlemcilerin Güzelmiş Hocam Ama Adaptasyon ve Gençlerle Çalışma Derecesi Çok Düşük Onlarda Yüksek Olursa Daha Kaliteli Oyuncular Bulur.

Sen Yandın Hocam Şimdi Kalecisiz Oynayacaksın Allah Kolaylık Versin
    Valla abisi eğer kalemize getirmezsek rakibi sorun olmaz

Quote Originally Posted by Arancibia View Post
    evet scoutlar çok iyi ama 2 tane az sanki şöle iyi 1tanesini u18 ligine koydunmu iyi oyuncular çıkarıyo bu arada türkiyede richest klüp listesinin ss ini koyarmısın bide victor obinna diye bi forvet vardı sözleşmesi bittiyse baya gol atar o
    Onu iyi hatırlattın bencede 3. bir Scout lazım.Bora'yı alt liglerde oynarken bana karşı çok iyi oynamıştı,scouta takip ettirerek alınması gerektiğine karar vermiştim,şimdi iki senedir takım kaptanı konumunda.Şimdi birine Avrupa'yı birine Güney Amerika'yı taratmıştım. Önerdiği 2 Güney amerikalı biri ileri dönük orta saha oyuncusu diğeri de santrafor 2 oyuncuyla anlaştım.Ayrıca Türkiye'de bilinen oyuncularla sözleşme imzalayıp kadroyu derinleştirdim. Bir de Opare gelmeyince Oparé'nin alternatifi olan oyuncuyla sözleşme imazaladım.Hepsini izlediğim diziden sonra koyacağım

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

İşte gelenler ve gidenler ve yeni transferlerimize yakından bakış:

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Son hazırlık maçına takımı görmek açısından asistan değil de ben çıktım. Scoutun önerdiği iki oyuncunun da gol atıp iyi oynaması beni sevindirdi,rakip kaleci Enke olmasaydı belki farkı arttırabilirdik

Nesil
    2008
    Yer
    Denizli - İzmir

Dizi neydi abi .
    Daniel Bryan'ın sakalının kılıyız !

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

tekrar diziler gecesi yapıyorum bazen abisi. Cumartesi geceleri Cnbc-e'de polisiye dizilerin üst üste tekrarı oluyor Cold Case ile başlayıp sonra Ghost Whisperer diye bir idiz ile bitiyor ama bugün o beni pek sarmadı izlemedim

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Bunlarda Alicimin istedikleri

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Bir hazırlık maçını unutmuşum Rakip zayıftı ama bulunan pozisyon gayet sevindirici

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Antep ile süper kupada gene karşı karşıya geldik.Çoki iyi oynadığımız ibr maçtı,gereksiz yere uzatmaya kaldı.Kalu'nun 5 hafta aramızda olmayacak olması üzücü,uzatmaları 10 kişi oynamamıza rağmen son sözü Euller söyledi ve bu takımda artık Morales unutulacak sadece ben konuşulacağım mesajını verdi,galiba isabetli bir transfer yaptık Sergiy fiyaskosundan sonra

sakary Ali Misafir

hey maşallah be. zeytinburnu için 2009 yılı çok büyük bir önem taşıyor kuruluşları artık 2009

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Çok güzel transferler yapmışsın Kaan abi.Ceyhun stoper hattını güçlendirecektir.En çok Ceyhun ve Ramon transferlerini beğendim.

Nesil
    2008
    Yer
    SİVAS

CeyhuN Ve Özer Transferlerini Çok Beğendim Abi Bu Sene Avrupada Daha Başarılı Olacağından Eminim

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

hey maşallah be. zeytinburnu için 2009 yılı çok büyük bir önem taşıyor kuruluşları artık 2009
    Zeytinburnu United olarak yeni isimle kuruluşumuzu kutlarız artık abisi

Çok güzel transferler yapmışsın Kaan abi.Ceyhun stoper hattını güçlendirecektir.En çok Ceyhun ve Ramon transferlerini beğendim.
    Ramon çok iyi oyuncu abisi,Emre'nin defans zaafını gözden göremezdim,değişimli oynayacaklar artık, ama Ramon şu anda olimpiyatlarda.Kendisini ligin 4. maçında anca oynatırız çünkü Brezilya finale kadar gider
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Quote Originally Posted by bugra 1905 View Post
    CeyhuN Ve Özer Transferlerini Çok Beğendim Abi Bu Sene Avrupada Daha Başarılı Olacağından Eminim
    Çok teşekkür ederim Buğracım. Aslında Deniz Naki'yi alacaktım ama kulubu çok iyi bir paraya verdi ama oyuncu gelmedi kariyerimi Türkiye'de geçirme konusunda kararsızım diye.seneye gene denerim Arjantinli oyuncu şu an Özer'den daha formda ama ilerleyen haftalarda ne olur bilmem fakat ilk kez bu kadar genç bir Arjantinlinin direkt uyumlu olarak oynadığını gördüm,daha öncekiler en az 4-5 ay alıyodu abisi.

Aslında unutulan bir isim daha var, bence Ömer Toprak en iyi transfer benim açımdan. 3 senedir takip ettiğim diğer defansta gelseydi süper olurdu ama Biefeld'ten gitmediği gibi Biefeld'de de kalmak istemiyor herhalde gözü daha büyük kuluplerde. Seneye Spolli'yi satınca onu almayı bir daha deneyeceğim ,eğer alabilirsem defansa yabancı harcamamış olurum,ve bunu daha iyi bir mevkiye kullanabilirim ama en iyi mevkilerde iyi adamlarım var,belki star bir kaleci alırım abisi.

Last edited by Melekovic : 20.Eylül.2009 at 14:01 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Ligin ilk maçı Beşiktaş deplasmanıydı. Yeni transferlerin uyum sürecinde temkinli oynamayı tercih ettik,rakibimizde aynısını tercih edince seyir zevki çok düşük bir maç oldu ama işte Fener'in belalısı Kalu ise Beşiktaş'ın da belalısı Bora 25 metreden sağ çaprazdan yaptığı güzel vuruşla topu 90'a taktı ve galibiyetle ayrıldık,tebrikler kaptan

Bu arada diğer gruplara bakınca 4. torbadan şeker gibi kura çektik

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

Grubun gerçekten çok kolay abi yani artık çıkarsın o gruptan kesin

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Düşebileceğin en iyi grup abi.2. sırada tamamlarsın grubu. 1.lik bile olabilir

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Ricky Rubio View Post
    Grubun gerçekten çok kolay abi yani artık çıkarsın o gruptan kesin
    Diğer grupları görünce 2. tur bu gruptan kesin gelir diyorum abisi

Düşebileceğin en iyi grup abi.2. sırada tamamlarsın grubu. 1.lik bile olabilir
    1. olabilmek için çabalayacağım abisi çünkü 2. olana çok ender geliyor denk takım

Latin futbolundan esintiler gösterdiğimiz maçta Kayserispor'u Figueroa ve Ramon'un golleriyle geçtik,çok güzel bir maç oldu ama Ufuk bu sene her gelen ilk topu kaleye alıyor Mutsuzluğu formsuzluğuna sebep oluyorsa Markovic'i kaleye alıp onuda kontratı bitene kadar 3 sene süründürürüm,şimdilik fırsat veriyoruz

sakary Ali Misafir

benfica 1.torbada mı ya

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Cardozo yapmıştır kesin,Real bile 2. torbaya düşmüş abisi,hey gidi koca Real hey

Sayfa 29 / 33 İlkİlk ... 192728293031 ... SonSon

Mesaj Yetkileri