Sekopej;
ucuz fiyat önemli arkadaşım ucuz olmadıktan sonra ne yapayım ben oyunu
normal olarak korsana yönelme sebebide bu türkçe 50 liraya crysis alındı ama gerçektende farklı bir oyundu Türkçe dublaj filan filan özellikleri vardı türkiyede oyun satmamasının asıl sebebi pahalılık gelipte bana demeyin almazsan alma herkes benim gibi düşünüyordur nerdese 90 lira verin arkadaşım bir oyuna ben karışmam bende verdim zamanında ama Türkçe çıkmazsada üzülmeyin sonuçları bilerek alınBurdaki kullanıcıların yarısı alır almaz yalan söyleyende olur ben bilmem ama imza toplanınca çıkacak sanmasınlar.
Hissiz;
Sende uğraşma arkadaşım herkesi yanıtlamışsın görende Si nin Avukatı yada yetkili bir isim sanacak seni sanki.
Vieri;
Sende Haklsıın abicim ama sorun Si de bizde değil türkiyede 90 liralık oyunun satmasını bekliyor diyorsunuz 5 kişi birleşin alın niye 5 kişi birleşip alalım ben oyunumu kimseyle paylaşmak istemiyorum...
Tek kişi alamadıktan sonra böyle şeyler zor Heves kırma olayına gelirsek Heves zaten başta kırılıyor 10 bin kişinin alması bizim birşey yapmamız gerekmiyor yani
umarım satarda türkçe eklenir demekten başka birşey gelmiyor elden afedersin 10 kişide birleşse kimse almaz Steamden diyorsunuz Steam de Taksit mi var 60 lira Tek çekiliyor yani bunlar boş işler. neyse beni ilgilendirmez sadece fikirlerimi yazıyorum saygı duymak size düşüyor.
Son olarak isteyen saygı uyar isteyen duymaz ben oyun alırken kimse ile paylaşmam açıkcası Korsan oyun mu alıyoruz ki paylaşıyım...
Açıkcası fiyat ucuzlatılmadan türkçe çıkmadan olmaz bu iş...
Cm bu arada dünya üzerinde Bir indirime gitmedi
Cm şampiyon versiyon Adında özel versiyon çıkarttı bunuda sadece türkiyede 25 liradan satıyor.Kendi ülkesi ingilterede 29.99GBP satışa sundu...
Yani dünya üzerinde imajını zedeledi diye değil sadece türkiyede ki kullanıcıları düşündüğü için yaptı kim gelirde lansman yapar türkiyede sadece Konami pes serisine yapıyor her sene çok sattığı içinBırakın bu işleri neyin ne olduğu belli işte Fm eğer bu sene 5-6 bin satsada Türkçe yamayı versin olmuyor böyle seneye Cm herhalde farklı bir oyun çıkartırsa Fm seyretsin aynı fiyattan sunarsa cm işi bitirir.
Fazla yazmaya gerek yok Yöneticiler sakince beklesin artık birşey yazmasınlar yanlış anlaşılmasın ama yazdıkca batıyorlar gibi hissetmeye başladım![]()

Burdaki kullanıcıların yarısı alır almaz yalan söyleyende olur ben bilmem ama imza toplanınca çıkacak sanmasınlar.