Bazı arkadaşlar ısarla 90tl olan satış fiyatının normal olduğundan bahsediyor.

Ya arkadaşlar oyun piyasası dediğiniz koskocaman pazar. Sadece Fm yok bu pazarda. Açın bir araştırın en son çıkan oyunları. Kaç paraya satılıyor. Yurt dışında ne kadar. Steam dediğiniz sistemde ne kadar.Ben biraz araştırdım.

NFS Shift: Havale ile 55tl, 6 ay taksitli fiyatı 60tl

Sims 3: Havale ile 55tl, 6 ay taksitli fiyatı 60tl

Örnekleri çoğaltabilirsiniz. Bakın iki sene önceki 40 liralık crysisten yada 25 tl olan cm den bahsetmedim bile.

Bu fiyatları bilmenize rağmen "90 tl normal, adamlarda kar edecek tabi, en fazla 10 tl ucuzlar" gibi cümleler kuruyorsunuz.

Tamam sizede saygı duyuyorum itirazım yok ama şu işi bir açıklayın bakalım. Bu nfs nasıl 60 tl den satılıyor? bu adamlar hiçmi kar etmiyor? yada cm neden zararına satış yapıyor?

Cm neden zararına satış yapıyor sorunusu sormak yerine kendinize şu soruyu sorun derim. Bunlar 25 tl ye sattıkları oyundan bile kar ediyor olmasın?!?

Yeni oyunların satış fiyatını gördüğünüz halde,

Türkçe oyunları ve diğer platformlarda(ps3) Türkiyeye yapılan yatırımları gördüğünüz halde,

hala daha 90 tl normal diyorsanız size tek sözüm var artık kış geliyor şu sizi kendisine hapisetmiş olan güneş(!) gözlüklerinizi çıkartında dünyaya daha net bir şekilde bakın.

@geyik20

Yazdıklarının bir bölümüne bende katılıyorum ancak yazının son bölümüne katılmıyorum. Yöneticilerin sadece bir bölümünün gözünü SI bürümüş. Bir kaç yönetici varki grçekten olumlu ve en önemlisi >>mantıklı<< konuşuyor. Bu grubun dışındaki yöneticiler dediğin gibi konuştukça batıyor.

@perpetua

Eğer dediğin gibi fm 1 milyon bile satmamışsa sorunu kendinde arasın. Çünkü 1 milyon rakamı çokda yüksek bir rakam değil. Kötü de değil tabi ama iyide değil.